Filtre

Pluspunten

Vriendelijk geholpen en duidelijk geïnformeerd door een enthousiaste medewerker!

Pluspunten

Prettig ontvangen. Goede voorlichting en advies

Jammer dat we de gewenste camera niet aangezet konden zien

Pluspunten

Goed en uitgebreid advies.

Pluspunten

Super vriendelijke medewerkers die weten waar ze het over hebben en die van alles voor je willen uitzoeken. Supersnelle bestelservice, Op werkdagen voor 23:59 besteld, de volgende dag in huis, en dit wordt strikt nagekomen. Materiaal is superverpakt dus bij verzending per post gaat alles goed. Uitstekende prijzen voor de apparatuur die verkocht wordt via KameraExpress.

Géén

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Lage prijzen en prijsgarantie. Snelle levering.

Pluspunten

Ruim assortiment en voorraad. 5 jaar garantie op mijn aangekocht product. Verschillende echte winkels.

Prijs transparantie (on-line/winkel)

Pluspunten

Goede webshop met snelle verzending Snelle en professionele klantenservice: snelle reactie op e-mail (ook ‘s avonds!) en ook in de winkel wordt ruim de tijd genomen voor klantenservice op een aankoop uit de webshop

Voorwaarden laagste prijsgarantie mogen iets duidelijker op de website. Er staat dat deze alleen van toepassing is op “geselecteerde Nederlandse winkels”; maar welke zijn dat?

Pluspunten

Deskundig geholpen en meerdere opties binnen mijn prijs catagorie besprokken en vergeleken. Het is een groot voordeel om alle camera en lens combinaties ook in de hand te krijgen en uit de proberen, dat bij voor kamera express geen probleem. Veel uitleg over technische verschillen tussen camera's wordt ondersteund met filmpjes / foto's.

Pluspunten

geweldige service en nemen veel tijd voor je om produkt uit te leggen

Pluspunten

Vriendelijk personeel en goede uitleg over de producten.

Pluspunten

Snelle service en deskundig advies

Pluspunten

uiterst tevreden over de service van Kamera Express. heel goed en deskundig personeel. Zeer tevreden over de aankoop.

op het moment niet.

Pluspunten

Veel expertise, groot aanbod.

De ene medewerker is vriendelijker dan de andere.

Pluspunten

zeer uitgebreide informatie ontvangen tijdens mijn bezoek, alle tijd wordt genomen. Resultaat : Leica gekocht!

Pluspunten

Prima geholpen. Had mijn lijst al klaar wat ik wilde hebben. Grote voorraad aan artikelen. 1 Onderdeel was net verkocht en was de volgende dag weer beschikbaar.

Verkoper had iets meer interesse kunnen tonen in welk belang ik heb met hetgeen is aangeschaft en wellicht verder advies kunnen geven. Deed hij overigens wel bij gerichte vragen. Ondanks behoorlijke grote aankoop >7K nauwelijks korting.

Pluspunten

Zeer deskundig personeel. Voel mij zeer goed geholpen bij het maken van een keuze die best bij mij past. Ruim assortiment.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima geholpen bij aankoop van de Canon EOS 77D

Pluspunten

Goede en duidelijke website Laagste prijs voor mijn camera (panasonic lumix dmc-tz80) Super snelle levering 5 jaar garantie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed geholpen bij het kiezen van een kamera. Duidelijke uitleg over het toestel.

Geen.

Pluspunten

snelle levering ( binnen 24 uur) duidelijke info op de website

misschien een iets minder schreeuwerige homepage op de website

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke online cursus fotografie Learning by doing

Pluspunten

Je krijgt nuttige uitleg van het eventueel aan te schaffen product. Zoals de voors en tegens van het betreffende product. Ga je over tot de aankopen dan wordt het gekochte vakkundig uitgelegd met tip en tricks.

Kan ze niet verzinnen, zal geen verbeter puntenweien, misschien in de vestiging Rotterdam wat meer zitplaatsen als je moet wachten.

Pluspunten

Snelle levering, complete levering, alles gewoon op orde!.

Pluspunten

Afgelopen week hier een cameralens gekocht en een paar jaar terug de body+lens van mijn camera. Elke medewerker die me tot nu toe geholpen heeft had veel verstand van zaken en kon me goed advies geven.

Pluspunten

Vakmensen, vriendelijk en deskundig. Grote voorraad, snel en zeer servicegericht!

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ