Filtre

Pluspunten

Snelle levering, beschrijving van het product is duidelijk, prettige website en ik kon mijn Panasonic Lumix DC-TZ90 met een mooie aanbieding krijgen.

In de folder stond dat ik de camera met gratis accessoirekit kon krijgen, naast de cashbackactie van Panasonic. Toen ik vervolgens de camera op de website zocht, kreeg ik eerst alleen de camera te zien zonder de gratis accessoirekit. Het lukte me in eerste instantie niet om de variant met de aanbieding erbij te vinden. Via google kwam ik een link tegen en op die manier kwam ik toch op de juiste pagina terecht. In eerste instantie vond ik het dus niet zo duidelijk. Ik zie dat het nu veranderd is op de website: als je nu zoekt op die camera, krijg je zowel de optie om hem te kopen met de gratis accessoirekit als de optie om hem zonder te kopen.

Pluspunten

Goede service, goed geholpen als beginnend hobby fotograaf.

er was klaarblijkelijk een verwerkingsfout opgetreden waardoor ik tevergeefs aan het wachten was op de levering van de lens. Nadat ik contact opgenomen had, werd er direct actie genomen en de lens dezelfde dag nog verstuurd en zelfs heb ik de lens op die zelfde dag nog ontvangen. Fouten kunnen altijd optreden, maar dan is het fijn dat het adequaat wordt opgelost. Top service en ik ben blij met mijn nieuwe lens

Pluspunten

Goede service! Fijn personeel!

Pluspunten

Zeer goed geholpen!

Pluspunten

Snel en kundig geholpen door enthousiaste verkoper.

Op de website van Kamera Express staat dat de vestiging in Zwolle op donderdag koopavond heeft. Dit is niet zo.

Pluspunten

goede kennis van alle producten die ze verkopen

Pluspunten

Goede service, uitgebreid assortiment, prima uitleg, scherpe prijs.

Pluspunten

snelle levering, geen gedoe

Pluspunten

Personeel weet veel van camera's waardoor je goed geïnformeerd wordt. Ook erg vriendelijk en geven geen gevoel alsof ze alleen maar iets zeggen om het te verkopen, zoals bij een media markt of coolblue.

Geen.

Pluspunten

goede service,snel en vakkundig geholpen

Pluspunten

Erg fijn geholpen bij Kamera Express in Arnhem. Het personeel heeft met ons meegekeken welk toestel het beste bij ons zou passen. Alle vragen die we hadden zijn goed beantwoord. Uiteindelijk de Panasonic lumix DMC-TZ100 silver gekocht. We wilden graag een goede camera hebben zodat we onze dochter mooi op de foto konden gaan zetten. Voor de bevalling hebben we even kunnen oefenen en wennen aan de camera en nu onze dochter er is kunnen we mooie foto's maken :). We zijn er erg tevreden en blij mee!

Pluspunten

Ruime keuze, aantrekkelijke prijzen en ervaren personeel

Pluspunten

Vriendelijke en zeer deskundige service. Verkopers proberen je niet allerlei extra's te laten aanschaffen, maar denken mee over wat je echt nodig hebt.

Pluspunten

goede service, breed gamma aan producten en leuk dat er vele acties en evenementen zijn.

Ben tevreden en kan geen negatieve punten aanhalen.

Pluspunten

Een zeer deskundig en plezierig advies in de winkel van ´s-Hertogenbosch door medewerkster Jennifer.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

In filiaal (Utrecht) deskundig geïnformeerd over de aankoop van een DSLR

Pluspunten

Goed geholpen door een behulpzame medewerker, uitgebreide uitleg en goed advies

De inrichting doet een beetje denken aan een afhaalmagazijn, alles achter de balie en in afgesloten vitrines

Pluspunten

Opnieuw mijn fotospullen gekocht bij Kamera-Express in Utrecht. Reden: ze nemen uitgebreid de tijd, veel expertise, uitgebreid assortiment. Voordeel is ook dat je je product kan reserveren zodat je zeker wee dat je aankoop in de winkel is. Een laatste voordeel is dat ze op zondag open zijn!

Pluspunten

Uitgebreid assortiment, prettige website om alles thuis rustig te bekijken. Uiteindelijk gewenste product gereserveerd en zelf afgehaald in winkel in Rotterdam. Tevreden!

Pluspunten

Zeer goed en vriendelijk personeel

Pluspunten

Ik koop bij Kamera Express in Amsterdam al jaren mijn bodies, lenzen en accessoires. Ze zitten op fietsafstand dus heb mijn aankopen altijd snel binnen. Wordt altijd goed en deskundig geholpen en zal dus hier dus vaker langskomen.

Pluspunten

rond 11.00 uur een lens besteld op vrijdag en deze werd s`avonds nog bezorgd, zodat ik hem zaterdag direct kon gebruiken. nette bezorging en zeer tevreden over de gehele gang van zaken.

Pluspunten

Snel, goed en aandachtig geholpen bij mijn vragen en uiteindelijk met een mooie camera naar huis gegaan.

Ik heb geen tip of verbeterpunten die ik naar aanleiding van mijn ervaring kan aangeven. Ik ben zeer tevreden.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ