Filtre

Pluspunten

Wij zijn zeer prettig geholpen bij het aanschaffen van onze systeemcamera. Ook enorm passend advies gekregen over het aanschaffen van accessoires voor onze rondreizen!

Geen!

Pluspunten

Met Kamera Express is het goed zaken doen. Een overzichtelijke website met alle noodzakelijke info om je aankoop te doen. Levering producten, levertijd, ect volledig volgens afspraak, super.

kan ik op dit moment niet noemen

Pluspunten

Uitgebreide website om mij goed te oriënteren, enorm veel keuze! In de vestiging kreeg ik prima uitleg en advies, waardoor ik een goede keuze kon maken voor een camera die bij mij past.

Ik kreeg een verkeerde maat lens-protector mee, waar ik pas thuis achter kwam, en dus terug moest voor een nieuwe in de juiste maat. Ik woon niet echt in de buurt van een winkel, maar gelukkig was ik de dag erna toevallig in Amsterdam, waar ik prima werd geholpen en de juiste maat zonder problemen mee kreeg, met excuses.

Pluspunten

snelle en klantgerichte service

Pluspunten

Vriendelijk en deskundig personeel.

Pluspunten

aardige verkoper met kennis

Pluspunten

Goede service en kennis van de producten.

Demo modellen van de camera’s in de winkel, waar je als klant actief een camera kunt proberen

Pluspunten

Goede service, personeel weet waar ze het over hebben.

Pluspunten

Groot assortiment. Nette prijzen. Leuke acties op zijn tijd.

Zorgvuldiger zijn met verpakken. Ik kocht een converter voor Canon maar in de verpakking zat er een voor Nikon. Overigens is dit netjes opgelost.

Pluspunten

Ruim aanbod, lage prijsgarantie, goed personeel, duidelijke website

Voorwaarden voor laagste prijsgarantie kunnen duidelijker.

Pluspunten

Tijdens onze eerste kennismaking met Kamera Express hebben wij al direct een prettige benadering ervaren en we werden vakkundig en vriendelijke te woord gestaan. De winkel (in Amsterdam) heeft bovendien een ruime keus.

geen

Pluspunten

Vakkundig geholpen, mooie winkel, vriendelijk personeel

Pluspunten

Vakkundige voorlichting en snelle levering.

Pluspunten

Nemen alle tijd voor je hoe druk het ook is in de winkel. Ook als je aangeeft niet direct tot een aankoop over te willen gaan.

Bij inruilen was mij in eerste instantie niet goed duidelijk hoe veel ik terug kon krijgen.

Pluspunten

zeer vriendelijk en als je er 1 keer heen gaat wil je nergens anders mee heen top zaak!!!

geen

Pluspunten

snelle levering, prima service, klantvriendelijk personeel, kortom een top bedrijf.

Pluspunten

Goed advies en service. Men neemt alle tijd om je een goede keuze te laten maken.

Inruilwaarde wat meer marktconform.

Pluspunten

De medewerkers van Kamera Express denken altijd mee met wat je creatief wil bereiken met de beste technische producten.

Pluspunten

I bought a Canon 80d in store Eindhoven, there was no problem with trying the camera. the seller was very kind and helpful. This is not my first purchase in this store and certainly not the last.

Pluspunten

Vorige week maandag heb ik een Canon spiegelreflex camera en een cameratas gekocht in de Superstore in Arnhem. De volgende dag ben ik teruggegaan naar de winkel en zonder problemen heb ik mijn cameratas kunnen ruilen voor een iets grotere cameratas en werd vriendelijk geholpen.

Pluspunten

De mensen bij Kamera Express hebben me duidelijk uitleg gegeven en geadviseerd over welke camera het beste paste bij mijn behoeftes. Vriendelijk personeel met echte kennis van hun vak!

Pluspunten

Ik wist van te voren al ongeveer wat ik wilde. Dit aangegeven bij personeel en die dachten mee. Super fijn. Ze keken naar wat ik wilde en waarom ik dat wilde. Ze kwamen ook met andere opties. Personeel dacht dus goed mee. En ze dachten zeker niet alleen aan eigen beurs maar ook aan die van de klant.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijke, behulpzame medewerkers bij Kamera express Groningen. Geven goed advies. Erg tevreden met de aankoop.

Pluspunten

Prima service! Groot assortiment Goede uitleg van de producten

Pluspunten

Goed advies gekregen van een vriendelijke medewerkster!

Prijzen vermelden (vooral bij de accessoires vind ik dit wel handig)

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ