Filtre

Pluspunten

Goede service, verstand van zaken en goede prijzen.

Pluspunten

Goede apparatuur. Veel keus. Voordelig.

'Voordelige' bundels zijn geen goede aanbiedingen.

Pluspunten

Bij Foka kan je gewoon een fototoestel in de hand houden. Even voelen dus. En deskundig personeel.

Ook de accessoire op voorraad houden, in mijn geval waren er geen SD kaartjes die ik wilde hebben.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk te woord gestaan

Meer uitleg over de hoe de cashback actie in zijn werk gaat was zeer wenselijk geweest. Nu veel uit moeten zoeken.

Pluspunten

De actie camera was uitverkocht, maar kon ter plekke besteld worden en binnen twee dagen was het in de winkel. Dat gaf me prima gelegenheid het product rustig te bekijken. Door personeel goed geholpen.

Pluspunten

Duidelijke en snelle service. Inruil systeem werkt goed. Tevreden! Cashback actie vraagt wel geduld.

Op zondag open zou een tip kunnen zijn.

Pluspunten

Goede en snelle service

X

Pluspunten

goed advies. mensen achterdek balie met kennis van zaken. klantvriendelijk

Pluspunten

Goede uitleg over het product en eventuele alternatieve . Deskundig personeel en zeer behulpzaam. Echt een aanrader.

Pluspunten

goed bereikbaar, prima geholpen, duidelijke uitleg, waarbij de verkoper eerlijke voorlichting gaf en voor- en madelen van bepaalde producten gaf

bij de aangeschafte camera bleek er geen handleiding in het Nederlands beschikbaar te zijn

Pluspunten

Zeer kundig personeel. Voor en eventuele nadelen van de camera goed uitgelegd

Pluspunten

Je krijgt alle aandacht die je wenst en verdient. De klant is werkelijk koning!

Pluspunten

Klant vriendelijk. Mooi professioneel ingericht en keuze zat!

Pluspunten

Snelle levering. Geleverd wat was besteld.

Het product had een defect. De afhandeling van de garantie laat vooralsnog op zich wachten.

Pluspunten

super tevreden over de service.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

nette prijs, goed geleverd

Pluspunten

- Zeer vriendelijk geholpen - Goede service - Deskundig advies

- Batterij aangeraden gekregen die niet goed werkt bij de camera die ik heb gekocht.

Pluspunten

Op voorraad = op voorraad, dus geen onaangename verrassingen en vervolgens wordt het bestelde artikel supersnel verstuurd en ook op de aangegeven datum afgeleverd.

Pluspunten

Goede service, verstand van zaken, snelle service, vriendelijke werknemers en goed online advies!

Pluspunten

Uitstekende service. Goed advies en uitgebreid aandacht voor de klant.

Pluspunten

Goede camera! Mooie scherpte diepte maar een klein beetje te zwaar.

Pluspunten

Snel en duidelijk de goedkoopste. Vakkundig personeel. Prettig dat er naast webshop zoveel fysieke winkels zijn. In mijn geval had ik de keus teruggebracht tot twee camera's, met beide voor-en nadelen, maar toen ik ze eenmaal in handen gehad was de keus direct duidelijk!

Ik was woensdag geweest, maar vrijdag was toch de body van de camera niet aanwezig. Werd wel volgende dag direct thuis geleverd.

Pluspunten

Prima advies gekregen, kwam eigenlijk voor een action cam, maar ging weg met een onderwatercamera die qua mogelijkheden veel beter bij mijn wensen past!

Pluspunten

Fijne winkel. Ondanks lange rijen nemen ze toch de tijd voor je.

Misschien is het handig om op een centraal bord te vermelden, dat als je nummer aan de beurt is, bij welke balie je moet zijn. Nu moeten de werknemers het nummer roepen en niet altijd hoort iedereen dit, omdat je bijvoorbeeld niet in de buurt van die balie staat.

Pluspunten

- goede service en vriendelijk personeel - ik kon eerst de lens goed bekijken / proberen nadat deze uit een ander filiaal was gekomen (1-2 werkdagen) - al mijn vragen zijn beantwoord

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ