Filtre

Pluspunten

Om 23uur besteld en volgende dag in huis! Super snelle levering en zorgvuldig verpakt. Product komt overeen met de beschrijving op de website.

Bij het bestellen van de Gopro waren meerdere accessoires tijdelijk uitverkocht. Tip: inzicht te geven in de duur van de levertijd.

Pluspunten

komt afspraken goed na

Pluspunten

Ik had een keuze van 2 lenzen in gedachte, specifiek een F 2.8 of de F4 versie. Ze hebben mij een pro uitleg gegeven alsook de mogelijkehid om beide versies even te testen waarna mijn besluit vast stond. Heel vlotte bediening, professionele uitleg en to the point.

Pluspunten

Zeer vriendelijke medewerkers in de store en een overzichtelijke webshop. Bij bestelling via de de webshop had ik het product de dag later al geleverd. Top!

Pluspunten

- Snelle en vriendelijke service - Op voorhand info gevraagd via de klantenservice op de website, steeds meteen en goed verder geholpen waardoor ik mijn keuze snel kon maken welke camera ik zal nemen. - Laagste prijsgarantie

Pluspunten

goede levering

Pluspunten

100% goede uitleg over het gekochte foto toestel

Heb ik niet

Pluspunten

Men neemt bij Kamera Express alle tijd om goed naar de wensen en argumenten te luisteren. Prima systeem met diverse balies in de winkel en nummersysteem op afroep. Duidelijk is dat de medewerkers uitstekend geïnformeerd zijn over de producten en over fotografie in het algemeen. Uiterst bekwaam en vriendelijk ben ik geholpen. Ik twijfelde over een aantal camera's en heb geweldig advies gekregen, zodat ik heel tevreden ben over mijn aankoop (Sony A7 camera)

Pluspunten

Vakkundig en snel geholpen. Tijdens het verkoopgesprek worden de juiste vragen gesteld en adviezen gegeven, alsmede ook zaken aangehaald die minder positief kunnen zijn en waarmee rekening moet worden gehouden.

Een tip! Houden zo!

Pluspunten

Vlotte en deskundige hulp in alle rust.

Pluspunten

Deskundige vriendelijke medewerkers die de tijd voor je nemen in deze vestiging met Airco! Erg klantvriendelijk in deze tijd

Pluspunten

Kamera Express is having wide selection of photography equipment’s and accessories. They advise in timely and genuine manner. Having stores at many place to go; competitive prices and second hand product too. Also provide service facilities. Its my favourite store.

Nothing

Pluspunten

+ Deskundig advies + Nette behandeling

- Beperkte korting

Pluspunten

goede info bij aanschaf

winkel kan nog wat strakker

Pluspunten

Goede service Verkopers weten waarover ze het hebben Altijd vriendelijk en staan u met raad en daad bij.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlot aan de beurt ondanks drukte

Meer uitleg over het aangekochte apparaat had ik wel op prijs gesteld.

Pluspunten

Professioneel en klantgericht

Pluspunten

Goede Voorraad, hoop keus

Pluspunten

Goede klantvriendelijke verkoper. Hij had er verstand van, nam er de tijd voor, was eerlijk in zijn oordeel (ook al verkocht hij daar mogelijk niet zijn duurste camera mee) Zeer fijne jongeman, die het nog ver kan gaan schoppen!

De site vond ik niet altijd prettig werken. Het laadde duurde lang. En persoonlijk vind ik het onoverzichtelijk door de vele tekst, balkjes, promoties en andere afleidende dingen.

Pluspunten

Professionele verkoopsdienst die dat ook blijft in naverkoop en op een zeer eerlijke manier.

Pluspunten

Goede service en advies.

Pluspunten

Heldere uitleg bij vergelijken van verschillende merken en systemen (Dslr of systeem), goed de voor- en nadelen benoemd. Geen verkooppraatjes, maar gewoon goed advies.

Winkel (Rotterdam) zelf nodig niet echt uit, meer afhaalbalie. Zou meer gedaan mogen worden aan aankleding en showroom waarin je lekker rond kan kijken.

Pluspunten

Men neemt de tijd voor je als klant en dat is prettig. De kennis van de materie is prima.

Pluspunten

prima winkel met vakkundig personeel en voldoende tekst en uitleg kortom zeer goed geholpen.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ