Filtre

Pluspunten

Contact opgenomen met het Kamera Express en binnen een minuut had ik al het antwoord. Ik heb gelijk via Kamera Express website mijn aankoop gedaan en de volgende dag netjes alle producten binnen. Dit was mijn eerste keer dat ik een bestelling heb geplaatst bij Kamera Express en ik heb zeker een goede ervaring mogen ervaren. Mijn volgende camera product word zeker weer bij Kamera Express!

Geen verbeterpunten of tips voor dit bedrijf.

Pluspunten

Deskundig geholpen

Pluspunten

Ik wist al welke camera ik wilde aanschaffen, toch stelde de medewerker mij een aantal relevante vragen over het beoogde gebruik. Bovendien wees hij mij er op met welke lenzen de camera wel en niet gebruikt kan worden. Een door mij verkeerd gekozen geheugen kaart kon ik later probleemloos omruilen. Kortom, goed advies en goede dienstverlening.

De winkelruimte zou meer met 'klanthoeken' ingericht kunnen worden. Dat is echter geen breekpunt.

Pluspunten

fijne winkel en klant vriendelijk,men heeft goede kennis van zaken. goede parkeer gelegenheid

n.v.t

Pluspunten

Erg fijne winkel om foto producten aan te schaffen. Ze geven goed advies en denken met je mee. Daarnaast geven ze je een prima inruilprijs op je "oude" producten. Ik raad KameraExpress bij iedereen aan die fotoapparatuur wilt kopen.

Nog geen

Pluspunten

Goed en deskundige advies. Het is een winkel waar jij met een goed gevoel weg gaat. Waar jij al jouw vragen een goed en deskundige antwoord zal krijgen. Waar jij geen spijt van jouw aankoop zal krijgen. Goed ontvangen en geweldige geadviseerd.

Pluspunten

Ik ben professioneel geholpen bij het kopen van mijn Sony lens voor de body Sony A7 II.

Pluspunten

Uitstekende know-how, to-the-point advies, geen gevoel van 'opschieten, ik heb nog meer te doen'

Pluspunten

super fijne zaak! goede service en verstand van zaken!! kamera express capelle a/dijssel julliezijn top!!

Pluspunten

Camera gekocht in de winkel in het centrum van Haarlem. Kundig geadviseerd door zeer vriendelijke medewerkers. Oprechte interesse in klanten. Ik kom hier zeker terug.

Als het druk is in de winkel heb je kans redelijk lang te moeten wachten voordat je aan de beurt bent.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

GOED GEHOLPEN

GEEN

Pluspunten

Ik heb zaterdag j.l In de store van Breda een nieuwe Canon EOS 5D Mark IV aangeschaft. Ik ben daar uiterst vriendelijk geholpen. Echter na het tegen van de camera thuis bleek een en ander niet te goed te functioneren. High Burst mode functioneerde niet. Ik ben vandaag maandag (7 mei) terug gegaan naar de store. Daar is uiteindelijk een rest gedaan op de instellingen en toen werkte het weer prima. De jongen heeft me prima en netjes geholpen en tevens daarna nog de software van een upgrade voorzien

Pluspunten

De mensen die in Zwolle bij Kamera Express werken, nemen de tijd voor je en zijn altijd vriendelijk. Ze hebben expertise en weten waar ze het over hebben.

Pluspunten

Professionele mensen met oog voor goede service. Hier staat de klant centraal en gaat niet alleen maar om verkopen!

geen

Pluspunten

Klantvriendelijke medewerker, die de tijd nam en goede informatie gaf. Tevreden met de aankoop van mijn canon 80D camera en lens die ik hier heb gekocht.

Pluspunten

Uiteindelijk ben ik er bij de aanschaf van de Nikon D500 body met hun uitgekomen. Uiteindelijk wel vanwege de kosten de lens moeten laten afvallen. Over de accessoires werd goede informatie gegeven.

De communicatie vooraf kan beter. Er werden vooraf verkeerde verwachtingen gewekt. Omdat de accu van de camera leeg was, kon er geen informatie over de instellingen van de camera worden gegeven.

Pluspunten

Kamera express zwolle gaf een goede voorlichting over mijn aankoop,terwijl ik met een het doel kwam om een objektief te kopen is het een sony cybershot DSC-RX10 III geworden,en ik heb gezien deresultaten daar geen spijt van.De verkoper nam er ook alle tijd voor.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Prima geholpen!

geen

Pluspunten

vakkundig en eerlijk personeel. Nemen de tijd voor je en proberen niets te forceren

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed geholpen

Je komt met meer thuis dan dat je van plan bent

Pluspunten

Mooie overzichtelijke winkel. Ondanks de drukte snel geholpen. Kundig advies van de verkoper. Ook handig dat er een plekje is waar onze kinderen zich even bezig konden houden.

beperkt aantal parkeer plaatsen voor de winkel maar iets verder weg ruimte genoeg

Pluspunten

+ Tweemaal geholpen door een uitstekende verkoper (Sander), eenmaal door een verkoper die we ok was + Zeer ruim assortiment inclusief hoogwaardige producten + Concurrerende prijzen + Goede garantieregeling.

De zaak te Utrecht is zeer to-the-point en heeft weinig sfeer. Als dit helpt de prijzen concurrent te houden, vooral zo laten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer goed geholpen Goede uitleg Nemen de tijd voor de klant

Pluspunten

op een drukke zaterdag binnen 5 minuten geholpen en met een goed advies stond ik snel weer buiten met een nieuwe camera. Perfect zoals dat georganiseerd is.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ