Filtre

Pluspunten

Goed deskundig, to the point Rust bij helpen

Pluspunten

Goed advies filiaal Amsterdam Laagste prijsgarantie Ruim assortiment dat op voorraad is

Het advies van de winkel in Haarlem week af van dat in Amsterdam

Pluspunten

Ik heb voor Kamera Express gekozen vanwege het enorme assortiment, de vakkundigheid en behulpzaamheid van het personeel en... KE zit op 10 minuten fietsen van waar ik woon. Ben al klant toen ze nog in de garage van een woonhuis in Capelle zaten en ze kunnen de slagvaardigheid van het kleine nog steeds combineren met de voordelen van het grote.

De verhuizing naar het voormalig Free record pand spoedig uitvoeren.

Pluspunten

Je wordt altijd goed en vriendelijk geholpen. Luisteren naar wat je nodig hebt en bevelen je dan het beste voor jou aan.

Pluspunten

Ik heb bij Kamera express een Canon 7D mark 2 body gekocht en werd daar goed en deskundig geholpen onder het genot van een beker goede koffie. Ik had een canon 450D om in te ruilen. Info en inruilbedrag waren snel en zakelijk duidelijk. In mijn geval heb ik geen gebruik gemaakt van de inruilaanbieding omdat ik die te laag vond. Hun argumenten voor de prijs waren voor mij helder en afdoende.

Pluspunten

Nemen echt de tijd voor je. Fijne winkels met fotografen die zelf echt verstand van zaken hebben. Ik vind de telefonische klantenservice en de telefonische klachtafhandeling niet goed, vandaar mijn 4 sterren.

Telefonische klantenservice verbeteren Meer kennis bij telefonische klantenservice over camera's en bijv. full frame vs. half frame etc. Klachtafhandeling verbeteren

Pluspunten

Professioneel. Vriendelijk en kundig personeel. Goed bereikbaar en betrouwbaar. Goede voorraad.

Pluspunten

goede service en kennis van de producten en makkelijk te reserveren via internet

Pluspunten

Zeer deskundige hulp en ondanks een drukke zaterdag wordt er de tijd voor je genomen en ontstaan er toch ook geen lange wachttijden!

Geen!

Pluspunten

Fijn geholpen. Een mankement aan mijn camera werd direct gerepareerd. De lens moest worden vervangen en hierin werd ik uitstekend geadviseerd. Er werd de tijd voor me genomen en ik kreeg de factuur direct in mijn mailbox.

Weinig. Evt. service voor advies en kalibratie. Zou ik zeker *regelmatig* gebruik van maken.

Pluspunten

Voor het eerst een spiegelreflexcamera gekocht Nikon D5600 Ik kan nu al prachtige mooie foto's mee maken. Foto's overzetten naar mijn smartphone gaat ook geweldig! TOP aankoop!!!

Pluspunten

Easy to understand in website,

Sometime difficult to understand because of website is in Dutch and I am using google crome which easily translate in english.

Pluspunten

goede snelle service

Pluspunten

Zeer ruim assortiment. Altijd uit voorraad leverbaar. Snelle service.

Geen idee.

Pluspunten

Mooie winkel, waar ik zeer prettig geholpen ben. Ze hebben kennis van zaken en nemen de tijd om het je goed uit te leggen.

Pluspunten

Deskundig personeel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Verstand van zaken, goede uitleg en adviezen.

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs-kwaliteit, duidelijke site

Pluspunten

Vriendelijk en vakkundig personeel.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes geholpen door de mw. Hij gaf duidelijke informatie over de verschillen tussen twee gelijke producten van verschillende merken. Zonder sturing te geven de voor- en nadelen benoemen, dat is zoals het hoort. Ik wist al wat ik wilde aanschaffen, maar ik had hoe dan ook de vrije keus. Tevreden met mijn aankopen naar huis.

Pluspunten

Fysieke winkel

Bij het terugbrengen van ongebruikte artikelen geen tegoedbon geven maar het betaalde geld.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk geholpen in de winkel.

Wijs de klant er op dat het verstandig is om bij aankoop van een camera meteen een geheugenkaart mee te kopen, want deze zit niet standaard bij de camera

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ