Filtre

Pluspunten

goed , vriendelijk en snel geholpen (zoals gewoonlijk)

Pluspunten

Laagste prijsgarantie, interessante pakketprijzen, degelijke uitleg bij aankoop en vriendelijke verkopers. Snelle service

Pluspunten

vakkundig personeel, erg behulpzaam, goede service. Fijne Super store in Eindhoven.

Pluspunten

- Fijne service in Amsterdam, werd geholpen met al mijn vragen.

- Na levering van product duurde lang.

Pluspunten

Goede service, meedenken met de klant. Vakkundig advies. Je bent echt de klant i.p.v. een nummer waaraan verkocht moet worden.

Mogelijke interactie op de website via een chat?

Pluspunten

Ondanks dat het meestal vrij druk is wordt er altijd de tijd genomen voor de klant voor het advies en uitleg van het product ook bij vragen na de aankoop heb ik altijd een goede service gehad

Nog niet ontdekt

Pluspunten

Goede Service, snelle levering, geven 5 jaar garantie, Prettige medewerkers.

Pluspunten

De camera zaak in de Anegang in Haarlem was altijd al een prettige winkel om advies in te winnen. Nu ze zijn aangesloten bij camera Express komen daar nog een aantal positieve commerciële punten bij! Fijne winkel, prettig personeel!

Helaas hebben ze weinig echt op voorraad doorgebroken aan ruimte. Daardoor koop je haast altijd een show model.

Pluspunten

Artikel gereserveerd via website, dag later opgehaald, goed en professioneel geholpen en uiteindelijk andere passendere keuze gemaakt

Ruimere openingstijden doordeweeks

Pluspunten

Snelle, deskundige service in de winkel. Scherpe prijsstelling.

website is wel heel erg vol. Als je een cameratype intikt krijg je zoveel keuzes van combideals dat je door de bomen het bos niet meer ziet

Pluspunten

Levering precies optijd alles netjes verpakt.

Pluspunten

Deskundig personeel in de winkel die duidelijk de voor en nadelen van de filters die ik bij mij camcorder FDR AX53 wilde kopen. Ook test opnamen in de winkel gemaakt en op de PC bekeken. Goed advies over de juiste geheugenkaart.

Ergerlijk dat er geen PC in de winkel over een 4K beeldscherm beschikt waardoor de testopnamen niet goed bekeken kunnen worden en beoordeeld. Bovendien zijn de PC's te traag en krijg je een schokkerig beeld te zien. Op het schermpje van de camera terugkijken is te beperkt.

Pluspunten

-Snelle Levering -Kwalitatief goed product -Verhuur van bijproducten

Pluspunten

Snelle service en levering; goede toelichting

Pluspunten

Kwalitijd boven kwantitijd! Ik was opzoek naar een Monitor voor fotobewerking. Waar kun je beter terecht als in een speciaal zaak? Eerst online besteld toch niet helemaal naar wens, kon hem zo in de winkel omruilen incl. Na een paar "tips van de pro" op het beste product uitgekomen. Helemaal top!

De AdWords advertentie van een van een monitor die uitverkocht was stond nog online. Moeten de jongens van Fosby goed opletten ;-)!

Pluspunten

Afgelopen zaterdag perfect geholpen door Sanne in de superstore Capelle aan den IJssel. Eindelijk de Eos 5d mark iv gekocht inclusief 16-35mm f/2.8l iii. Super set in combinatie met de lenzen die ik al eerder heb gekocht bij Kamera Express.

Jammer dat je tijdens het wachten niet met “spullen” kan spelen.

Pluspunten

Professioneel advies

Pluspunten

Service goed behulpzaamheid goed

Kan niet wachten op de nieuwe winkel

Pluspunten

Telkens zeer goed geholpen geweest, zowel online als in de winkel.

Tot hier toe geen

Pluspunten

Winkel makkelijk te bereiken, parkeren voor de deur. Ruime keuze van camera's. In winkel aanwezig in voorraad. Kundige uitleg en wat ze niet weten weet Google wel.

Winkel aanpakken, heeft een beetje een magazijnachtige uitstraling . Met glazen vitrines zou het wat mij betreft een stuk opknappen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes en snel geholpen bij aankoop d500 body Lekker koele winkel met dit weer

Pluspunten

prettig geholpen

Pluspunten

Leuke winkel en vriendelijk personeel

geen lens pouch meegekregen van Canon (zoals bij Nikon) .. beetje jammer.

Pluspunten

Uitstekend geholpen door Kamera Express. Goed uitleg over de mogelijkheden en onmogelijkheden. Ik had zelf 2 camera's op de shortlist, en samen met Kamera-Express medewerkster de voor mij beste geslecteerd en ook gekocht. Deskundigheid kan ik van harte aanbevelen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

prima geholpen.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ