Filtre

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ze nemen je geld graag aan. Ze doen er alleen weinig voor terug

met dit order is echt alles verkeerd gegaan. Ten eerste stond het op voorraad maar was het niet. Stock verschillen zijn heel normaal bij dit bedrijf volgens de klantenservice. De lens was wel op voorraad in 1 van de winkels en zou worden opgehaald of worden verstuurd vanuit een winkel. Hier heb ik 4x contact over moeten hebben. Elke dag werd me toegezegd dat het de dag erna bij me zou worden geleverd. Bij het laatste kontakt werd me ineens aangegeven dat Canon de lens niet meer had en dat mijn order zou worden geannuleerd. Op aandringen om de winkels te benaderen waar de lens op winkelvoorraad stond is de lens me uiteindelijk 10 dagen na bestelling geleverd. Toen bleek dat ik de lens in een stukje bubbelplastic zonder verpakking en handleiding kreeg heb ik hem retour gezonden. 14 dagen nadat de track mij liet weten dat het was afgeleverd maar eens gevraagd of ik het bedrag nog voor de kerst zou retour ontvangen werd me aangegeven dat het bedrag al was terug gestort. Niet het geval en na interne controle op mijn aandringen bleek dat de overboeking verkeerd was gegaan en dat ik binnen een week mijn geld kon verwachten. Daar wacht ik nu nog steeds op. Personeel is erg laconiek en niet service gericht. Klant is zeker geen koning bij dit bedrijf. Erg jammer. Mij zie je hier niet meer als klant.

Pluspunten

goede service

Pluspunten

Goed advies en snelle levertijd

Pluspunten

Goede service en een duidelijke uitleg als je iets vraagt

Pluspunten

Professionele medewerkers aan de balie!

Pluspunten

Bestel normaal via internet, nu naar de winkel geweest. Vriendelijke ontvangst, koffiehoek en vriendelijk en deskundig geholpen.

zou het niet weten

Pluspunten

eerste aankoop en ik zeker niet de laatste. Goede service en vriendelijke medewerker.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vriendelijke en accurate service zowel in de winkel als via de helpdesk.

uitstraling en voorraadniveau in de city store Haarlem

Pluspunten

prettig geholpen. Goed uitgelegd met de opmerking dat ik voor vragen terug mag komen Ook een voordeel dat als het aanvullend om een tasje voor de camera gaat je ook kunt kiezen en kunt passen

Pluspunten

Klantvriendelijke en deskundige bediening.

Pluspunten

Wat een geweldige uitleg. Echt zo geduldig en vakkundig. Een aanrader!

Doorgaan zo

Pluspunten

Ik was in de Amsterdam Superstore. Prima, deskundige bediening. Veel keuze en veel op voorraad, wat ook wel prettig is.

Provisie (2 % van aankoopbedrag)bij betalen met creditcard is een beetje ouderwets.

Pluspunten

Goede laagste prijs garantie

Pluspunten

Pluspunten

Goede communicatie, snelle levering, gemakkelijke en veilige betaling. Ondanks het feit dat er uitdrukkelijk vermeld stond dat alle producten pas geleverd werden als alles daadwerkelijk voorradig was, heb ik meteen de dag nadat ik mijn bestelling geplaatst had, toch een deel ontvangen. Ik kreeg tegelijkertijd ook een mail waarin meer uitleg stond over de levertijd van het objectief dat niet in hun magazijn aanwezig was. Ook heel fijn is dat je overal op de website contactgegevens vindt zonder al te lang te moeten zoeken. Ik was een week tevoren in een van hun winkels geweest en moest nog even over mijn (dure) aankoop nadenken. Uiteindelijk heb ik via de website besteld, zodat ik de verplaatsing niet meer moest maken.

Dit wordt meestal pas duidelijk als je de dienst naverkoop nodig hebt. Mijn camera werkt prima en dit hoop ik zo te houden, dus momenteel heb ik geen verbeterpunten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede service camera op voorraad

Pluspunten

Bedrijf met kennis van zaken. weten wat ze verkopen.

Pluspunten

snelle service en taxatie

geef over de telefoon of online een indicatie voor de inruilwaarde

Pluspunten

De winkel in Capelle aan de IJssel heeft een zeer grote keus in camera,s en aanverwante benodigdheden. Deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen en te adviseren. Ook een misverstand is netjes opgelost, service staat hoog in het vaandel

Pluspunten

Wist al waar ik voor kwam. Werd vlot geholpen en er werd niet geprobeerd iets anders te verkopen. Vond ik een goede instelling

Pluspunten

prettig en vakkundig bij aankoop geholpen; gunstig geprijsde complete camera met lenzen.

had wel wat meer uitleg verwacht over de vele mogelijkheden omdat het fotograferen met een voor mij toch wel complexe digitale reflexcamera na tientallen jaren analoge fotografie even wennen is.

Pluspunten

Mooie winkel met deskundig personeel. Zijn er tot tweemaal toe geweest en hebben na overleg met verschillende verkopers een goede weloverwogen keuze kunnen maken.

Parkeergelegenheid (enkel betaald parkeren).

Pluspunten

Snelle bezorging en een redelijke prijs

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ