Filtre

Pluspunten

Goede uitleg, alle tijd voor de klant

Iets meer personeel

Pluspunten

Goede service, zowel in de winkel als online via facebook

Pluspunten

Goede en snelle hulp in de winkel Goede prijs/kwaliteit verhouding Breed aanbod van producten Ervaren personeel

Personeel iets beter informeren over lopende acties

Pluspunten

Goed advies op basis van voorkeuren. Bij thuiskomst bleek helaas het verkeerde toestel in de doos te zitten. Dit werd zowel door de klantenservice als in de winkel op uitstekende manier opgelost.

Pluspunten

snelle vakkundige service

Pluspunten

Al mijn aankopen de laatste jaren bij dit bij Kamera Express gekocht. Snelle levering .Personeel is vriendelijk hebben verstand van zaken. . Ook bij telefonische contact wordt je goed geholpen. Bijna altijd zijn de producten op voorraad.

Pluspunten

Goede service, goede uitleg en suggesties bij aankoop, goede informatie over voor- en nadelen en alternatieven. Betreft aanschaf Sony Alpha 6000 camera.

Pluspunten

Uitstekende service Ruime keuze

Pluspunten

Prettige website

Pluspunten

Veel aanbod, ruime winkel, vriendelijk personeel en ik werd meteen geholpen zonder te wachten.

meer aanbod in fototasjes.

Pluspunten

Als je van fotograferen houdt ben je hier op het juiste adres, er valt veel te zien in de winkel en alles staat mooi ruim opgesteld. Daardoor moest de winkelmedewerker op mij wachten ipv dat ik moest wachten geholpen te worden. Omdat ik wist welke camera ik ging kopen Duurde het contact met de winkelmedewerker niet lang, de camera was op voorraad en ik werd goed geadviseerd over de assecoires, ik ben erg tevreden over deze winkel. Leuker dan via internet bestellen.

Ik kan geen verbeterpunten bedenken.

Pluspunten

Netjes geholpen en geleverd

Pluspunten

Goede uitleg en service

Pluspunten

prima ontvangst. Deskundig personeel

Pluspunten

We zijn in de winkel heel goed geholpen . Goede uitleg gekregen . Ook hebben we een fair bedrag voor onze andere camera terug gekregen.

Pluspunten

Snelle levering,doet wat het moet doen!

Pluspunten

Duidelijk website! Leuke acties

Pluspunten

Goede vakkennis bij het winkelpersoneel! We gingen ons eigenlijk oriënteren, maar we zijn uiteindelijk direct overgegaan tot koop. Zeker geen push verkoop!

Een testcamera waarmee je ook foto's kunt maken, bijvoorbeeld van ieder merk of type 1 testcamera. Zo geef je de klant nog meer beleving en gevoel van verschillende camera's. Deze zouden ze dan later ook weer als gebruikt model door kunnen verkopen.

Pluspunten

ik ben in de winkel geweest, daar was bij alles op voorraad. de kleine accessoires worden nagestuurd (morgen in huis, is beloofd)

Pluspunten

ik werd voortreffelijk ,professioneel & klantvriendelijk geadviseerd mbt een systeemcamera; ruim de tijd werd genomen om te helpen bij een keus uit de vele mogelijkheden

Pluspunten

Goede service, ben erg goed geholpen bij het vinden van de voor mij juiste producten met accessoires. Ze nemen goed de tijd voor je. Veel kennis over de producten. Mocht je iets niet begrijpen aan de camera mag je altijd naar de winkel komen en leggen ze het uit. Enige minpuntje was dat 1 onderdeel besteld moest worden en opgestuurd zou worden, dit is echter op ophalen in de winkel gezet. Volgende dag meteen gevraagd en is meteen aangepast.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

netjes op tijd en zonder problemen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

willen graag het duurste aanbieden en niet kijkend naar de goedkopere opties. Uiteindelijk na gebruik camera wel tevreden over het toestel

niet alleen voor eigen winstmarge gaan (lijkt het in ieder geval op), maar vooral richten op wat de klant wil.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ