Filtre

Pluspunten

Ik had een bestelling online geplaatst en het product was op voorraad. Toen ik de winkel in Den Bosch in kwam werd het product meteen gehaald, want de medewerkster had de bestelling al voorbij zien komen. Ik hoefde verder geen bestelnummer meer te laten zien. Verder ben ik goed geholpen en ze zijn zeer behulpzaam.

Pluspunten

Snelle levering en goede prijzen. Tevens vaak goede aanvullende acties voor kortingen en dergelijke.

Nog geen gevonden

Pluspunten

Goede service in winkel, goede klantenservice

Layout winkel, ziet er meer uit als magazijn dan winkel

Pluspunten

Uitstekend geholpen in de winkel - hoewel ik vrij kort voor de sluitingstijd kwam, werd ik nog uitgebreid geholpen!

nvt

Pluspunten

Klantvriendelijk. nemen de tijd en geven goede adviezen en zijn eerlijk!

Pluspunten

klantvriendelijk. goede service. veel kennis van personeel over de producten

Pluspunten

Assortiment en beschikbaarheid producten. Site is erg gebruikersvriendelijk en mogelijkheid om t.b.v. "afhalen" het product vrijblijvend te reserveren is een pré. Daarnaast 5 jaren garantie en een online-cursus. Top!

Mogelijk, maar vooralsnog weet ik er geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

I bought my new lens at Kamera Express Utrecht. There was a large number of lenses available and the personnel was reasonably competent and helpful.

Pluspunten

We zochten een systeemcamera van Canon type EOS M5. Bij Kamera Express.nl vonden we niet alleen een prima uitleg over deze camera maar ook een perfecte combi-aanbieding. De levering gebeurde conform de afspraak op de site.

Pluspunten

personeel met kennis, veel tijd voor uitleg

Pluspunten

Het personeel is zeer vakkundig en denkt altijd met je mee.

Pluspunten

klantvriendelijk en deskundig

Pluspunten

ben goed geholpen door een van de werknemers. ze wisten waar ze het over hadden en hebben mijn goed verder geholpen tot een keuze naar de juiste camera.

Pluspunten

Goede en snelle service

Pluspunten

De services is goed. De vragen die ik had werden snel beantwoord. Ik vond het fijn mijn fototoestel hier te kopen

De acties zijn niet altijd even duidelijk hoe je deze kunt verzilveren.

Pluspunten

Prima bediening. Goed geluisterd naar wat ik zocht, en met het zoeken naar mogelijkheden onder mijn maximumprijs gebleven

De entree is niet erg aantrekkelijk. Het is vrij donker en 'ongezellig'.

Pluspunten

vriendelijke en deskundige mensen Goed bereikbare winkel goede parkeermogelijkheid, ook op eigen terrein

Pluspunten

Goede voorlichting. De Panasonic DMC TZ70 bevalt prima. De handige Intelligent auto-modus en het zeer grote zoom-bereik stelde mij in staat om op de avond van de aankoop goede foto's te maken van de maansverduistering.

Pluspunten

Een van de weinige fotozaken, die nog in het centrum van Utrecht actief zijn. Groot assortiment aan topmerken en ook vliegende camera's (drone) in de winkel zelf te bekijken. Hieraan is behoefte, omdat via internet toch niet het gevoel van een camera over te brengen is. Het in de hand kunnen houden en testen is belangrijk. Daarbij fotografisch deskundige en vriendelijke medewerkers die toelichting geven op de instellingen en het gebruikstype van de camera's.

Pluspunten

Prima geholpen in Amsterdam en snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering aan een scherpe prijs!

Pluspunten

Vlot, goedkoop, klantvriendelijk. Prima winkel in centrum Utrecht.

Helaas aanbiedingscamera niet op voorraad maar snel nageleverd

Pluspunten

Uitstekend assortiment en deskundige en vriendelijke medewerkers.

Pluspunten

Scherpe prijs snelle levering

Pluspunten

In augustus Canon spiegelreflex gekocht, goed en snel geholpen.

Jammer, dat als je het gekochte als cadeau wil geven, geen cadeaupapier aanwezig is.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ