Filtre

Pluspunten

Goede service Prijs kwaliteitsverhouding prima Veel info

Pluspunten

Naar aanleiding van mijn vraag correct en zakelijk geholpen aan de balie. Vervolgens een kamera met toebehoren aangeschaft.

Pluspunten

Voorraad en advies

Pluspunten

- zeer klantvriendelijk - goede kennis over de producten - groot assortiment - ruime voorraden - meerdere winkels verspreid over het land - duidelijke website met alle informatie

Pluspunten

Mooie ruime winkel met een zeer uitgebreid assortiment. We werden geholpen door een vriendelijke medewerker die ons goed informeerde over de aangeschafte camcorder.

Pluspunten

Goede snelle service

Pluspunten

Vlotte bestelling en Levering

Pluspunten

heel goed geholpen in de winkel. Met mijn wensen kon de verkoper mij een hele mooie camera aanbieden die precies bij mijn wensen pasten. Voor dit soort producten toch het liefst bij een professionele winkel met product kennis. Erg fijne winkel met veel keuze

geen

Pluspunten

Professioneel bedrijf met gedreven medewerkers die vrijwel alles weten over hun werkzaamheden.

Achtergrondmuziek omdat er redelijk wat geroezemoes is in de zaak (Superstore) en sommige mensen 'wachtmuziek' prettig vinden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed deskundig advies, er wordt de tijd genomen voor elke klant.

Pluspunten

Geen gezeur bij prijsvergelijking met goedkopere aanbieders, Top! Uitgebreid assortiment, vriendelijke hulp van de verkopers (Den Haag)

Website is onoverzichtelijk tav het vinden van een gratis aangeboden cursus (waar, o, waar?) en onduidelijke instructie en vindbaarheid voor het verkrijgen van extra aangeboden garantie op de website. Kan wel inloggen met persoonlijk wachtwoord maar de gegevens zijn onvindbaar.

Pluspunten

Prima service, altijd goed geholpen

Pluspunten

Wij waren op zoek naar een compactcamera ter vervanging van onze iPhone-camera: betere foto's, maar wél voorzien van geotags. (Wij maken regelmatig camperreizen, en willen dan onderweg foto's kunnen maken waarvan we later nog weten waar ze genomen zijn.) Het advies van Kamera Express in Tilburg was, om geen camera te kopen met ingebouwde GPS-tracker, omdat die camera's bij inschakelen vaak vrij veel tijd nodig hebben om zich in de GPS-omgeving te oriënteren zodat de kans groot is, dat je te laat bent voor die mooie opname. Zij adviseerden een camera die GPS-informatie binnenhaalt via een smartphone. Zij wezen op de Canon SX730 HS, die via een energiezuinige bluetooth-verbinding bij elke opname de GPS-info bij de iPhone ophaalt (i.p.v. de klassieke "stroomvretende" methode van voortdurende logging van GPS-info door de iPhone met synchronisatie achteraf). Hartelijk dank voor het advies. De Canon SX730 HS is werkelijk een juweeltje.

n.v.t.

Pluspunten

Snelle levering en op voorraad Overzichtelijke website met scherpe prijzen Klantvriendelijk

Website updaten i.v.m. onduidelijke informatie, bijvoorbeeld bulkartikelen

Pluspunten

Alles prima, heb de Canon 70-200 f/4 L IS II USM op donderdag besteld en vrijdagmiddag al in huis! Prima verpakt zodat er tijdens transport niks kan gebeuren. Absoluut aan te bevelen...

Pluspunten

Vriendelijke en vakkundig personeel. Ik werd ook vlak voor sluitingstijd nog uitgebreid geholpen en niet opgejaagd om een beslissing te nemen.

Controleer de aanbiedingen, met name de pakketdeals. Toen we het narekende in de winkel kwamen we tot de conclusie dat los kopen goedkoper was.

Pluspunten

Great shop , always helpful and knowledgeable , absolutely recommend this shop for all photographic needs .

Pluspunten

Vriendelijk en behulpzaam personeel dat alle tijd nam om mij te helpen en mijn vragen te beantwoorden.

Pluspunten

De verkoper gaf me een goed advies en bestelde een product op zicht omdat deze niet meer in de winkel voorradig was. Een week later de camera rustig kunnen bekijken. Belangrijke instellingen werden gedaan en uitgelegd door de verkoper.

Pluspunten

Goede uitleg in de winkel. Camera online besteld en snel geleverd.

Geen.

Pluspunten

Ik ben super goed geholpen door Johan in Haarlem. Hij heeft alle tijd genomen om mij alles uit te leggen. Ik ben erg blij met mijn nieuwe camera en lenzen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Uitgebreid assortiment en scherpe prijzen. Mooie winkel die goed toegankelijk is. Zeker een aanrader echter neem er wel de tijd voor want wachttijden kunnen lang zijn. Als je aan de beurt bent nemen ze wel de tijd voor je ( wat wachttijd beetje verklaard)

Laagste prijs garantie is wel iets wat ze nastreven echter is ook al eens geweigerd op gronden waar ijk t niet mee eens was. Het is als verkoper onmogelijk om elk product te kennen en tja ... je kan beter echt zelf je huiswerk grondig doen !

Pluspunten

betrouwbaar en snelle service

Pluspunten

Vlotte deskundige uitleg

Duidelijker informatie ivm dienst na verkoop

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ