Filtre

Pluspunten

goed geholpen door de HR Krom

geen

Pluspunten

Camera aangeschaft als cadeau voor beginnend fotograferen, netjes en deskundig geholpen. Alles word tot in de laatste puntjes besproken!

Pluspunten

Werd super vriendelijk geholpen, geen verkooppraat goede info. Erg fijn! Ze hebben veel op voorraad

Pluspunten

Medewerkers hebben veel kennis en geven een goed advies. Erg blij met mijn aankoop.

Extreem druk in de winkel.

Pluspunten

Snel geleverd, direct antwoord op je vraag (online)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijke korte maar duidelijke uitleg.

Erg druk , weinig tijd.

Pluspunten

Goede service en kennis van zaken

Pluspunten

Ik werd heel goed geholpen in de winkel te Antwerpen. Was al goed geïnformeerd op voorhand. Geen wachttijd, geen opdringerig of beter-weterig gedoe.

Parkeerplaats

Pluspunten

Verkoper luistert goed naar de vraag en wensen van de klant. Stemt daarop aanbod zorgvuldig af. Neem de tijd voor de klant. Gevarieerd aanbod, direct op voorraad in de superstorewinkel vestiging Leeuwarden.

De laagste prijsvoorwaarden kunnen explicieter worden uitgelegd.

Pluspunten

De verkoopster nam echt de tijd voor mij, hierdoor had ze geen pauze. Ze gaf me zeer goed advies en ben met een mooie aankopen weggegaan.

Nvt

Pluspunten

Ik bestel heel erg veel bij hun ( misschien wel wat te veel)

Als dingen niet op voorraad zijn. Niet een mail met de geschatte leverings tijd. Maar ook als het er na wat langer duurt een berichtje sturen naar de klant.

Pluspunten

Goede service, duidelijke uitleg

Pluspunten

Goede service, eerlijk. Proberen je niet het duurste product te verkopen

Pluspunten

Klantvriendelijk, duidelijke uitleg, geen gladde verkoop praatjes, meedenkend, kundig personeel.

Ikzelf (dit is persoonlijk) vind het prettig als er prijzen vermeld staan bij de producten in de winkel. Je hebt dan al een beetje idee van wat er wel of niet mogelijk is op basis van je budget.

Pluspunten

Zeer groot assortiment. Adequate productbeschrijving. Supersnelle levering tegen de laagste prijs.

Pluspunten

- Goede service - Makkelijke website - 5 jaar garantie

Pluspunten

Goede website, overzichtelijk. Snelle levering. Klantendienst gemakkelijk bereikbaar. Kwaliteitsvolle producten aan een goede prijs

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Super goede klantenservice, ze willen je overal mee helpen.

Dat ze bij de combi acties, een wat mindere sd geheugenkaart erbij doen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nemen ruim de tijd voor het geven van tips/adviezen.

Helaas is mij niet verteld dat er cash back op mijn aankoop zit en hoe te verkrijgen. Ook is mij niet verteld dat ik de garantietermijn kan verlengen.

Wachttijden

Pluspunten

Bij de inruil van mijn vorige spiegelreflex camera met bijbehorende accessoires voor een systeem camera heb ik een hele goede advies ontvangen. Ze namen ruime tijd om alle mogelijkheden goed door te nemen.

Perfect. Ga zo door!

Pluspunten

Prettige website, fijn dat er combideals worden aangeboden bij camera's voor de nodige accesoires. Klantenservice goed te bereiken bij problemen, fijn dat ze 5 jaar garantie bieden op een camera, i.p.v. de gebruikelijke 2 jaar.

Jammer dat mijn huisnummer tijdens de verzending of bij het postorder bedrijf is veranderd, waardoor het pakketje later geleverd werd dan normaal.

Pluspunten

Aardig personeel, werd goed geholpen, fijn advies

geen

Pluspunten

ook na derde bezoek nog steeds geduldige uitleg bij aankoop van spiegelreflexcamera deskundig advies, meedenkend met de klant, en dat tegen de laagste mij bekende prijs

vooral zo doorgaan

55 Essebaan