Filtre

Pluspunten

Goede service met vriendelijk personeel. Laagste prijs garantie.

Pluspunten

Professionele service

Pluspunten

Snel en goede service. Fijn dat je een product kunt reserveren zodat je niet voor niets naar de winkel afreist.

Pluspunten

Mooie winkel en servicegericht personeel

we hadden eerst een tweedehands toestel via de site gekocht. na een paar dagen nog niets ontvangen dus een mail gestuurd. Toen hoorde we dat het toestel toch een defect had. Dit had eerder naar ons gecommuniceerd mogen worden, Maar wel goed dat ze het toestel nogmaals getest hebben.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service Denken met je mee

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering van product Op de website reserveren en ophalen op dezelfde dag. Veel keus op de website. Grote winkel in Eindhoven.

Personeelslid was niet gemotiveerd. kwam erg sloom over. Had graag een verkoper gezien die zijn product promoot en aanbevelingen doet voor apparatuur wat je erbij kunt kopen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nou ja, positief ! Heb een compact camera gekocht bij Foto Jans in Tilburg. Prima geholpen en informatie gevraagd over een systeemcamera. 2 weken daarna ging ik terug voor zo`n camera. het bleek ineens overgenomen te zijn door Kamera Express. Hierover was niets gezegd. de winkel was nog volop bezig met de overname. Ik werd vriendelijk geholpen en kocht een dure systeem camera na een lange en goede uitleg. Wel had ik de pech dat de pinautomaat niet werkte en met een glaasje water moest wachten. Verder zal het een prachtige winkel worden met vriendelijk personeel.

Jullie hadden beter de winkel een dagje kunnen sluiten en een mooie opening kunnen houden.

Pluspunten

heel hulpvaardig en correct, goed advies.

Pluspunten

Nemen de tijd voor je om het duidelijk uit te leggen en hebben veel op voorraad.

Pluspunten

Zeer goed en kundig geholpen bij de aanschaf van mij nieuwe camera!

Pluspunten

Vlotte service. Als niet alles van een bestelling in voorraad is wordt wat direct leverbaar is toch al toegezonden en de rest in een nalevering. Prima service dus!

Pluspunten

goede service, medewerkers nemen de tijd voor je vragen en ze hebben veel kennis van de producten.

Pluspunten

Ondanks de drukte werd ik rustig en goed geadviseerd over de aanschaf van een DSLR

geen idee

Pluspunten

Vriendelijk geholpen in vestiging Tilburg. Wij hebben de camera gevonden dit aansluit bij onze wensen. Geen opdringerige verkoop, maar perfect advies. TOP !

Pluspunten

Goede voorlichting over welke camera het beste bij ons paste. Online kopen ging heel goed.

Ik had een camera tas besteld en er werd aangegeven dat hij op voorraad was . Maar later kreeg ik bericht dat hij moest worden nageleverd.

Pluspunten

snelle goed service waar duidelijke uitleg gegeven wordt over voor en nadelen van diverse cameras

Pluspunten

Productkennis en advies. Wij zijn erg fijn geholpen!

Geen nieuwe camera's uit de verpakking halen, aan de klant laten zien en dan weer terug stoppen voor de verkoop.

Pluspunten

Ondanks dat de verkoper een jonge man was ben ik met veel geduld en uitleg uitstekend geholpen in de winkel in Amsterdam. Daar heb ik het gereserveerde artikel, kosteloos reserveren, kunnen ophalen, uitleg gekregen over beschikbaarheid oude lezen op deze nieuwe camera en uitleg over de nieuwe. Ik had hierna geen enkele vraag meer en ben dus uitstekend geholpen

Pluspunten

Snelle levertijd, adequate service, kundige mensen om advies te geven in de superstore.

Pluspunten

kundige medewerker, bereid te .luisteren om het beste advies te kunnen geven

Pluspunten

Professioneel advies en service. De Fujifilm X-T100 die mij werd geadviseerd past uitstekend bij mijn straatfotografie voorkeur.

Pluspunten

Deskundig personeel Goede acties Strakke prijzen Mooie extra's

Actieartikelen in de winkel op voorraad hebben.

Pluspunten

Op voorraad, terwijl bij andere leveranciers uitverkocht Zeer snelle levering. 'S avonds besteld. De volgende ochtend voor 12:00u via PostNL in huis. Op

Pluspunten

Bij de aankoop van een macrolens Canon EF 100mm ben ik van prima advies voorzien door een medewerkster van Kamera Express.

Pluspunten

Vriendelijke personeel. Ik ben goed geholpen.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ