Filtre

Pluspunten

Ik heb een een compact camera gekocht bij Kamera Express. Je wordt vriendelijk te woord gestaan en er is alle tijd voor je. Het personeel kan goede informatie geven over de camera. De combideals zijn erg fijn, waardoor je extra korting krijgt. Meerdere garantie mogelijkheden waar je keuze uit hebt. Ook prettig dat er een Kamera Express in de buurt is. Bij vragen/ problemen kun je snel even naar de winkel gaan. Kortom een prima zaak om je foto camera te kopen.

Pluspunten

Ruim assortiment op voorraad en gedegen kennis van het verkoop personeel

geen

Pluspunten

Kennis van zake Goede adviezen bij de aankoop.

Pluspunten

Deskundige verkoper. Oud toestel kunnen inruilen. Nieuw toestel mogen testen en voldoende info gekregen.

Geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vakkundige info, veel keuze en veel accessoires

Pluspunten

Prima geholpen. Medewerker nam alle tijd en gaf duidelijke uitleg bij de aankoop van een spiegelreflexcamera.

Pluspunten

Erg vriendelijk en hulpvaardig personeel. Ze nemen de tijd en denken mee de juiste keuze te maken.

N.v.t.

Pluspunten

Zeer goed, deskundig en vriendelijk personeel. Ook de service is bijzonder goed, ik heb reeds meerdere artikelen bij Kamera Express gekocht en ben er steeds heel goed geholpen en kom er zeker nog vaak terug.

Pluspunten

Medewerkers hebben veel kennis van de producten Nette overzichtelijke winkel Ruime keus

Wachttijd liep op doordat medewerkers beiden in gesprek waren, maar het personeel deed daarnaast hun best om het wachten aangenaam te maken ;-) compliment, dus geen tips.

Pluspunten

Goed en vakkundig geholpen bij aanschaf van Canon 80D en objectief 18-200. Verder nog andere accessoires gekocht voor deze camera. Ik kom zeker nog eens terug!

Pluspunten

vakmensen met verstand van fotograferen en service

Pluspunten

Grote winkel, ruim aanbod, snelle levering.

De verkoopster die me hielp was niet erg vriendelijk.

Pluspunten

Veel producten voor een zeer scherpe prijs, snelle levering! Duidelijke website.

geen

Pluspunten

-Zeer ruim assortiment -Veel filialen. Je kunt overal terecht -Rubriek Top 10 aanraders -Snelle service: niet voorradige producten kunnen in no time op gewenste filiaal worden gebracht

1. De verkopers zouden meer interesse kunnen tonen en/of advies geven bij aanschaf van de producten. De klant is misschien niet op de hoogte van alle oplossingen of nieuwe producten. Zij zouden meer kunnen meedenken. 2. Bij Cash betalen van soms grote sommen geld meer privacy. Bij de laatste keer stond er een grote meneer bijna tegen mij aan terwijl ik de briefjes van vijftig op de toonbank uitspreidde. Ik vond dit heel onprettig. Daarom misschien een meer privé oplossing voor bedenken

Pluspunten

persoonlijk advies zeer persoonlijke benadering prettig verkoop gesprek

ga zo verder!

Pluspunten

Prima uitleg over de verschillende camera's en opties. Ook voor na de aankoop nog de kans gekregen om langs te komen bij vragen. Top!

Pluspunten

Goede service, denken actief mee en hebben veel kennis van de verschillende objectieven en merken

x

Pluspunten

Gekozen voor Kamera-Express omdat zij maar liefst 5 jaar garantie geven op dit product (tijdelijke aktie). Snelle bezorging en nadat ik een vraag had gesteld over de bestelprocedure kreeg ik daar binnen een dag antwoord op. Ik kan nog niet beoordelen hoe de service is als er wat mankeert aan het product binnen de garantieperidode.

Pluspunten

Goede bereikbaarheid, goede service,kundig en vriendelijk personeel. Een fysieke en webwinkel waar ik graag kom en rondsnuffel.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ging met een goed product de winkel uit

Het personeel was traag- sloom en kwam niet erg attent over.

Pluspunten

Makkelijk bereikbaar, rustige, klantgerichte verkoper, meedenkend, behulpzaam en snel inspringend op de vraag, laat alternatieven zien en heeft kennis van producten

Pluspunten

goed geholpen door medewerker neemt rustig de tijd ervoor

Pluspunten

Geweldig geholpen, goed advies en uitleg. Aardige verkoper en gezellige prater.

Nee

Pluspunten

Geweldige uitleg, alle tijd, alles uit de kast gehaald. Kortom geweldige service

Zo blijven

Pluspunten

Kamera Express heeft veel kennis over de verschillende vormen van fotograferen en welke camera of objectief hier het meest geschikt voor is. Ik heb een uitstekend advies gekregen en ben zeer tevreden over de service!

Het zou handig zijn als de betreffende vestiging ook zelf telefonisch bereikbaar zou zijn, zodat je b.v. direct kan checken of deze vestiging iets op voorraad heeft etc.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ