Filtre

Pluspunten

Mooie winkel met groot assortiment. Parkeerruimte in overvloed op loopafstand. Plezierig personeel.

Ik kan er geen bedenken :)

Pluspunten

Super klantvriendelijk! Heel geduldig tijdens de verkoop. Goede uitleg bij mijn vragen. Konden na aankoop de camera nog even in de winkel laten staan om rustig in de stad verder te winkelen.

Pluspunten

Super service en mooie producten

Gewoon zo door gaan. Helemaal tevreden.

Pluspunten

Zeer deskundig geholpen. Goed advies waardoor we nu een camera hebben waar we lang plezier van zullen hebben.

De winkel zelf is wat onoverzichtelijk.

Pluspunten

Snelle en goede service ! Duidelijke informatie Klantvriendelijk

Pluspunten

snelle levering ,goede info op de website. Top producten!!!

Pluspunten

We konden de camera lens die we op het oog hadden uit proberen op onze camera en vergelijken met andere lenzen. Daardoor werd de beslissing een stuk makkelijker om te maken.

Adverteren met 5 jaar garantie, zonder dat het meteen duidelijk is dat je er dit soort reviews voor moet schrijven vind ik niet heel stijlvol. Ik snap dat het ervoor zorgt dat er meer reviews binnenkomen, maar je dwingt er ook mensen mee reviews te schrijven over producten die ze nog maar enkele dagen hebben.

Pluspunten

Vestiging leeuwarden: Terzake kundig, klantgericht en prettig geholpen.

Pluspunten

Klantgerichte medewerkers met vakinhoudelijke kennis. Goede ondersteuning bij storingen en defecten.

Pluspunten

veel personeel in de winkel, waardoor korte wachttijd. medewerker wist informatie te geven. actie op laagste prijsgarantie.

jammer dat er geen showmodellen zijn, waardoor je niet kan kijken en vergelijken wat voor jou een fijn apparaat is. Er wordt een beetje verwacht dat je weet wat je wil denk ik.

Pluspunten

Zeer deskundig personeel

geen

Pluspunten

De medewerkers zijn vriendelijk, behulpzaam en weten veel over verschillende camera's

Er staan weinig camera's in de winkel. Ze zitten allemaal in een doosje achter de toonbank.

Pluspunten

Leuke en goede service

Niet verplichten om review te schrijven

Pluspunten

Kundige verkopers Scherpe prijzen

nvt

Pluspunten

Héle aardige mensen. Behulpzaam en kunnen veel vertellen. Ik heb binnen een uurtje een kleine cursus gekregen over de verschillende camera's, de lenzen, hoe deze werken en ga zo maar door. Heel fijn!

Het filiaal in Utrecht, kon wellicht wat schoner. Ik stoorde me er niet per se aan. Maar altijd fijn om feedback te krijgen.

Pluspunten

Goed geholpen en eerst door de verkoper uitgedaagd betreffende mijn keuze. Uiteindelijk toch gebleven bij de spiegelreflex camera ipv system camera.

Ga zo door!

Pluspunten

Deskundige uitleg Goede sfeer Eerlijk Advies

Pluspunten

Na jaren eerst analoog met Nikon en nadien met Olympus en Sony compactcamera s gefotografeerd nu bij Kmaera axpresse een Panasonic LUMIX TZ80 Aangeschaft, eerst georiënteerd op www, maar beter naar de winkel waar ik een praktische eenvoudige uitleg kreeg in de positieve kanten van de kamera en het gebruiksgemak. Dit heeft me doen besluiten om met een vakman op de achterhand deze kamera te kopen, ik kreeg er een fotografie cursus bij , altijd handig! Verder een mooi compleet aanbod met 2 extra accu’s en een travelbag. Toen bleek dat de gebruikershandleiding alleen in vreemde talen bijgeleverd waren is mij per mail de Nederlandse handleiding nagestuurd.

Geen ga zo door

Pluspunten

prima advisering, prima prijs/kwaliteit-verhouding

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijke medewerker. Duidelijke uitleg over de Nikon coolpix B700 camera.

Overzichtelijke winkel.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima geregeld bij de koop van een reiscamera. Camera was in eerste instantie niet meer op voorraad, maar kon hem bestellen en een week later had ik m.

Pluspunten

Goede service in de winkel bij de aankoop van een Fuij Film XT-100 Camera in Utrecht. Duidelijk dat personeel erg kundig was en daardoor advies op maat kon leveren.

Geen verbeterpunten.

Pluspunten

Goede info

geen

Pluspunten

Goede uitleg bij aankoop van het product in combinatie met een scherpe prijs inclusief gratis cursusmateriaal

vooralsnog geen

Pluspunten

Goed geholpen, medewerkers hebben kennis over de producten en nemen de tijd voor je, dat is erg prettig.

Voorwaarden voor het care plan werden iets rooskleuriger gebracht dan dat ze daadwerkelijk waren.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ