Filtre

Pluspunten

Snelle en zorgvuldige afhandeling van een order. 5 jaar garantie op compact camera.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Iets vriendelijke verkopers. Iets meer produkt uitleg

Pluspunten

Goede service. Snel geleverd. Zending was makkelijk te volgen. Zeer gedetailleerd wanneer hoe laat ze arriveerden. In de sms stond 12.55 uur en stipt om 5 voor ging de deurbel.

Geen.

Pluspunten

Zeeeer goede service. Ik ben een beginner en dus vrij blanco. Er werd heel goed naar mijn wensen geluisterd. Er werd eerlijk advies gegeven en niet gestuurd naar het duurste van het duurste. Mijn mening en keuze werd gerespecteerd zodar ik met een goed gevoel de deur uit ging.

Pluspunten

Super helpful service when buying a Fuji x100F. They even reserved it one day longer than possible so I could pick it up rightaway.

Nothing negative experienced

Pluspunten

Deze winkel is voor mij nieuw: assortiment is ruim, medewerkers zijn vriendelijk en correct.

Daarvoor heb ik nog te weinig ervaring, de toekomst zal het mogelijk leren

Pluspunten

Snelle levering Goede prijzen

Pluspunten

good assistance customer representative has good knowledge about the camera.

maybe flexibility with the offers or a student's discount would be good

Pluspunten

Goed en netjes behandeld. Er werd de tijd voor me genomen en kon met mijn vragen terecht. Als student zijnde voelde ik me serieus genomen. Een prettige ervaring!

Geen verbeterpunten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ze nemen de tijd voor je leggen veel uit. Jammer zat hebben ze alleen een belangrijk punt voor ons vergeten te vertellen terwijl dit al wel bekend bij hen was, en dat was dat als je flitst je de lens in beeld krijgt. Helaas wilde men ons alleen maar een andere lenzen set aanbieden die wij niet wilden want we willen alles met 1 lens kunnen. Dit was een van onze eisen aan de camera. We mogen de camera niet meer retourneren.

Dat je de camera mag retourneren als hij niet doet wat gevraagd is, je mag hem tenslotte in de winkel niet uit proberen.

Pluspunten

Niet alleen "dozenschuiver" maar ook echte winkels. Kundig personeel in de winkel aanwezig. Bij problemen of vragen kan ik gewoon langsfietsen.

Voor de inruilwaarde van mijn oude camera keek men op een (interne) lijst. Publiceer die lijst nou gewoon op de site (uiteraard zonder day de klant daar direct rechten aan kan ontlenen)

Pluspunten

Goede en snelle service, erg fijne camera!

Pluspunten

Goed advies, vriendelijk te woord gestaan, gratis parkeren in Den Bosch en makkelijk bereikbaar. De website is ook duidelijk en handig dat je direct de voorraden in de winkel kan checken

Ik ben twee dagen langs gekomen, de eerste keer een man gesproken die veel van de producten wist, de tweede keer heeft een dame me te woord gestaan en die was minder meegaand en minder kundig naar mijn idee.

Pluspunten

We zijn uitstekend geholpen door de medewerker van Kamera Express Utrecht bij het uitzoeken van een camera. Deskundig advies en goede dienstverlening!

Pluspunten

Je wordt hier prima geholpen. De mensen zijn geduldig en vriendelijk. Als er ondanks de grote voorraad iets niet is wordt het opgestuurd en heb je het de volgende dag in huis.

Pluspunten

Vriendelijk personeel en goede kwaliteit van de artikelen je wordt prima geholpen en goed geinformeerd over het artikel wat je Koopt ga zo door Kamera Express

Geen jullie zijn op de goede weg prima

Pluspunten

in Eindhoven op een prettige manier heel deskundig uitleg gekregen over mijn nieuwe aankoop de NIKON 3400 met 2 verschillende lenzen.

ik heb geen verbeterpunten

Pluspunten

Er is een groot assortiment en veel kennis over de producten bij de verkopers

zorgen dat het personeel beter op de hoogte is van lopende acties

Pluspunten

Zeer snelle afhandeling na bestelling. Ook fysieke winkels aanwezig.

Ga zo door.

Pluspunten

wij werden heel goed en deskundig geholpen door een verkoper die alle tijd voor ons nam. Hij was niet verkoperig en drong ons niets op en liet ons meerdere alternatieven zien zodat we een goede keuze konden makenm

alles was top

Pluspunten

Gemotiveerde specialisten in de winkel die mij erg goed hebben geholpen bij mijn keuze.

Pluspunten

Goede service, snel geleverd

Pluspunten

Goede en snelle service

Pluspunten

erg goede service, ook al ben je een leek ze leggen graag alles uit en geven goed advies.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ