Filtre

Pluspunten

GOEDE SERVICE EN KENNIS VAN ZAKEN

N.V.T OMDAT IK HET NIET ZOU WETEN

Pluspunten

Na reservering via de website lag de camera keurig klaar in de winkel. Uitstekende service, en de verkoper nam goed de tijd om e.e.a. uit te leggen en toe te lichten. Camera werd in de winkel uit de doos gehaald, bekeken en getest op de juiste werking door de verkoper voordat de camera werd meegegeven. Dikke pluim !!

Pluspunten

Ruim assortiment Deskundig personeel Leuke acties Deskundig advies.

Kan soms te druk zijn in de winkel te Den Haag.

Pluspunten

goede service en uitleg van foto camera

Pluspunten

08-07-2018 heb ik een Sony Cybershot DSC- HX 400V gekocht in Groningen. Ik ben daar heel goed geholpen door de medewerker M Vos, die mij alles netjes heeft uitgelegd . Alle medewerkers zijn daar netjes, vriendelijk Voor mij een 10 met een griffel

NVT

Pluspunten

Vanmorgen Canon compactcamera gekocht in de Leeuwarden-vestiging van Kamera Express. Zeer vriendelijk en vakkundig geholpen. Verkoper nam alle tijd voor ons. Verder inderdaad scherpe aanbieding. Zeer tevreden, een aanrader!

Pluspunten

Snelle en nette levering

Pluspunten

Sinds enige tijd een Kamera-Express in de stad Haarlem. Wilde een statief kopen en werd zeer vriendelijk geholpen door Johan. Hij nam echt de tijd, gaf goed advies. Internet prijs is hetzelfde als in de winkel, dus kom je niet voor verrassingen te staan. Top product waar ik nu al 6 dagen veel plezier aan beleef. Heerlijk ouderwets geholpen, waar nog de tijd voor genomen wordt om samen met de klant te zoeken naar het best haalbare product voor een (in mijn ogen) lage prijs.

Nee, geen. Ga zo door, Ouderwetse service, eerlijk advies, oprecht vriendelijk en geen slijmerige verkopers, toppie.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede uitleg gekregen over het fototoestel

omdat de uitleg goed is kost dit tijd, waardoor je lang moet wachten in de winkel als er een klant voor je is.

Pluspunten

Snel, goed en betrouwbaar

Pluspunten

Goede uitleg en advies over aanschaf (best dure) camera. Gaven voor en nadelen aan voor diverse camera's om tot de juiste keuze te komen. Top service !

Pluspunten

Vriendelijk personeel, goede informatie!

geen

Pluspunten

Fijn bedrijf met deskundige mensen en altijd een winkel in de buurt (Amsterdam). Personeel neemt ruimschoots de tijd op alle vragen te beantwoorden. Ruime openingstijden en fijn opgezette winkel. Relatief korte wachttijden. Mijn aankopen waren allemaal op voorraad.

Inruilprijs gebruikte camera was net acceptabel.

Pluspunten

Goed advies en goed geholpen.

Pluspunten

Er werd ruim de tijd genomen om mij uitleg te geven over een camera (Sony DSC RX10IV) die ik wilde aanschaffen. Ook werd ik gewezen op de aanschaf van een filter ter bescherming van de lens.

Pluspunten

Veel ervaring in de winkels met goed advies, het is het waard om voor om te rijden.

Helaas niet in elke winkel even veel ervaring.

Pluspunten

Super winkel - vakkundig personeel die je zeer deskundig advies geven over wat je zoekt en nodig hebt.

Pluspunten

Laagste prijsgarantie in combinatie met fysieke winkel dichtbij in combinatie met goed advies. Ik weet wel waar ik mijn aankopen voortaan doe.

Pluspunten

Super snelle service, duidelijke site om makkelijk je bestelling te doen. Ik heb hier al meerdere keren camera spullen gekocht zonder enige moeilijkheden.

Geen tegenvallers

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

denkt constructief mee

vooraf is niet aangegeven dat bij onderwatercamera de afstandsbediening met smartphone via wifi niet werkt, jammer

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel Betrouwbaar Overzichtelijke website Goede prijzen

Pluspunten

Nette en klantvriendelijke service. Ik werd direct geholpen bij binnenkomst en ben goed geadviseerd voor de aanschaf van een fotocamera.

Pluspunten

Snel en goede levering

geen

Pluspunten

Super service. Nette inruilprijzen. Artikel 24 uur te reserveren.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ