Filtre

Pluspunten

Behulpzaam

Pluspunten

kennis van zaken en vriendelijk personeel

Pluspunten

Zeer klantvriendelijke medewerkers, heel.erg behulpzaam. Super assortiment,fijne winkel!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima geholpen.

Balies verspreid, je hoort slecht wanneer jouw nummer wordt omgeroepen.

Pluspunten

Vriendelijk en snel geholpen.

Pluspunten

Ruim opgezette overzichtelijke shop met zeer klantvriendelijke experts. Kwam met inruil van een Canon camera set kijken voor een lichtere en makkelijkere compact camera, de Panasonic DMC-TZ100. Zeer prettig geholpen en voorgelicht door de verkoper en de inruilprijs gekregen welke ik voor ogen had. Kortom een fijne, goed bereikbare zaak en een benadering richting klant die zeer goed, vakkundig en klantvriendelijk is!

N.v.t.

Pluspunten

Prima geholpen snelle levering heb hier al mijn Nikon apparatuur gekocht waaronder diverse lenzen en mijn Nikon D 850

Pluspunten

top winkel alles wat ik wou is gedaan. Top camera. Het is een bijzondere ervaring om met een compact camera te werken die zo geweldig is. De Sony RX10 III heb ik nu ongeveer 2 jaar en 2 maanden helaas is deze camera gevallen totaal los. Verzekering heeft betaalt gelijk een nieuwe gehaald. voor mij de aller-allerbeste digitale camera die ik ooit in handen heb gehad. Hij is redelijk zwaar, maar ligt daardoor lekker in de hand. Statief is in de meeste gevallen daardoor niet nodig. Snelheid van inzoomen is verbluffend snel. Filmen in 4K levert haarscherpe en kleurrijke beelden op, maar hierbij is het wel lastig om het camera-beeld "stil" te houden. Geluidskwaliteit is prima. De app die je kan installeren zijn geweldig daarom deze weer terug gekocht.

Pluspunten

Prima geholpen door vriendelijk en vakkundig personeel. De winkel in Utrecht is niet heel groot, maar alles kan online besteld worden en in het filiaal geleverd worden.

Geen.

Pluspunten

Snelle, vriendelijke, persoonlijke service

Pluspunten

Goede duidelijke website. Concurrerende prijzen Snelle levering

Pluspunten

Tijdens mijn vakantie is mijn lens gevallen, op verzoek van verzekering de lens naar reparatieafdeling gebracht. Al na een paar dagen bericht dat de lens total-loss was, daardoor kon ik alles heel vlot met de verzekering afhandelen en een op zoek naar een goede vervanger. Deze uiteraard bij Kamera Express gekocht. Heel blij met mijn nieuwe (2ehands) Nikon 14-24 2.8. Dank voor de vlotte en deskundige service zoals ik die al jaren van KE gewend ben.

Pluspunten

Helemaal blij met Kamera Express. Professioneel en vriendelijk personeel :)

Niets

Pluspunten

Er wordt alle tijd bij de aankoop genomen en op alle vragen wordt een deskundig antwoord/advies gegeven.

Pluspunten

Zeer snelle levering. Laat op de avond camera besteld en de volgende ochtend werd hij al geleverd. Netjes verpakt, alles zat erin. Top!

?

Pluspunten

Goed toegeruste winkel en webshop Uitstekende en deskundige service in de winkel Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

Geen tegenvallers

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle levering, breed assortiment

Slechte service, korte garantie (blijkt achteraf)

Pluspunten

Ze zijn behulpzaam en weten waar ze over praten. Ze nemen de tijd voor je en denken met je mee om zo voor een goede prijs de juiste keuze te kunnen maken.

geen

Pluspunten

Ik werd in de winkel in Eindhoven positief verwelkomd en goed geadviseerd. De verkoopster nam de tijd en stelde goede vragen om te bepalen welke camera bij mij paste. Ze gaf vervolgens eerlijk advies.

Pluspunten

Pluspunten

Ik werd snel, vriendelijk en goed geholpen. Ruime voorraad en overzichtelijke, aantrekkelijke winkel.

Pluspunten

Goede service, ik werd goed geholpen in de winkel. Laagste prijsgarantie, dus je weet dat je de laagste prijs hebt.

Prijzen in de winkel aangeven.

Pluspunten

Gunstig geprijsd zo niet de goedkoopste; Goed benaderbare en goede klantenservice met snelle respons, denken met je mee; Overzichtelijke website met goede filters; Veel keuze, voor elk wat wils

relatief weinig klantenreviews op de eigen site om een keuze te vergemakkelijken

Pluspunten

Goed geholpen

Pluspunten

onlangs de canon powershot sx730hs gekocht,super foto toestel en eenvoudig te bedienen.In de winkel duidelijke en snelle uitleg over de producten.Top bedrijf

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ