Filtre

Pluspunten

Dit is een bedrijf waar je volgens mij, zowel als starter of als geoefende fotograaf terecht kan. Zoek je iets voor het fotograferen en weet je goed wat je wil of kom je binnen zonder enig idee, op elke vraag hebben ze een antwoord dat meer dan behulpzaam zal zijn. Prijzen zijn goed, en de bediende neem ruimschoots zijn tijd. Verder denk ik dat je maar weinig kan vragen wat ze niet op stock hebben. Over levering aan huis heb ik geen flauw idee, ik kom naar de winkel zelf, al is het maar voor de goede uitleg zelf.

Misschien nog een winkel bij in Vlaanderen! Zaken in Antwerpen zijn voor de rest van Vlaanderen niet altijd op een redelijk tijd te bereiken door de verkeersstroom in en rond de stad.

Pluspunten

Klantvriendelijk en goed advies ontvangen bij aankoop van een d7200

Pluspunten

Super goed geholpen in de winkel in Groningen. Veel uitleg gekregen over waar we op moesten letten en enkele camera's mogen zien en vergelijken. Top service!

Pluspunten

Altijd goede service, nemen de tijd om je van de juiste informatie te voorzien en zijn erg klantvriendelijk.

Pluspunten

- Super snelle service! - Goed aanbod met goede prijzen! - Snelle hulp van klanteservice

- Info niet 100% compleet, kleine flaws in de description, maar alles ontvangen zoals hoort!

Pluspunten

Vriendelijk en behulpzaam personeel, dezkundig advies, grote keuze aan diverse soorten nieuwe en tweedehandse camera's, lenzen en toebehoren. Grote keuze en last but not least, goede prijzen op internet-niveau. Een echte aanrader!

Soms wat te lange wachttijden tot een medewerker tijd heeft, drukte in de winkel.

Pluspunten

Goede uitleg en service

Pluspunten

- goede uitleg over verschillende camera's en mogelijkheden - groot assortiment - goede prijs-kwaliteit verhouding

Pluspunten

Goed geholpen met het uitzoeken van een camera bij de overstap van een spiegelreflex naar een systeemcamera.

Pluspunten

adequaat vriendelijk advies. snelle levering, daags na aankoop objectief.

Pluspunten

Vriendelijke medewerkers. Nemen de tijd voor je en geven goede en uitgebreide informatie.

Pluspunten

Deskundige adviezen en prettige bediening.

Pluspunten

In de winkel in Utrecht heeft de verkoper alle tijd voor je, ook al staan er vele klanten achter je te wachten. Lang getwijfeld tussen de de Panasonic HC-V 800 en de Sony FDR AX 53. Besloten de eerste te kopen, omdat deze een groter zoombereik heeft, iets sneller scherp stelt en goedkoper is.

Over de scherpstelling de klant mededelen dat alle camera's hier moeite mee hebben en dat dit scherp stellen langer duurt bij minder licht.

Pluspunten

Goed advies

Tot nu toe geen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle levering, zoals beloofd (daarom toch nog 1 halve ster).

Ik een Nikon objectief besteld via de website van Kamera Express Bij ontvangst bleek dit product niet geheel aan de verwachtingen te voldoen. In plaats van een retail product ontving ik een bulk product. Dit was echter zo niet op de website van Kamera Express aangegeven. Hier is dus sprake van misleiding of zelfs oplichting. Ik heb hierover contact opgenomen met de klantenservice van Kamera Express. Het antwoord van de medewerker is eerst ontwijkend en de antwoorden bevatten aantoonbare onjuistheden. Op mijn laatste mail aan de klantenservice, waarin ik de medewerker wederom op een onjuistheid attendeer, krijg ik helemaal geen reactie meer. Blijkbaar wil de medewerker van de klantenservice helemaal geen moeite doen om tot een oplossing van deze zaak te komen en wordt alle energie gestoken in het afwimpelen van de klant. Verbeterpunten: - Geen misleidende informatie op website plaatsen - Betere service door de Klantenservice

Pluspunten

Dichtbij. Goede deskundige informatie. Vriendelijke medewerkster

Pluspunten

Super klantvriendelijk en ruim op de hoogte over producten. Ik zou zeker nog een keer een product kopen via deze winkel in Zeewolde

Pluspunten

eerlijk en deskundig advies. Ook via chat. Snel reactie en meedenkend.

Pluspunten

Very fast and good service. Nice personell with high level of expertise.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed geholpen

Pluspunten

Meerdere malen producten besteld. Snelle levering. Nooit problemen.

Pluspunten

Ik had moeite na aankoop van mijn compact camera met fotograferen met zonlicht. Goed antwoord gekregen via de email en er ook veel aan gehad.

Pluspunten

Goede en adequate advisering voor aankoop nieuwe fotocamera. Ik ben van een spiegelreflexcamera overgestapt naar een systeemcamera. Hierbij ben ik goed voorgelicht over de voor- en nadelen van het overstappen van het ene naar het andere systeem. Er werd goed naar mijn wensen en vragen geluisterd.

Body was niet op afgesproken datum aanwezig, doch kon hem bij een ander filiaal afhalen. Hierbij snel en goed geholpen door de afdeling klantenservice.

Pluspunten

Vandaag in de winkel prima geholpen! Via de website had ik een camera gereserveerd en ik kreeg meteen mail dat deze 24 uur zou worden vastgehouden. Bij aankomst in de winkel lag de camera klaar en werd nog goed geadviseerd door het personeel. Prima geholpen

Pluspunten

Erg blij met mijn fotocamera van Kamera Express. De snelle levering en goede adviezen. Ook mijn telelens schaf ik via Kamera express aan.

geen

55 Essebaan