Filtre

Pluspunten

Goede en snelle service

Pluspunten

erg goede service, ook al ben je een leek ze leggen graag alles uit en geven goed advies.

Pluspunten

- veel artikelen op voorraad - mogelijkheid artikelen in een winkel te reserveren, zodat je niet voor niks komt én de artikelen kunt vasthouden en vergelijken. De fysieke winkels zijn ook een pluspunt! - vriendelijke, meedenkende medewerkers

Pluspunten

Recent een DSLR camera gekocht bij de winkel in Den Bosch. Een prettige winkel met vriendelijk en behulpzaam personeel. Ze denken echt mee, ook in hele praktische zaken die niet echt 'hun probleem' zijn en bieden hulp na aankoop aan. Ik was daar ook paar weken eerder geweest om alleen te oriënteren en was ook goed geholpen. Verder een nette winkel met voldoende keus. Helemaal top dus!

Pluspunten

Pluspunten

Medewerker gaf advies dat er betere producten zijn dan voorgestelde producten. Dank daarvoor.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede website

online prijs beleid

Pluspunten

Voorheen bestelde ik altijd mijn camera apparatuur ergens anders. Helaas door omstandigheden moest ik op zoek naar een nieuwe leverancier. Deze heb ik gevonden bij Kamera Express. De service die zij leveren is uitmuntend. Dat in combinatie met de kennis van het personeel en het mee willen denken is fenomenaal. Kamera Express is een vaste klant rijker!

Pluspunten

Snelle levering en goedkoop!

Pluspunten

ben er super goed en deskundig geholpen

Pluspunten

Mooie overzichtelijke winkel. Veel producten op voorraad. Personeel met kennis van zaken. Geen agressieve verkoop.

Simpel kassabonnetje, supermarktmodel. Geen factuur ontvangen, ook niet in het inlogportal van het bedrijf. Jammer, toch best wel veel geld betaald voor het product.

Pluspunten

Duidelijke uitleg, goede voorlichting en veel keus

X

Pluspunten

Goede service en iedere klant is koning. Vanaf het moment dat je in de winkel aan de beurt bent, is er alle aandacht voor jou als klant. Of dit nu voor een peperdure camera is of voor een lensdoekje. Het maakt geen verschil. Dit vind ik écht top!

N.v.t.

Pluspunten

Soepele service, bij het bestellen van een product welke ik dezelfde dag nog nodig had. Ondanks vergissing in bestelprocedure konden ze dit toch rechtzetten.Top!

Pluspunten

Vlot geholpen met goed advies voor mijn aan koop

Jammer dat er niets werd geboden voor mijn oude camera

Pluspunten

Snelle service, deskundig advies en prettig te woord gestaan!

Een nieuwe zaak openen bij mij op de hoek!

Pluspunten

In de winkel werd tijd voor mijn vragen en afwegingen genomen. Er werd mij ook de tijd gegeven om afweging te maken. Er werd ook meegedacht. Vriendelijke medewerkers!

Pluspunten

Het besteld product Dji Mavic Pro Fly more Combo + Micro SD 32 gig. op 12-05-2018 online besteld en de volgende dag keurig geleverd aan huis.

Er was 1 bestelling geplaatst zoals beschreven doch werden er 2 colli's geleverd, dit had toch in 1 coli alles samen verpakt kunnen zijn, het Micro ds kaartje was een coli apart, vond ik raar.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering via internet. shop is ruim en goed bereikbaar. snel antwoord op vragen via email. mooie 5 jaar garantieregeling.

Om te vergelijken, bijv het zoekerbeeld, zouden democamera's nuttig zijn. Nu moet speciaal door de verkoper toestemming worden gevraagd om een camera in te schakelen. Wanneer ik meerdere camera's wil bekijken staat men hier niet positief tegenover. De reis naar de shop , 35 km, leverde daarom niet de info op die ik wilde. Thuis maar via internet besteld en tot heden content met Hx90v.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vriendelijk personeel en snelle levering van mijn aankoop

Pluspunten

Uitstekende klantbediening door professionals. Ik heb dankzij hun kennis en kunde een voor mij meest geschikte camera kunnen kiezen.

Pluspunten

Eerlijke en goede service, helemaal tevreden met mijn nieuwe Canon EOS 2000D! Geweldige camera.

Pluspunten

Goede service. er werd leuk en goed meegedacht door het personeel. erg vriendelijk

Pluspunten

Zeer ruim aanbod van producten. Scherpe concurrentiële prijzen. Product voorradig op beurs, waardoor het onmiddellijk gedemonstreerd kon worden en mee naar huis kon genomen worden. Uitgebreide service. Verkopers met ervaring omtrent de producten.

Pluspunten

Goede prijs (voor een Canon Lens) . Op zaterdag besteld, maandag al goed verpakt afgeleverd !

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ