Pluspunten
Ik was op zoek naar een vervanging van mijn spiegelreflex camera (canon 700d) voor een systeemcamera. Een medewerker (vestiging Zwolle) heeft uitgebreid de tijd genomen om mijn wensen te inventariseren om uiteindelijk het product aan te bevelen dat het beste bij mijn wensen paste (waarbij ik zelf ook wel vooraf een aantal modellen had geselecteerd op basis van internet reviews). Hierbij had deze medewerker niet in eerste plaats de motivatie om een zo groot mogelijke verkoop te doen maar was hij gericht op het best tegemoet komen aan mijn wensen (omdat een van de belangrijkste redenen de lichtgevoeligheid van de camera was, heeft hij ook nog opties laten zien voor nieuwe lenzen op de oude body). Uiteindelijk de deur uit gegaan met een Canon M50 en ik ben zeer tevreden met de aankoop en de dienstverlening.
VerbeterpuntenHad iets meer nog andere merken systeemcamera's in de vergelijking kunnen betrekken.
Factuur kon niet digitaal worden verstuurd (wel hard copy) omdat de mailserver eruit lag. Zou worden nagestuurd, is niet gebeurd. Klein detail maar niet onoverkomelijk.