Pluspunten
snelle service, goede uitleg en luisterend oor voor klanten
Pluspunten
Ik koop al mijn producten hier ......! Ik ben erg tevreden over de service .. Als ik bel krijg ik goede adviezen ...
VerbeterpuntenIk zou het even niet weten ... Het is voor mij een goede winkel voor al mijn aankopen op het gebied van fotografie ..
Pluspunten
Ik kwam de winkel binnen met bijna al mijn (verouderde)fotospullen. Ik was op zoek naar een nieuwe full frame camera en wilde eventueel wat oude spullen die ik niet meer kon gebruiken verkopen. De verkoper heeft uitgebreid de tijd genomen om met mij te kijken welke camera het beste bij mijn wensen zou passen en welke van mijn oude spullen daarbij zouden passen. Helaas kon ik maar weinig hergebruiken dus heeft hij e.e.a. overgekocht. op deze wijze heb ik een mooie set nieuwe spullen kunnen kopen. Zoals een Nikon D750 met een lens, tas, 2e batterij en flitser. Ik ben 5 kwartier lang vriendelijk geholpen.
Pluspunten
Goede prijs. Duidelijke site met veel nuttige info. Snelle correcte levering.
Pluspunten
online EN echte winkels!
Pluspunten
Grote voorraad. Bijna altijd wat je nodig hebt is beschikbaar
VerbeterpuntenSommige verkopers mogen wat vriendelijker zijn, met name iemand van de jongere garde kan nogal arrogant doen. Bij mijn laatste aankoop had ik een prettige verkoper.
Pluspunten
Snelle service. groot assortiment, goed advies.
Pluspunten
Zaterdagavond een Fuji X-T 20 gekocht en Maandagmiddag had ik hem in huis. Snel en prima behandeld. Lens die nageleverd ging worden kon ik na overleg ophalen in een winkel. Kon ik meteen een verkeerd besteld deel terugbrengen.
VerbeterpuntenDe doos was beschadigd waardoor ik eerst dacht dat er iets verloren was. Als niet alleen vermeld was dat maar ook wat er nageleverd gaat worden had dat wat zorg gescheeld
Pluspunten
Prima geholpen. Elders een andere combi deal gezien. Na controle krijg je die ook. Zo hoort het.
Pluspunten
Vriendelijk personeel. Ook telefonisch vooraf goed geholpen. Hadden een hoop kennis over het gekozen product (Go Pro). Veel producten netjes uitgesteld op diverse displays. Niet op voorraad zijnde producten werden snel nageleverd (zaterdag in de winkel geweest, op maandag al in huis).
VerbeterpuntenVeel producten/ accessoires niet op voorraad.
Pluspunten
Een fijne winkel voor de echte kamera en fotoliefhebber. Het personeel heeft veel kennis van zaken en gaven mij een prima advies m.b.t. de aankoop van mijn systeemkamera. Ze vragen wat je precies wilt gaan doen met je kamera en helpen je goed met de juiste keuze.
VerbeterpuntenAls verbeterpunt zou ik graag de verkoopprijzen bij de diverse modellen kamera's en accesoires in de winkel zien staan.
Pluspunten
We hadden een camera online gezien en wilden graag naar een winkel om de de camera even vast te houden en advies te vragen. De camera was op voorraad en na duidelijke uitleg en tips hebben we deze gekocht. Gelijk met accessoires erbij maakte het de aankoop in 1 keer af.
Pluspunten
Het personeel heeft mij goed geholpen in de winkel. Met het aanschaffen van een nieuwe camera, wilde ik ook een specifiek type SD kaarten meenemen, van een kleine €200,- per stuk. Een medewerker wees mij op een alternatief merk, met dezelfde eigenschappen voor ruim de helft van het geld.
VerbeterpuntenWeet zo geen minpunten te noemen. Ik ben ontzettend tevreden met de goede service. En niet voor het eerst!
Pluspunten
Aardig personeel.Weet waar ze over pratn.Neemt de tijd voor je
Pluspunten
Kamera Express Superstore Breda, aankoop DSLR Nikon D500, prima service in de winkel met deskundige adviezen en nemen de tijd voor u (inclusief bakje koffie). Inmiddels mijn 2de DSLR die ik hier gekocht i.v.m. vertrouwen in deze superstore.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Pluspunten
Eerlijk en duidelijk advies. De specialisten staan er niet aleen om te verkopen, maar geven een duidelijke richting die optimaal is voor de klant. Nu een aantal weken de Sigma 150-600mm Contemporary in bezit, nadat ik bij Kamera-Express deskundig en eerlijk advies heb gekregen alvorens ik tot aanschaf ben overgegaan. De Sigma-lens gebruik ik op een Nikon D90 en zie hierin een juiste prijs-kwaliteit verhouding. In eerste instantie was ik op zoek naar een converter, maar na de nodige vragen van de specialist te hebben beantwoord heb ik de keuze gemaakt deze Sigma-lens aan te schaffen. Ja, de lens is met zijn 2kg een extra gewicht aan je camera, maar ik heb er eerlijk gezegd geen nadeel van. Uiteraard is het met deze extra kilo’s gewenst een statief (tri- of mono-pod) te gebruiken om beter scherp te kunnen stellen, maar met een beetje spierballen komt het ook wel goed. Fijn dat de lens op de vooraf aangegeven instelling is te ‘locken’, waardoor de lens niet uitzakt wanneer deze naar beneden hangt. Het scherpstellen, in- en uitzoomen m.b.v. de ring is makkelijk en verloopt niet te soepel. Zelf vind ik het wel prettig dat ie ietwat strakker beweegt, zodat je mooie kleine stapjes kunt zoomen. De eerste foto’s zijn ermee gemaakt en voldoet aan mijn verwachting. Tuurlijk zijn er veel beter lenzen te verkrijgen, maar daar mag je dan ook een extra hypotheek voor afsluiten. Voor datgene waar ik deze Sigma-lens voor wil gebruiken ben ik meer dan tevreden. Een mooie degeli
VerbeterpuntenDe afhandeling van het registreren van de lens ging wat moeizaam, omdat de codes op de verpakking niet overeen kwamen bij de leverancier. Het volledig uit handen nemen van deze registratie zou de service kunnen verbeteren.
Pluspunten
Deskundig personeel die goed advies geven. Ook bij het onderhandelen ivm inruil is er ruimte om te onderhandelen.
VerbeterpuntenOp dit moment niet.
Pluspunten
Duidelijke website en snelle levering van de bestelde producten.
VerbeterpuntenEventueel zou een knop om een review te schrijven aan de lijst van bestellingen kunnen worden toegevoegd, zodat je sneller op de pagina voor het schrijven van een review kunt komen.
Pluspunten
Super vriendelijk geholpen door Edwin in Utrecht
Pluspunten
Prima service Deskundig personeel Vriendelijk personeel Zijn goedkoop in occasions
VerbeterpuntenDe geur in de winkel was niet fijn, Droge aircolucht met een aroma van warm plastic en synthetische vloerbedekking
Pluspunten
Vakkennis. Meedenkend. Ruime voorraad. Voldoende personeel.
VerbeterpuntenInruilbedragen kunnen wat realistischer zijn.
Pluspunten
Na lang twijfelen en vergelijken mijn eerste serieuze camera aangeschaft bij Kamera Express. De behulpzame verkopers nemen ruim de tijd voor je, geven duidelijke uitleg onder het genot van een kop koffie. ze zijn niet opdringerig en proberen de juiste camera te leveren die voor jou het beste geschikt is. in mijn geval de Sony RX10 IV, de specs van de camera spreken voor zich, nu wachten op mooie momenten om deze vast te leggen.
Pluspunten
Winkel is overzichtelijk. Medewerkers leven zich in, denken mee en vragen adequaat. Er is tijd voor je en gastvrijheid. Ze laten je ervaren hoe een camera aan voelt en ook de verschillen. Ga zo door!
Pluspunten
Ruime keuze in, uit voorraad leverbare camera's; Bijna altijd de laagste prijs; Aantrekkelijke combideals; Snelle levering
Pluspunten
Mooie aanbieding. Camera Panasonic DC-TZ90 gekocht. Nog niet veel mee kunnen doen maar prachtig apparaat voor goede prijs. Goede uitleg door verkoper. Ben er blij mee
55 Essebaan
Capelle aan den ijssel 2908 LJ