Filtre

Pluspunten

vlotte bediening, men neemt de tijd, legt goed uit en laat je de camera uitproberen in de winkel

Pluspunten

snelle reactie op mail goede hulp bij aankoop, uitleg kamera, startklaar maken kamera en advies over verlenging garantie

tevreden

Pluspunten

Prettig geholpen, deskundig advies

Duidelijkheid over volgnummer gebruik bij binnenkomst en welke balie.

Pluspunten

Goede productinformatie, echte laagste prijs en vriendelijk en deskundig personeel

Pluspunten

Duidelijke uitleg en meedenkende service

Pluspunten

vriendelijk, snel

Pluspunten

Goede helpdesk, scherpe prijs en snel geleverd.

Vertaling postcode naar straatnaam gaat niet altijd goed.

Pluspunten

Veel keus en eenvoudig te bestellen

Pluspunten

Goed geholpen bij Kamera Express met een heldere en duidelijke uitleg de juiste camera gekozen.

Pluspunten

Duidelijke website met veel informatie, snelle levering en uitstekende klantenservice via telefoon en chat beschikbaar

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Deskundig geïnformeerd en geadviseerd over compactcamera's

Pluspunten

Veel aanbod voor mooie prijs! Erg snel en nauwkeurig in levering! Kom toch elke keer weer terug op deze site!

Pluspunten

De verkoopsternam uitgebreid de tijd, had veel kennis van zaken

Pluspunten

Na een klein probleem met de betaling de chat op de website kunnen gebruiken voor het op te lossen. De klantendienst reageerde snel en vriendelijk: top service dus!

Had een probleem bij het bestellen van mijn product, betaling was niet geslaagd.

Pluspunten

De service was extreem goed en snel. Ik heb mijn Nikon d3400 de dag na de bestelling al ontvangen. Het pakketje was goed verpakt, zodat er geen schade kon ontstaan!

Pluspunten

Snelle verzending na bestelling, keurig verpakt. Snelle reactie op een vraag, met antwoord waar ik iets aan heb.

Pluspunten

Prima winkel met vakkundig personeel. Ondanks dat ik al wist wat ik wilde, kreeg ik goede tips en uitleg over de camera. Ze namen echt de tijd.

Pluspunten

Levert snel en communicatie via klantenservice eigenlijk altijd wel positieve ervaringen mee. Ik heb meestal de spullen de andere dag al in huis en over ruilen online wordt nooit moeilijk gedaan. Ook hiermee heb ik positieve ervaringen

Pluspunten

Goed advies van mensen die absoluut weten waarover ze praten. In ruil is snel en netjes geregeld voor een goede prijs. Ruime openingstijden voor de winkels en een goede webshop.

Meer “eyecandy” in de winkel om te bekijken als je staat te wachten op je beurt.

Pluspunten

We weren zeer goed geholpen door de mensen in de winkel. niet opdringerig en we mochten alles eerst ook nog ff proberen.

geen!

Pluspunten

Veel producten op voorraad. Je kunt het toestel echt vasthouden zonder beveiliging kabel eraan vast Winkel is makelijk te vinden.

Verkoper moest veel vergelijken via website

Pluspunten

Zeer snelle service, prima winkel voor mij, al vele jaren

Zou niet weten welke, alles is okéhttps://www.kiyoh.nl/images/raty/21x21/half-trans.png

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

Enorm veel productkennis bij Kamera Express. Vriendelijke service en een vlotte afhandeling!

Pluspunten

- Zeer vriendelijke medewerkers, met veel geduld. - Deskundig advies. - Mooie, ruime winkel. - Denken mee met inruilprijzen voor camera's en accessoires. - Komen acties/afspraken na.

- Op dit moment geen.

55 Essebaan