Filtre

Pluspunten

Ik ben zo fijn geholpen met het uitzoeken van mijn nieuwe camera en objectieven. Er was alle tijd voor me, en werd er ook voor me genomen, de medewerker dacht erg met me mee, maar liet mij zelf de beslissingen nemen. Het voelde niet als verkopen om het verkopen, maar eerlijk advies wat voor mijn situatie wel of niet fijn zou zijn. Ik kreeg niet het gevoel in 1 richting geduwd te worden, maar er werd gewoon meegedacht Ik ben super blij met mijn aankopen; nergens spijt van! al zou de prijs ergens anders iets goedkoper zijn zou ik voor de vakkundigheid terug gaan naar kamera express!

Pluspunten

Hele fijne klantenservice!

Pluspunten

Duidelijke webshop en super mooie store. Goed personeel wat klantgericht helpt.

geen.

Pluspunten

Kennis van zaken, vlot geholpen, snelle nalevering.

Pluspunten

Goede service, heldere uitleg voor beginners zoals ik.

Ondanks dat het niet druk was in de winkel duurde het wel even voordat iemand kwam helpen. Daar mag men wel iets alerter op zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke website, niet duur

Ik had het gevoel dat de verkoper er niet veel zin in had en dat was wel jammer. Ik ging expres naar de winkel voor wat meer uitleg en dat vond ik wel een beetje tegenvallen.

Pluspunten

Geweldig makkelijke locatie , zeer deskundig en vriendelijk personeel en daarbij dan ook nog een prima prijsstelling

Pluspunten

ik heb een fujifilm camera besteld, deze is volgens de afspraak geleverd. keurig verpakt. kortingscode werkt prima. geen toeslag met creditcard. website erg goed en overzichterlijk

geen

Pluspunten

Heldere uitleg in de winkel, goede service, ook nadien via de mail gelijk antwoord gekregen op mijn vraag. Top!

Niet...

Pluspunten

Goed geholpen, goede camera voorgesteld gekregen, goede uitleg.

Pluspunten

super geholpen deskundig advies namen te tijd voor ons ondanks de drukte we zijn super blij

geen

Pluspunten

Super aardige mensen die de tijd voor je nemen en er wordt meegedacht over de beste oplossingen. Ik kreeg na taxatie meer dan het dubbele terug bij inruil van mijn oude camera vergeleken bij een andere winkel waar ik eerder was geweest. Logisch dat ik hier zeer blij mee was. Ook online aankopen worden altijd netjes, op tijd en snel geleverd.

Pluspunten

Ik heb een compact camera CanonG7X mark II besteld bij Kamera Express. De volgende dag kreeg ik hem, zoals vermeld op de website, keurig verpakt thuis geleverd. De zending kon ik ook met een track & trace volgen wat ik zeker een pluspunt vind. Dat is wat ik verwacht van een zeer goede online winkel.

Pluspunten

Prima winkel en goede uitleg gehad. Het grote voordeel van een fysieke winkel t.o.v. iets kopen via internet is dat je je product kunt bekijken en voelen hoe e.e.a. in de hand ligt.

Eigenlijk heb ik geen verbeterpunten

Pluspunten

Heb via Kamera Express een objectief besteld. Een dag later had ik het thuis. Keurig ingepakt. Ik was nog vergeten om mijn bedrijfsnaam door te geven. Heb met de administratie gebeld en die hebben het direct in orde gemaakt.Kortom, een snelle, zorgeloze transactie waar ik heel blij mee ben. Goede service en snelle levering. Dat wil je van een online winkel. top

Pluspunten

Snelle levering, voorraadindicatie op website klopt. Dit was de tweede bestelling die naar tevredenheid is afgerond, blij met nieuwe camera.

Als ik dan toch een klein beetje mag zeuren, de camera was verpakt in een doos van een kit, maar ik had alleen body besteld.

Pluspunten

Omdat ik regelmatig in de natuur kom en mijn voorkeur uitgaat naar vogelfotografie heb ik advies gevraagd m.b.t. de te kiezen camera en lens.. Hier werd door de verkoopster ruim de tijd voor genomen, ik kreeg een goede uitleg. De keuze is uiteindelijk gevallen op een Nikon D7500 met een Sigma 150-600mm F/5-6.3 DG OS HSM Contemporary lens. Er valt heel wat te studeren met deze set, maar de eerste resultaten zijn veelbelovend.

Pluspunten

We hebben een camera, canon 750D, in de winkel in Amsterdam gekocht. Goede service, goede deals, gelijk camera kunnen meenemen (en alle extras die evt niet op voorraad zijn worden nagestuurd)

Pluspunten

Ruim voldoende productinformatie op de website en snelle levering.

Tot nu toe geen.

Pluspunten

Deskundige en vriendelijke ondersteuning in de winkel (Den Bosch), breed assortiment, mogelijkheid om meerdere alternatieven te vergelijken, heldere uitleg over niet alleen de camera, maar ook over de accessoires, de garantie en de verzekering.

n.v.t.

Pluspunten

Ruime keus, goede adviezen. Snelle actie op vragen.

Geen punten te melden.

Pluspunten

Goed advies over aankoop; nemen uitgebreid de tijd voor alle vragen. De camera van mijn keuze was op voorraad en ja, ze bieden ook echt de laagste prijsgarantie.

Pluspunten

Goede service, de medewerkers weten waar ze het over hebben. Daarnaast een prima informeel sfeertje, top! Camera gekocht, accu ligt nu in de oplader. Daarover nog geen oordeel kunnen vellen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel geholpen, kon de lenzen uitproberen in de winkel.

Pluspunten

Snelle kundige service

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ