Filtre

Pluspunten

Vorige week een canon camera gekocht. Ik werd goed geadviseerd, ben erg blij met deze aankoop, het voldoet aan mijn verwachtingen. Men nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden en ik kreeg goede adviezen. Ik kon mijn eigen keuze bepalen na voorlichting en de gegeven adviezen over de diverse mogelijkheden van camera en toebehoren. Werd prettig geholpen er was alle tijd voor mij.

Kopje koffie was fijn, moest lang staan een zitplaats was wel prettig geweest. Deze werd niet aangeboden.

Pluspunten

De sensor van mijn Fuji XT1 was vies en moest schoon gemaakt worden. Ik kreeg een kop koffie aangeboden, ben wat gaan lezen aan de tafel en intussen werd de camera sensor schoongemaakt. Perfect!!

Pluspunten

Zeer goede uitleg en advies over het produckt.

Pluspunten

Veel kennis over het product. Goed en eerlijk advies. Vriendelijk geholpen.

Speelhoekje voor de kinderen.

Pluspunten

Goede prijs en fysieke winkels

In de winkels is het niet mogelijk om producten goed te testen.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke en goede service.

Pluspunten

Ik ben erg tevreden over dit bedrijf. Voornamelijk bestelde ik online maar nu ook onlangs in de winkel geweest in Eindhoven. Goede tips/service en zeer klantgericht! Ik ga hier zeker nog terugkomen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

hoge kwaliteit over de produkten snelle en goede service vriendelijke mensen

geen

Pluspunten

Goede uitleg in de winkel.

Beter inzicht in de voorraad van de (verschillende) winkels.

Pluspunten

Goed en deskundig advies gekregen. Ondanks de drukte wordt alle tijd voor je genomen.

Pluspunten

Personeel is klantvriendelijk. Service is goed en altijd alles in huis. SIGMA het beste

Pluspunten

zeer vriendelijke ontvangst en een uiterst vakkundig en geduldige uitleg

geen

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk , nemen ruim de tijd voor je , verstand van zaken en ruim aanbod Ook grote kennis van fotografie wat fijn is als je wilt weten hoe je camera werkt maar ook welke lens je bv het beste kan kopen voor de tak van fotografie waar je verder mee wilt

Eigenlijk geen een super tevreden

Pluspunten

Ik koop bijna altijd in de Arnhemse Superstore waar ik altijd goed advies en een goede deal krijg.

Met een aankoop uit de webshop ben ik wel een keer minder tevreden geweest over de verpakking van een tweedehands Nikon 70-200 2,8 lens (toch €1600!) Die zat (zonder originele Nikon doos) verpakt in een hoes van bubbelfolie met wat extra papier in een gedeukt en gebutst kartonnen doosje. De lens doet het prima maar ik vond dat voor dit geld er wel iets meer aandacht kon worden gegeven aan de verpakking.

Pluspunten

goed en onafhankelijk advies groot assortiment vriendelijk personeel

misschien wat extra zitplaatsen?

Pluspunten

Goed advies Vriendelijk personeel Nemen de tijd om je vragen te beantwoorden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prettige benadering door het personeel en zeer uitgebreide en terzake kundige uitleg over de verschillende producten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Medewerker had genoeg kennis over de apparaten. Hij nam ruim de tijd ondanks de drukte. Vanwege komende verhuizing van de locatie waren er spullen niet in de winkel, maar deze werden wel uit de opslag gehaald!

Het was gemiddeld druk maar er waren maar 2 medewerkers met wie we over de prijs konden onderhandelen en daar moesten we dus even op wachten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ardige bediening, goed product gekregen, snel process

5 jaar garantie met review schrijfen

Pluspunten

Ik koop al een aantal jaren al mijn foto apparatuur bij Kamera Express.nl. Er is nu ook zelf een winkel in Eindhoven. Ik heb vooral veel goede ervaring met de kennis over de producten en de adviezen. Ik zoek zelf altijd veel zelf uit maar vraag toch altijd nog even advies. Het assortiment is heel uitgebreid. Daarnaast hebben ze altijd de laagste prijs, een goede garantie en leveren snel. Ze hebben ook heel vaak een leuke aanbieding.

Ik kan geen verbetering bedenken

Pluspunten

Zeer snelle levering.

n.v.t.

Pluspunten

Ik was niet tevreden over een camera en heb deze teruggestuurd. Binnen zeer korte tijd kreeg ik mijn geld teruggestort.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Product snel geleverd. Veel uitleg over het product op de site

In de winkel heeft het personeel ons helaas niet een passend antwoord kunnen geven over hoe de wifi-verbinding aan te zetten. Dit is mede waarvoor wij deze camera zakelijk hebben aangeschaft. Is nu een vraagteken, terwijl Canon aangeeft dat dit een wifi-camera is. De winkel geeft aan zelf een antwoord te vinden :-( Jammer, want wij hebben bewust een leverancier gezocht met een fysieke winkel erbij voor eventuele vragen.

Pluspunten

Kamera Express heeft een goed en deskundig verkoopteam dat tijd neemt om de klant goed en deskundig te informeren over het product in een prettige en ontspannen sfeer, zo dat men tot een goede beslissing komt bij de aankoop.

Pluspunten

Medewerkers in Breda staan mij altijd uitgebreid te woord om mij over verschillende producten uitleg te geven, ook als andere klanten staan te wachten. Super vriendelijk en vakkundig personeel dus en een fijne winkel om naar toe te gaan!

Inhoudelijk heb ik geen verbeterpunten, maar het zou fijn zijn als de winkel in Breda, net als de meeste andere winkels in het centrum, ook op zondag open is.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ