Filtre

Pluspunten

Ik heb er al eens wat eerder online gekocht en was dan ook blij dat er een vestiging van Kamera Express in Groningen kwam. Bij de vestiging in Den Haag heb ik een sonylens aangeschaft. Jammer dat je bij een creditcard extra moet betalen, maar ook wel weer begrijpelijk. De extra service en het goede advies van de medewerker maakt het waard om wel bij Kamera Express te kopen.

Pluspunten

Pluspunten

Norbert neemt uitgebreid de tijd om alles te demonstreren. Ze hanteren de laagste prijsgarantie, dus eerst prijzen checken thuis. Scheelde mij €70,00 op mijn aankoop.

Wellicht een apart hoekje maken met een zitje om daar alles te behandelen. stond nu ongeveer 2 uur aan de klanten balie.

Pluspunten

Ik wilde een DSLR kopen, specifiek om video opnames te maken. Uiteindelijk na een uitvoerige uitleg van een medewerker in de Superstore van Den Bosch een systeem camera gekocht (Sony A7ii). Ik heb nu een week gespeeld met de camera, en ik ben erg tevreden met het advies.

Pluspunten

Goede voorlichting en advies bij aankoop.

Pluspunten

Goede en duidelijke voorlichting.

Pluspunten

Vlotte en goede bezorging. Wordt op de hoogte gehouden van het verloop van je bestelling/pre-order.

Pluspunten

Goede uitleg gekregen over de Sony RX10 IV bij kamera-express in Wilrijk. Heb hem al goed kunnen testen, en tot hier toe heel tevreden over! Echt top!!

Voorlopig geen

Pluspunten

Goed vakkundig advies bij de koop van mijn Panasonic DC-TZ90 compactcamera.

Pluspunten

Mijn Drone was kapot en ik kreeg de beste hulp en ik ben nu aan het kijken voor mijn tweede aan koop een CANON EOS 700D + 18-55MM en dat is ongetwijfeld hier!

niks op aan te merken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede uitleg, vriendelijk personeel . Het zijn deskundigen , ze weten waar ze het over hebben.

Pluspunten

Ruime openingstijden, deskundig personeel, winkel Utrecht goed bereikbaar met openbaar vervoer en met de auto (naast parkeergarage). Website met goede zoekfunctie.

Meer verlichting in de winkel (Utrecht)

Pluspunten

Duidelijke Website met veel informatie

Kennis van de actuele aanbiedingen is soms niet helemaal aanwezig bij de medewerkers in de winkel.

Pluspunten

Goed geholpen. Camera werd uit de verpakking gehaald en kon meteen samen kijken hoe alles werkt. Neemt de tijd voor je.

geen verbeterpunten op dit moment.

Pluspunten

Perfect geholpen aan een instapmodel spiegelreflex camera voor mijn reis naar Thailand.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooie winkel, goed geholpen ,uitleg en uitproberen camera

te veel aandacht voor extra producten zoals tassel,filters,verzekering dat mag wel wat minder nadrukkelijk

Pluspunten

Goede service,alle vragen beantwoord

Pluspunten

Prima geholpen door een vakman die ook veel tips gaf.

N.v.t.

Pluspunten

Prima service. Goeie prijzen.

Pluspunten

goede duidelijke website goede prijzen snel geleverd

Pluspunten

Toffe winkel en een vriendelijke bediening. Ik denk zo goed als alles in stock. Ik kom zeker terug.

Geen;

Pluspunten

Ik werd uitstekend geholpen en kreeg adviezen bij de aankoop van een nieuw objectief. Naast de goede hulp is het ook erg leuk dat ze in Haarlem zijn.

Enige minpuntje wat ik kan bedenken is dat ze hier in Haarlem niet kunnen uitbouwen en groter worden.

Pluspunten

Denken mee en voor de klant. Ik heb niet gemerkt dat er gepushed werd naar meer en duurder. Echter vanuit de behoefte van de klant. Mooiste is dat er zeker de tijd wordt genomen.

De factuur zou naar mij gestuurd worden. Dat gebeurde niet. Uiteindelijk gemaild naar de klantenservice. En toen was het zo geregeld.

Pluspunten

Kundige medewerker. Mijn wensen v.w.b. het in handen hebben van gewenste camera's werden volledig ingewilligd. Daar waar nodig duidelijke uitleg. Ook werd, na enig intern overleg, de uiteindelijke prijs gematcht met die van een andere fotozaak waar de betreffende camera met lenzen goedkoper stond aangeboden.

De tip over het goed vasthouden van de camera klopt m.i. niet. Bij het afrekenen werd niet vooraf duidelijk gemaakt dat er een extra product (lensdop met koord) was toegevoegd.

Pluspunten

Ruime keuze, ook in de winkel (Utrecht). Daar kreeg ik goede uitleg bij de camera en de accessoires die ik kocht.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ