Filtre

Pluspunten

Grote assortiment Deskundig advies Goed beroekbaar Uitstekende website met veel informatie

Er zijn veel aanbiedingen. Verkopers moet daar allert op zijn. Mijn gratis statief werd bijna vergeten. Op site zetten dat prijzen van internetwinkels zonder vaste vestiging niet mee tellen in de prijsvergelijking

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel en goed geholpen. Accescoires wel wat duurder dan dat je het ergens anders online koopt

Pluspunten

Bezorging verloopt vlekkeloos; keurig op tijd. Klantenservices prima bereikbaar. Onze nalevering van de assesoires voor de Panasonic Lumix DC-TZ90 kwamen een dag later, zoals afgesproken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

groot assortiment, fijn dat je in een winkel terecht kan waar je prettig geholpen wordt.

Minpuntje was dat de winkel een lens uit een ander filiaal moest laten komen maar dit verzuimd had te doen. Artikel liet een week op zich wachten en was vervolgens toevallig wel aanwezig in de spullen die ze net geleverd hadden gekregen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

goed assortiment

service

Pluspunten

Fijne compacte camera. Prima voor mensen die mooie foto's willen maken, maar niet veel spullen mee willen nemen. Vooral het inzomen verbaasde ons. Wat een groot bereik en wat een mooie foto's!

Geen. Fijn en goed geholpen.

Pluspunten

Netjes geholpen in de winkel door Erwin, goede uitleg van de Nikon D3400. Tevens tips die tijdens het fotograferen heel handig zijn. Eerste foto's zijn al heel mooi geworden.

Pluspunten

Nemen tijd voor de klant. En informeren goed over de mogelijkheden passend bij het budget. Hebben goede inhoudelijke kennis.

Soms moet je wat langer wachten

Pluspunten

Producten waren helaas niet op voorraad, maar via mail werd ik prima op de hoogte gehouden van de voortgang. Ook beantwoording van mail was dezelfde dag. Ondanks vertraging ben ik toch erg tevreden

Iets grotere voorraad van nieuwe producten aanhouden om wat sneller te kunnen leveren

Pluspunten

Als je de specialisten zelf wilt spreken, ga je naar de winkel (wel erg druk), maar ook de internet winkel is prima. Wat ik extra leuk vind, is het voordeel dat je ontvangt bij het internetbedrijf. Zo heb ik gekozen voor een extra verzekering, het Kamera Express Care Plan, waarbij ik via het internet geen afsluitkosten hoefde te betalen. Een sympathiek gebaar.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke winkel met goede service. Geen probleem om camera en lenzen te testen, goede inruilprijs en scherp geprijsd! Heb hier mijn prachtige Sony a7ii met 24-70 en 90macro gekocht!top toestel

Specifiekere uitleg over bepaalde producten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Op de Fotofair 2018 bij Kamera-express een nieuwe lens en body D7500 gekocht. Deskundige hulp van een van de verkopers. Werd er nog attent op gemaakt dat er een cash-back actie aan gekoppeld wa

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Op Foto Fair 2018 goede uitleg van medewerker, netjes te woord gestaan.

Medewerker was helaas niet goed op de hoogte van de prijsaanbiedingen, het teveel betaalde is later door deze zelfde medewerker gecorrigeerd.

Pluspunten

ruime winkel waar je je in alle rust kunt laten adviseren door verkoper die echt verstand van zaken hebben...TOPzaak!

Pluspunten

Vakkundig en rustig geholpen

Pluspunten

Deskundig en klantvriendelijk.

Pluspunten

Al jarenlang snelle leveringen voor een goede prijs. Prima service en geen gezeur bij retourzendingen.

Pluspunten

goede service, en zeer vriendelijk geholpen.

Pluspunten

Bij mijn aankoop vandaag van een Canon 77D werd ik net zo feestelijk te woord gestaan als dat het voor mij was om zo'n speciale aankoop te doen. Iedere keer dat ik bij Kamera Express een aankoop doe word ik open en vriendelijk te woord gestaan, ook bij kleine aankopen.

Pluspunten

- kennis van zaken - goed advies - niet opdringerig - prettig geholpen

Pluspunten

Positieve benadering, meerdere keren de vraag gekregen of ik nog vragen had. Een beschermfolie voor de camerascherm wordt er even voor je op gemaakt. Alle tijd. Er is zelfs een klantentoilet in de winkel: lekker na een redelijke lange aanreis.

Eigenlijk niet. Ik ben geholpen zoals ik geholpen wil worden!

Pluspunten

Ik kom graag bij Kamera Express vanwege de goede adviseurs en hun scherpe prijzen alsmede het grote assortiment.

Parkeergelegenheid in Zwolle (nieuwe vestiging is hopeloos, graag betere oplossing hiervoor voor mensen uit de regio.

Pluspunten

Hebben me goed geholpen met mijn aankoop

Pluspunten

Goed geadviseerd en in vergelijking met andere site goede prijs

Vond de winkel wat rommelig en gaven aan een deel van de parkeer gelden te vergoeden bleek niet mogelijk door een defect apparaat hadden dat ook anders kunnen oplossen

Pluspunten

Vanmiddag een nieuwe D7500 Nikon gekocht. Erg goed geholpen en men neemt alle tijd voor je, ondanks dat het erg druk was. Compliment.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ