Filtre

Pluspunten

Erg vriendelijke medewerker, die goed luistert en adviseert. Dringt helemaal niets op en neemt rustig en ruim de tijd voor je. heel ontspannen en een verademing.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

in de loop van jaren diverse producten gekocht en daar altijd goede uitleg gehad, en die producten hebben ook een lange levens duur gehad. daarom is FOKA een prima bedrijf met goede medewerkers.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer professionelle advies bij het kopen van een nieuwe kamera (Nikon D5600)

Pluspunten

Fijn geholpen in de winkel in Amsterdam. De verkopers hadden veel kennis en hielpen ons goed op weg. We hebben hierdoor de juiste keuze kunnen maken en zijn nu erg blij met onze aankoop!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

In de winkel wordt steeds gezegd en uitgelegd wat men doet (bijv. bij het inruilen van de oude camera). Men geeft de ruimte voor twijfel en probeert je dan niet in een bepaalde richting (merk) te pushen. En men accepteert het budget dat je hebt te besteden. Dus men probeert niet je van alles extra aan te smeren.

Je moet een nummer trekken voordat je aan de beurt bent. Dit apparaat staat wat onopvallend in de winkel.

Pluspunten

Deskundige en heldere uitleg in de winkel in Arnhem-centrum

Op zaterdag meer dan 1 medewerker in de zaak

Pluspunten

goede service

Pluspunten

Overzichtelijke winkel met deskundig personeel

Pluspunten

Ik word vaak aandachtig benaderd of geholpen. Ook is het fijn dat de online winkel een makkelijke koppeling biedt.

De prijzen van sommige producten worden niet getoond, bijvoorbeeld de kamera’s in de winkel.

Pluspunten

Goed advies

Pluspunten

In de winkel in het centrum van Arnhem heb ik goed en deskundig advies gekregen over mijn nieuwe camera. Ik heb de camera nu enkele weken en ben er erg blij mee, past zeer goed bij mijn wensen

Pluspunten

Goed geholpen en goed advies

Nummertjes systeem wel uitdelen van nummertjes maar je kan niet zien hoever ze zijn.

Pluspunten

Zeer tevreden over Kamer Express. Ik kwam met een bepaalde camera in gedachte de winkel in. En ik ben vervolgens met een totaal andere camera de winkel uitgegaan, omdat deze veel meer aansluit aan mijn wensen. In de winkel wordt voldoende tijd genomen om je te woord te staan en je krijgt een deskundig advies. Mijn volgende aankoop zal zeker weer bij Kamera Express zijn!

Geen.

Pluspunten

Verkoopster heeft kennis van zaken en neemt de tijd om zaken toe te lichten.

Pluspunten

Omdat het rustig was werd ik meteen goed geholpen! Heb nu een mooie Sony a68 camera gekocht met lens en sd kaart plus een tas voor een goede prijs! Helemaal tevreden mee.

Zag dat er een koppel wegliep omdat het drukker werd en maar 1 iemand stond! Dus misschien een idee om meer dan 1 werknemer in de winkel te hebben! Verder was het goed!

Pluspunten

Bereikbaarheid, we shop en service zijn top! Zeker de service on vooraf via de webshop artikelen te reserveren is geweldig.

Pluspunten

Vakkundige behandeling, vriendelijk, snel en goede prijzen.

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nemen alle tijd voor je om uitleg te geven over het produkt. Tot twee keer toe. Komen deskundig over.

De prijzen in de winkel zijn onduidelijk. Niets is geprijsd en moet opgezocht worden in de computer. En betalen met creditcard is niet gratis. Dat is niet meer van deze tijd.

Pluspunten

Ben in de winkel geweest voor advies om een Canon te kopen; m'n eerste spiegelreflex. Had dus veel basale vragen, en ik kreeg in heldere duidelijke uitleg goed advies.

Kamera express is een goede foto speciaalzaak waar men verstand heeft van Camera's,lenzen en andere dingen die met fotografie te maken heeft. Het personeel is vriendelijk en helpt je goed bij vragen.

Pluspunten

Heb in Rotterdam een Canon 759D spiegelreflexcamera aangeschaft, na uitvoerig voorgelicht te zijn. Een gedegen verkoper zonder opdringerig te zijn. Dit was niet mijn eerste camera bij deze zaak aangeschaft.

Pluspunten

Goed en vakkundig personeel, korte wachttijd maar was misschien toeval, prima parkeren voor de deur, gratis goede koffie/thee

Beetje donker in de verkoopruimte.

Pluspunten

Geweldig groothoekobjectief Sigma 12-24 mm F4.5-5.6 II DG HSM voor mijn Nikon D750 gekocht. Zoals gewoonlijk de ene dag besteld, de volgende dag geleverd.

Geen.

Pluspunten

Nemen alle tijd voor een goede uitleg. Zeer vriendelijk te woord gestaan, professionele houding.

Pluspunten

Snel antwoord op vragen, behulpzaam, meedenkend en snelle reactie!

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ