Filtre

Pluspunten

Bij Kamer-Express Amsterdam de Panasonic Lumix DC-TZ200 gekocht. Ik wist waarvoor ik kwam omdat ik mij via internet goed heb geïnformeerd. De verkoper(s) hebben mij met enthousiasme geholpen en vakkundig aanvullend geadviseerd. Plezierig om vanuit betrokkenheid deze nieuwe aankoop te kunnen doen.

Dit product is pas op de markt, maar in veel vestigingen niet verkrijgbaar, terwijl de testen lovend zijn. Mogelijk kan hier beter op worden geanticipeerd.

Pluspunten

Ik waardeer de snelle afhandeling. Vragen over het product worden adequaat beantwoord.

Pluspunten

Prima service / willen niet per sé verkopen maar adviseren wat nodig is.

Pluspunten

Snelle service voor de beste prijs

Pluspunten

Super vriendelijk personeel. Zeer hulpvaardig en kundig. Goede producten en een ruim assortiment. Goede bereikbaaarheid en parkeergelegenheden.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Enthousiaste en behulpzame verkoper.

Ervaring bij 2e contact (met collega) minder positief. Verbeterpunt/ tip: klant niet verantwoordelijk maken voor interne aangelegenheid.

Pluspunten

Top service, snel geholpen en vaardig in de fotografiekennis.

Pluspunten

Vakkundig advies en verkoopster neemt voldoende tijd voor klant

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede voorraad, kundige verkopers

geen

Pluspunten

Vandaag hebben we een geavanceerde compact camera gekocht na deskundig advies van verkoper Erwin in superstore te Rotterdam . Onze keuze is gevallen voor de Panasonic DMC-TZ100. Daarnaast hebben we nog leuke accessoires gekocht.

Pluspunten

André, van Kamera Express Haarlem, heeft mij erg goed, deskundig en vriendelijk geholpen bij het maken van de juiste keuze voor een spiegelreflexcamera, zonder hierbij het duurste product aan te prijzen. Hij nam ruim de tijd om alles van de camera en lensen goed uit te leggen. En wees ons ook op de mogelijkheid van extra garantie en verzekering. Kortom blij met de aankoop bij Kamera Express Haarlem.

Pluspunten

Zeer tevreden met mijn Sony DSC-RX 100 mark V. Handige kamera om altijd bij je te hebben. Prachtige 4K filmbeelden. Prettig geholpen met vakkennis.

Doorgaan.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vlot en direct geholpen

kocht er fototasje bij; is veel te ruim.dat had verkoper aan kunnen geven.

Pluspunten

reservering ook na 24 uur nog beschikbaar voor ons ivm Paasdagen. Ter zake deskundigen aan de balie. Snelle actie n.a.v. vragen omtrent andersoortige tas.

geen

Pluspunten

Goed advies Persoonlijke aandacht Nemen ruim de tijd voor je

Pluspunten

Geen verbeterpunten op dit moment

Pluspunten

Uitstekende kennis van medewerkers; we hebben er een full-frame camera gekocht, en ze hebben ons uitstekend geholpen met de keuze van de camera en de lenzen

de wachttijd op medewerkers kan op sommige momenten net even wat langer zijn.

Pluspunten

Betrouwbaar bedrijf. Deskundig en vriendelijk personeel, wat ons gelijk iets te drinken aanbood. Meedenkend mbt het inruilen van een oude camera. Kortom: een fijn bedrijf.

Pluspunten

Ze hebben alle tijd voor je en geven goede uitleg

Pluspunten

-Service in winkel

Pluspunten

Enorm aanbod in allemprijsklassen, uitgebreide beschrijvingen bij de producten, snelle levering en door heel het land winkels waar je producten ook kunt “voelen” voor je ze koopt.

Pluspunten

Vriendelijk geholpen, nemen de tijd voor je. Uitleg op maat.

Duidelijk overzicht maken van pakket aanbiedingen voor een bepaald product. Niet alle aanbiedingen opgesomd.

Pluspunten

Veel vakkennis, uitgebreid assortiment

Pluspunten

Vriendelijke ontvangst, grote sortering artikelen en deskundig personeel, goede keus, nu afwachten of deze aan de verwachtingen voldoet.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ