Filtre

Pluspunten

Uitstekende prijzen. Winkels in de grote steden. Bestelling gedaan om 23.30 levering volgende dag. Verpakking uitstekend dus mijn spullen goed beschermd.

Chat was niet echt responsive en heeft daardoor niet bijgedragen aan de aankoop ervaring.

Pluspunten

Goed geholpen, namen alle tijd en laten veel zien. Heel netjes allemaal. Geweest in Breda

Pluspunten

Snelle levering, goed assortiment.

Pluspunten

Mooie overzichtelijke winkel! Medewerkers met verstand van zaken. Super blij met mij nieuwe apparatuur!

Pluspunten

Product gekocht in filiaal Eindhoven. Goed en deskundig advies,, mede ook door te wijzen op goedkopere alternatieve. Prettig geholpen door medewerkster.

Pluspunten

goede service en grote vakkennis en een hele groot assortiment

Als ze er al zijn dan kan ik ze niet verzinnen.

Pluspunten

Ik koop al jarenlang al mijn fotografie spullen bij Kamera Express. De service is altijd goed. Ik word altijd netjes en correct geholpen en goed geadviseerd over de keuzes die ik in de winkel maak. Naast de winkel heeft de webshop ook uitstekende service en via de chat word je altijd snel geholpen. Ik zal hier altijd met veel plezier mijn spullen blijven kopen en/of bestellen!

geen

Pluspunten

Zeer voordelige prijzen. Deskundig en vriendelijk personeel.

Pluspunten

Goede communicatie. Ze reageren snel op email en ook in de winkel prettig geholpen. Ook over de laagste prijs garantie deed men niet moeilijk. Ik kreeg ook een goede inruilprijs voor mijn oude camera

Pluspunten

- vriendelijk - kennis over de producten - veel winkels - veel acties en elke maand een ander thema.

Pluspunten

GE-WEL-DIG!!! Ik ging langs de winkel in Haarlem voor de camera Canon EOS M50. Kreeg in de winkel vriendelijk en duidelijk advies. Ik had zelf wat vragen over fotografie en al mijn vragen werd beantwoord! Meteen daarna de camera aangeschaft, ik zal zeker terug komen.

Heb er geen gevonden

Pluspunten

Online bestelde producten zijn snel naar de winkel voor afhalen gestuurd; vaak interessante occasions; in de winkel vriendelijk en behulpzaam personeel; grote keuze; goede prijs. Ben zeer tevreden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel op voorraad. Goed advies / kennis. Mogelijkheid om produkt te bekijken / proberen.

Pluspunten

Ik ben erg goed geholpen bij het uitzoeken van een spiegelreflex camera in het filiaal in Amsterdam! De winkel heeft een groot aanbod en ik kon alle camera's uittesten. Ze konden mij goed advies geven en ik ben erg tevreden met mijn aankoop.

Pluspunten

Ik heb online eerst uitgebreid camera's vergeleken en uiteindelijk gekozen voor de Nikon D5600. Deze gekocht bij Kamera-Express in Groningen. Hier ben ik prima geadviseerd over de mogelijkheden qua lensopties én ik heb direct een wat oudere lens kunnen inruilen. Al met al met een fijn gevoel de deur uit gegaan.

Jammer dat je camera's en objectieven niet kunt testen. Ik heb een goede aankoop gedaan, maar het blijft een gok of je nou koopt wat je écht wilt..

Pluspunten

Prima snelheid, goede communicatie en pro actief handelen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede voorlichting en snelle levering van mijn camera

ik vind het een minpuntje dat ik 10 euro moet bijbetalen voor een afdekkapje dat ontbreekt bij de camera als ik 1300 euro betaal voor aanschaf van de camera. Tevens kon er voor de bijkomende cameratas niet meer als 3 euro korting af.

Pluspunten

Verkoper neemt alle tijd voor je. Naast advies ook de camera voor ons op Nederlands, de juiste datum/tijd enz ingesteld zodat hij meteen gebruiksklaar was.

Pluspunten

Groot assortiment, deskung advies

Soms lang wachten door drukte in de winkel.

Pluspunten

Bestelling was niet meteen volledig afgeleverd Na telefonisch contact werd de rest van de bestelling alsnog snel geleverd

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruime keus en kennis van zaken.

Te weinig personeel op het moment dat ik daar was en daardoor een lange wachttijd.

Pluspunten

Snelle levering. Prima service.

Pluspunten

Goeie uitleg van het product op de website en ze hebben een snelle levering

Pluspunten

Overzichtelijke webshop en makkelijke afhandeling.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ