Filtre

Pluspunten

Prettig en vakkundig geholpen

Pluspunten

Aanbod webwinkel is gigantisch. De shop zelf was kleiner dan ik verwacht had, maar dat maakte verder niet uit. Assistent had alle tijd en heeft me met zorg geholpen.

Pluspunten

Ruime keuze, snelle service, goede uitleg (ook op de website)

De "op voorraad" melding als iets niet op voorraad is werkte in mijn geval niet.

Pluspunten

goede voorlichting en advies

voorwaarden van inruil moeten beter

Pluspunten

Goede service, snelle levering!

Pluspunten

Zeer beleefd en klantvriendelijk!

Meer uitleg over de actievoorwaardwn

Pluspunten

Ik koop regelmatig mijn camera benodigheden hier en krijg altijd eerlijk advies. Daarnaast geeft de website al veel informatie over de producten die ik zoek, dus helemaal top als ik aan het rondkijken ben!

Soms is het handig om producten op de website te kunnen selecteren om ze daarna naast elkaar te kunnen vergelijken.

Pluspunten

goed en deskundig geholpen. ook toen ik uiteindelijk na aankoop toch vond een verkeerde keuze te hebben gemaakt. Zonder gedoe direct de camera kunnen ruilen

Pluspunten

Zeer tevreden over dit bedrijf. Inmiddels al voor de 2e keer een camera gekocht. zeer goede service. De medewerkers weten waar ze over praten.

Pluspunten

Op de site van kamera-express wordt de door mij gekochte camera goed aanbevolen. Er staan veel beschrijvingen en specificaties bij over het product. Daarnaast werd de camera binnen een dag geleverd, wat ik perfect vind. Zelfs een gratis circus fotografie ontbrak niet bij mijn aankoop.

Verbetert tips heb ik niet.

Pluspunten

De medewerker gaf goede, uitgebreide uitleg over de verschillende mogelijkheden en ik kreeg gedegen advies na goed uit rangen van mijn wensen.

Gezien het advies voor een camera die ik niet in mijn hoofd had en het bedrag ervan het ben we afgesproken dat ik er nog even over na zou denken. Daarbij liep ik helaas de actie voor €100aan gratis accessoires mis.

Pluspunten

Steeds uitgebreide uitleg en goede adviezen. Vele producten zijn op voorraad, waardoor het snel in huis is of af te halen.

Pluspunten

Verkoper was vriendelijk en heeft mij goed geïnformeerd.. Ook werd ik telefonisch netjes te woord gestaan toen ik achteraf nog een vraag had over het product. Verder ben ik zeer tevreden over de garantie termijn van 5 jaar en de laagste prijs garantie.

Pluspunten

Bij dit bedrijf in Rotterdam heb ik onlangs een sony a7 M2k gekocht. De service was super, Ik heb er goede uitleg gehad en ze dachten echt met je mee. Het is niet zoals veel bedrijven dat ze iets aan willen smeren.

elektronisch systeem waar je kan zien of je aan de beurt bent ipv roepen.

Pluspunten

Werd direct vriendelijk geholpen in de winkel en ben perfect geholpen met het uitkiezen van het speciafieke product

Inrichting van de winkel in eindhoven kan iets gezelliger

Pluspunten

De winkel in Utrecht is een prettige winkel, goede sfeer en kundig personeel. Ze gaven me een goede inruilprijs voor mijn oude camera. Goede aanbieding voor de nieuwe, helemaal tevreden.

N.v.t.

Pluspunten

Heldere en aangename website met uitgebreide productinformatie en aangename en frequente mail om je op de hoogte te houden van ontwikkelingen en aanbiedingen. Product in de winkel opgehaald. Bediening in winkel is vriendelijk en helder; dezelfde ervaringen had ik ook bij een aankoop ruim twee jaar geleden!

geen aanbevelingen

Pluspunten

Goed en vakkundig geholpen in de winkel. De medewerker nam alle tijd om alles uit te leggen.

Losse objectieven graag beter verpakken, niet in een los zakje.

Pluspunten

prima afhandeling van de bestelling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Informatief en vriendelijke personeel en snel geholpen.

geen

Pluspunten

Zeer vriendelijk geholpen in de winkel in rotterdam.

Pluspunten

Ze nemen bij de Superstore Amsterdam echt de tijd voor klanten. Tijdens het aanschaffen van mijn nieuwe camera kreeg ik precies de juiste adviezen, ook met het oog op accessoires.

Pluspunten

Goede service en uitleg over procedures en producten. Medewerker nam de tijd om te komen tot de keuze van mijn camera.

Alle info bij elke medewerker bekend maken over de verzekering van een gekochte camera.

Pluspunten

Nemen de tijd voor je zonder opdringerig te zijn en geven goed advies

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Deskundige hulp zonder producten te pushen.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ