Filtre

Pluspunten

Goede service, verstand van zaken. Ben in de winkel in Utrecht geweest en tevreden over mijn aankopen en afwikkeling.

Pluspunten

Snel geholpen, adequate service.

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Goede duidelijke website met veel informatie, goede voorraad, snelle levering, komen afspraken na!

Zijn er niet

Pluspunten

goede uitleg over de camera's ik had nog wat twiojfels tussen een paar verschillende modellen maar ben goed geholpen en ik maak nu mooie foto's

Pluspunten

deze winkel neemt de tijd voor je en denkt met je mee geven ideeën aan zodat je tot een goed besluit komt. hebben erg scherp geprijsde artikelen waardoor je niet de bodem van je portemonnee ziet.

Pluspunten

Goede service, aardig en deskundig personeel, denken mee en geven prima voorstellen. Snelle nalevering indien product niet voorradig is.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijke winkel, de bediening is duidelijk in zijn uitleg zonder opdringerige verkooppraatjes. Je krijgt rustig de tijd om je eigen afweging te maken. We zijn goed geholpen en zijn blij met onze aankoop.

De wachttijd tot je aan de beurt bent kan soms wat lang zijn. Misschien is hier iets aan te doen?

Pluspunten

De site van Kamera-Express is zeer overzichtelijk. Vanwege de hoge beoordelingen van klanten zijn wij op 1 juli j.l. bij Superstore Rotterdam terechtgekomen. Mijn man en ik zijn daar op zeer deskundige en enthousiaste wijze te woord gestaan door Erwin Hoevers, Een man die daadwerkelijk veel plezier uitstraalde en hartstikke enthousiast was over de Panasonic Lumix DMC-LX100 die hij ons verkocht. Dit alles bepaald niet op een gladde verkopersmanier, maar met oprechte interesse in de klant. We zijn door een aantal simpele tips over fotografie door hem nog enthousiaster gemaakt en gaan zeker de online cursus van Kamera-Express volgen.

N.v.t.

Pluspunten

Goede prijs en service. Reserve onderdeel was niet voorradig in winkel, maar werd bij aankoop direct verzonden en was volgende dag in huis. Fijn dat er naast webwinkel ook fysieke winkels zijn. Klantenservice tot laat bereikbaar.

Pluspunten

Ik wilde een camera kopen en heb geen ervaringen met camera's. Na mijn wensen te hebben neergelegd wat ik wilde is mij heel rustig en duidelijk uitgelegd welke opties er waren en welke lenzen etc je kunt gebruiken en wanneer. Ik ben zeer tevreden met de hulp en met mijn aankoop. Ook leuk dat ik een basiscursus fotografie er bij heb gekregen.

geen verbeterpunten. Alles is helder uitgelegd en de camera die ik heb gekocht bevalt uitstekend.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De gereserveerde camera lag klaar en heb in de winkel goede uitleg gekregen

Pluspunten

Super service, heel behulpzaam met keuze en uitleg. Erg vriendelijke en enthousiaste medewerkers.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Had me bedacht na aankoop van een lens en wilde toch een duurdere lens kopen. Omruilen was geen probleem. goede service

Pluspunten

snelle levering helpdeck heel goed

ga zo door

Pluspunten

Hele fijne winkel! Al jaren kom ik graag bij kamera express wegens hun fijne en persoonlijke service.

Pluspunten

Ze nemen de tijd voor je en denken met je mee. Komt ontspannen over

Pluspunten

Snelle reactie na het plaatsen van mijn online reservering voor de Nikon coolpix b700. Daarna een zeer vriendelijke ontvangst in de winkel in het centrum van Arnhem waarbij alle ruimte was voor vragen en duidelijke uitleg werd gegeven over het product en de accessoires.

Pluspunten

Prima service! Denken graag met je mee. Bovendien betaal je een redelijke prijs, ook niet geheel onbelangrijk ;-)

Pluspunten

Snelle verzending, veilig verpakt, correcte afhandeling. En dat ook nog voor een zeer scherpe prijs. Volgende aankoop zal ik weer bij Kamera Express.nl doen.

Nog geen verbeterpunten gevonden.

Pluspunten

Goed advies en echt de tijd genomen om uitleg te geven. Beveel iedereen kamera express aan

Pluspunten

top

Pluspunten

Makkelijke website met enorme keuze. Heel handig dat ik bestelling kon laten reserveren en pas ik de winkel hoefde te betalen nadat ik alles goed hebben kunnen beoordelen en al mijn vragen op een prettige manier werden beantwoord. Ook de belofte 'laagste prijs garantie' werd ter plekke waargemaakt. Ben zeer tevreden over dit bedrijf.

geen

Pluspunten

Goede tips en adviezen gekregen in de superstore Eindhoven

Pluspunten

Rustig

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ