Filtre

Pluspunten

Goede service, ik werd erg vriendelijk geholpen door een medewerker met verstand van zaken. Volledige website, groot assortiment.

De styling van de winkel zou wat meer aandacht verdienen.

Pluspunten

Overzichtelijke winkel en product goed te voelen en te bekijken. Geen opdringerige verkoop en advies op maat. Biedt de laagste prijs

Niet direct te noemen

Pluspunten

Online shoppen, vergelijken, kiezen en reserveren vanuit je luie stoel. Ophalen in en winkel en direct uitleg krijgen en nog extra accessoires toevoegen aan je bestelling. Als je even moet wachten kun je wat te drinken krijgen.

Nog niet ontdekt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

KE heeft niet alleen een website, maar gelukkig ook winkels waar je de producten kan zien, alvorens te bestellen.

Pluspunten

Very helpful staff in the Rotterdam store Vast collection of items in stock

Long wait time on weekends in Rotterdam store

Pluspunten

Doordat ze een fysieke winkel hebben kun je ook producten in de hand houden en proberen. Werd zeer deskundig en snel geholpen.

Pluspunten

Fijne Winkel, snelle service

Pluspunten

Ben heel goed geholpen in de winkel in Haarlem. De mijnheer nam alle tijd om alles uit te leggen. de panasonic lumix dc/FZ82 overtreft mijn verwachting. De zware lenzen voor een spiegelreflex zijn voor mijn niet meer nodig en te zwaar om mee te nemen.

Pluspunten

goed advies in overeenstemming met de vraag. Prettig geholpen. Ook nadat een accessoire niet naar wens was.

Voordat een accessoire besteld wordt, nagaan of het geschikt is.

Pluspunten

Wederom prettig geholpen door medewerker van Kamera Express. Camera gekocht, volgende dag in huis.

Pluspunten

Snelle afhandeling voor inruil apparatuur. Deskundig advies.

Pluspunten

Snelle correcte levering. Leuk dat er ook een cursus fotografie bij geleverd wordt!

Pluspunten

Pluspunten

Professioneel personeel dat echt weet waar ze het over hebben. Ze stemmen wensen van de klant optimaal af met de wensen en het budget van de klant. Ook online snelle service.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De service is erg goed. Er wordt goed mee gedacht met de klant en er worden goede adviezen gegeven.

Dat kan ik zo niet bedenken.

Pluspunten

Erg snel en vakkundig

De winkel in Breda zag er v vanmorgen van buitenaf gesloten uit. Misschien wat meer verlichting of zo?

Pluspunten

In de superstore in Breda werden we netjes geholpen en goede tips gegeven.

Prima zo, geen verbeterpunten!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goedkoop en snelle levering. Ook veel fysieke service punten.

Pluspunten

Prettige ontvangst. Medewerkers met kennis van zaken. Breed assortiment. Aantrekkelijke prijzen en aanbiedingen. Mooie superstores vooral die in Utrecht

Geen wat mij betreft

Pluspunten

Webwinkel en fysieke winker

ruimer assortiment city stores

Pluspunten

Nieuwe Sony A7ii gekocht in Utrecht bij Kamera Express. Kreeg een goede uitleg, netjes behandeld, professionele verkopers. Enigste min puntje wat ik heb is dat ik minder voor mijn oudere camera kreeg dan verwacht.

Ik zie nergens geen prijzen bij artikelen in de winkel, je moet dus via de website thuis eerst na de prijzen kijken en opschrijven.

Pluspunten

Bij bezoek aan de vestiging (Den Haag) krijg je veel informatie over verschillende camera's en denkt de verkoper goed mee welke camera handig is. Hierbij wordt rekening gehouden met o.a. budget en ervaring. Er worden ook direct een aantal tips gegeven voor het maken van foto's.

Pluspunten

Prima levering via de website

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

uitgebreide keuze en uitleg in rotterdam, breda beperkt.

uitproberen camera niet mogelijk in breda

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ