Filtre

Pluspunten

Lage prijzen, snelle levering en een heel klantvriendelijk en overzichtelijk bedrijf!

In de fysieke winkels meer cameramodellen om te testen plaatsen.

Pluspunten

mooie overzichtelijke winkel vriendelijk personeel met verstand van zaken door duidelijke uitleg over het produkt wat je van plan bent aan te schaffen.

ik heb geen verbeterpunten kunnen ontdekken

Pluspunten

Snelle service en goede verpakking!

geen

Pluspunten

Veel keuze en hebben verstand van zaken.

De desbetreffende verkoper mag meer actief proberen te verkopen. Ikzelf moest teveel vragen stellen om tot een keuze te komen.

Pluspunten

Mooie winkel vriendelijk personeel behulpzaam goede kennis van de produkten

meer tweedehands spullen in de winkel dat trekt meer klanten

prima service

Pluspunten

Werd heel snel en goed geholpen

Daar ken ik ze nog niet goed genoeg voor

Pluspunten

Goed geholpen

Pluspunten

Ze nemen de tijd om je goed van dienst zijn. Laagste prijs? even life checken op internet.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed en deskundig geholpen, vriendelijk personeel.

Pluspunten

Altijd scherpe prijzen en beste support!

superstore in Den Haag maken :-)

Pluspunten

snelle service. Afspraken keurig na gekomen.

.....

Pluspunten

Snelle levering van product(en), actuele voorraad inzichtelijk, leuke acties en altijd nog een 'uitweg' naar een 'echte' winkel mogelijk.

weet niet

Pluspunten

Goede service Personeel neemt de tijd voor de klant. Goede onderbouwde uitleg

Pluspunten

Snelle en goede klantenservice, een zeer uitgebreid assortiment met echte winkels. Deskundig personeel !

Pluspunten

Ik heb een half jaar geleden een Nikon D5300 gekocht tot volle tevredenheid. Daarbij goed geadviseerd door de medewerkers in den Haag en Rotterdam. Later ook Lightroom aangeschaft en nu was het tijd voor een extra zoomlens. Na advies uitgekomen op 55-330 lens van nikon (nikkor). Heel deskundig en vriendelijk geholpen in den Haag.

niet

Pluspunten

Je wordt goed geholpen in de winkel Ik vind het een geweldige snoepwinkel Je pakketje is komt netjes en verzorgt bij je thuis Je kunt aanspraak maken op de goedkoopste garantie

Pluspunten

Snelle levering en de mogelijkheid om artikelen te reserveren en in de winkel af te halenAd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik ben goed geadviseerd.

Pluspunten

Als beginnend foto hobbyist zocht ik een spiegelreflex camera. Ik werd goed voorgelicht over wat ik wel en ook wat ik beter (nog) niet kon aanschaffen. Het was prettig dat hier ruim de tijd voor genomen werd. Prima winkel!

Pluspunten

Knowledgeable staff.

Pluspunten

Snelle levering en in de winkel duidelijke uitleg.

Pluspunten

Goede website, ruim assortiment, goede voorraad, snelle en correcte levering, concurrerende prijzen, uitstekende service

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

klanten niet serieus nemen ( blijkbaar voor hun positief

Gewoon bagger, Na eerdere problemen en brutale chat conversaties uiteindelijk toch na telefonisch contact besloten ze nog een kans te geven Heb een bestelling gedaan met een leuke korting, Ze hebben telefonisch deze aangenomen en een betaal link gestuurd, deze binnen 2 minuten voldaan en vandaag zou het pakket bezorgt worden. Helaas ze hebben het naar een fout adres gestuurd. Ik heb ze toen ik dit zag gebeld zodat het pakket niet afgeleverd zou worden met eventuele andere problemen van dien. Post NL heeft aan het bedrijf bevestigt dat het pakket terug gaat naar de winkel en NIET bij mij afgeleverd word. Nu willen ze het geld pas terug storten als het pakket fysiek terug is ondanks de bevestiging van postnl dat het pakket niet bij mij afgegeven wordt en naar de zaak terug gaat Een en ander een korting was omdat dit al het zoveelste probleem was. Maar ja nu maar weer een week wachten voordat ik mijn geld hopelijk terug heb en ergens anders het product zonder korting kan kopen maar wel bezorgt krijg ipv foute adressen geen geld meteen terug etc volgens mij kunnen ze gewoon na de bevestiging van post nl de retour verwerken aan gezien het niet meer mijn verantwoording en pakket is Deze posting is overigens met akkoord bevinding van kamera express gepost, ik heb ze vertelt deze posting te doen en het antwoord was dit is goed, u bent vrij dit te doen

Pluspunten

Zondag avond 8 april 2018 de sony rx100 mark 5 besteld de volgende dag maandag 9 april 2018 rond 12.39 uur al in huis

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ