Filtre

Pluspunten

Goede uitleg en toestel in vooraad..

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede uitleg en vriendelijke mensen.

Niet alle produkten waren aanwezig en juist voor een "touch and feel" kom je naar een winkel.

Pluspunten

Snelle levering. Duidelijke communicatie. Veel waar voor je geld

Pluspunten

Mijn nieuwe camera hier besteld. Snelle levering en vriendelijke bediening.

Pluspunten

Goed advies, ik kwam voor een mount adapter om mijn oude lenzen te hergebruiken. Die hadden ze, en ze hebben me laten zien dat het werkte.... maar die lenzen, waarom wilt u ze in vredesnaam hergebruiken? Vergeleken met nieuwe objectieven. En liep met die nieuwe de winkel uit.

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede voorlichting over de kamera ( Sony compact ) aan iemand die weinig verstand heeft van de modernere kamera's.

Pluspunten

Topservice, snelle levering, vandaag besteld, morgen in België

Pluspunten

Duidelijke en volledige uitleg, snelle levering en scherpste prijs

Een nog breder aanbod aan objectieven

Pluspunten

Snelle en correcte levering, goede prijs met goede combinatiedeals.

Moest even zoeken naar de juiste combinatiedeal.

Pluspunten

Deskundig personeel, ze nemen de tijd voor je. Vriendelijk. Duidelijke uitleg. Ze zijn er niet op uit om je de duurste apparatuur te verkopen en denken met je mee.

Ga zo door!!

Pluspunten

Zeer goed geholpen bij het kiezen van een nieuwe camera. Vanwege onze voorkeuren werd ons een goedkopere camera aanbevolen die helemaal bij ons past.

Nvt

Pluspunten

Na uitgebreid en vakkundig advies van een medewerker in Zwolle heb ik een fujifilm X-T20 gekocht. Heel blij met deze camera. Hij voldoet helemaal aan mijn verwachtingen.

Pluspunten

Vriendelijk personeel. Bij aankoop duidelijke uitleg en goede advisering. Telefonische vraag achteraf door de dame van de klantenservice vriendelijk en snel beantwoord.

Pluspunten

nette en correcte afhandeling

geen

Pluspunten

In de winkel worden de klanten dmv een nummer systeem geholpen. Dit is goed geregeld en overzichtelijk. Medewerkers komen professioneel en behulpzaam over.

Bij een online bestelling hoef je geen administratiekosten te betalen. Echter wordt dit tot mijn verbazing in de winkel wel gevraagd.

Pluspunten

Pluspunten

Ze nemen de tijd voor alle vragen en voorzien je van deskundig advies. Mocht er dan toch iets fout gaan, dan wordt dat netjes opgelost.

Pluspunten

goede informatie, vriendelijk geholpen, deskundig.

Pluspunten

Goed en snel geholpen. Personeel met de juiste kennis. Uitgebreid assortiment.

Op piekuren duurt het vaak erg lang voor je aan de beurt bent.

Pluspunten

Vriendelijk personeel, Klantgericht en niet verkoopgericht, Eerlijk, Gemoedelijke sfeer, Ruim de tijd genomen voor je

geen, ga zo door.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Deskundig personeel en een brede sortering in nieuwe en gebruikte apparatuur.

Ik zou iets meer willen uitproberen. Maar alles staat achter slot en grendel (wel begrijpelijk).

Pluspunten

Wat je besteld dat krijg je ook, dat ik wel eens anders en ze leveren super snel

Als er verbeterpunten waren had ik er wel 4 sterren van gemaakt :-)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer uitgebreid assortiment, vriendelijk geholpen, goede koffie als je moet wachten. Concurrerende prijzen. Fysieke winkels waar je producten kunt zien en uitproberen.

Kennis over specifieke producten bij sommige medewerkers beperkt (is ook niet gek met zo'n uitgebreid assortiment). Garantievoorwaarden waren in begin niet geheel duidelijk (is uiteindelijk goed geregeld). Inhoud website niet altijd even duidelijk. (voorbeeld GPS module in gebouwd in camera, of losse add on. Tekst op website boodt geen uitsluitsel, medewerker wist het ook niet)

Pluspunten

Ze nemen de tijd om je te helpen! Ze laten je verschillende opties zien en geven je goede tips! Ik heb het tot nu toe alleen nog maar als goed ervaren!

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ