Filtre

Pluspunten

Goed bereikbaar, prima parkeergelegenheid, professionele hulp bij de keuze van onze aangekochte camera.

Pluspunten

snelle, korte, duidelijke service. ik wist van tevoren al wat ik precies wilde, en daar werd goed op ingespeeld. Speciaal voor uit Katwijk naar Den haag gereden. Tip: kom op zaterdag! dan kun je om de hoek parkeren zonder te betalen.

Pluspunten

Goede uitstraling en een goede service.

dat zou ik zo gauw niet weten

Pluspunten

Ik ben naar het filiaal geweest in Amsterdam Zuid. Daar ben ik erg goed geholpen door deskundige mensen. Zo twijfelde ik nog tussen twee lenzen voor bij mijn nieuwe camera en wist ik nog niet zo goed waar mijn ideale fototas aan moet voldoen. Door het stellen van goede vragen en goed advies heeft de medewerker mij uitstekend geholpen.

Op dit moment kan ik er geen bedenken.

Pluspunten

Klantvriendelijkheid Goede kennis van de produkten

Weinig vitrinekasten om de producten te bekijken.

Pluspunten

Deskundig en snel. Altijd een aanrader voor aankopen op het gebied van fotografie.

Pluspunten

In de winkel in Utrecht geweest. Dit lijkt me een webshop met, in ieder geval in deze fysieke winkel, kundig personeel. Gratis parkeren in Utrecht mits onder uur, mooi meegenomen.

Pluspunten

Goed geholpen

Pluspunten

Verkoper nam alle tijd voor mijn vragen aangezien ik zat te twijfelen tussen merken DSLR en systeemcamera, daarbij kwam hij met zeer bruikbare suggesties en antwoorden. Zeer vriendelijk en niet opdringerig, fijne ervaring!

Enige wat ik tot nu kan zeggen dat ze wat ruimere openingstijden kunnen gaan aanhouden, zoals een koopavond of zondags geopend.

Pluspunten

Uitstekende service, vriendelijke medewerkers.

Geen, was deze keer zeer tevreden.

Pluspunten

Snelle correcte levering, ook naar België: rond op donderdagavond om 19 uur besteld, 's anderdaags geleverd door PostNL. Dit alles met de nodige track & trace link.

geen

Pluspunten

Ik heb goed advies gekregen over de optie die goed bij me past. Het personeel kon mijn vragen goed beantwoorden.

Pluspunten

Klantvriendelijk behulpzaam goede uitleg gekregen over de camera die ik heb gekocht. geen opdringerigheid over eventuele aankoop accessoires

prijsopgave inruilwaarde camera's online afschaffen. online geven jullie een waarde aan een camera, maar in de winkel gaan jullie een stuk onder de waarde zitten. Vind dit niet kloppen.

Pluspunten

fysieke winkel met internet prijzen

prijskaartjes bij de producten

Pluspunten

Erg vakkundig, vriendelijk en goed advies

Pluspunten

Erg behulpzaam personeel. Nemen de tijd om alles uit te leggen en geven goed advies. Ontzettend blij met mijn nieuwe camera.

Pluspunten

Ondanks dat de website duidelijk was besloten wij om toch nog langs het verkooppunt in Den Bosch te gaan voor aanvullend advies. We zijn vriendelijk geholpen en hebben een goed advies gehad.

Het aanbieden van alternatieven of het meedenken in de beslissing van de klant aan de hand van de wensen is een verbeterpunt

Pluspunten

Hier hebben ze pas echt verstand van camera's. Zeer deskundig advies, niets is te veel, er wordt zeer uitgebreid de tijd genomen om te adviseren en te luisteren naar de wensen van de klant. Het advies is afgestemd op de wensen die wij aan de camera stellen, wat wij met de camera willen doen. We zijn ruim 1 1/2 uur binnen geweest, in gesprek geweest met de verkoper Marcel, waarbij de verkoper zeer uitgebreid de tijd neemt voor uitleg en je ook echt nooit het gevoel hebt dat je tot last bent of dat hij je snel de deur uit wil hebben, of je snel iets wil aansmeren. Echt vakmensen die weten waar ze het over hebben.! De prijzen zijn ook nog concurrerend vergeleken met andere webshops, onze voorkeur heeft toch echt de fysieke winkel van Kamera Express maar bij Kamera Express heb je dus de keus uit zowel een fysieke winkel als ook een webshop.

Geen verbeterpunten te melden.

Pluspunten

Gisteren heb ik bij Kamera Express mijn Nikon Coolpix B700 fotocamera gekocht. Ik ben zeer tevreden over de service die ik van Kamera Express gekregen heb. Ik vond deze camera online een stuk goedkoper dan in de winkel. Ik kocht de camera liever bij de Kamera Express winkel in de buurt dan online en vroeg of ik de korting ook bij hen kon krijgen. En dat kon. Super! Ik ben zeer tevreden over de camera en de service bij dit bedrijf.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede Service, vriendelijk personeel met kennis van zaken.

Smaakvollere inrichting van de winkel

Pluspunten

Zeer deskundig en betaalbaar.

Pluspunten

Zeer vriendelijk geholpen, goede uitleg en geen gehaast! Mooie winkel, lekkere koffie!

Pluspunten

De camera werd goed verpakt de volgende dag binnen de aangegeven tijdsperiode bezorgd. Ik heb de camera eerst in de winkel bekeken. Ik had geen tijd om ter plaatse te testen (kon wel, werd ook aangeboden) dus heb de Sony HX90V compactcamera per postorder besteld en kon op mijn gemak de camera testen. Voldoet uitstekend. Bedankt.

Ben bij mijn bezoek geadviseerd voor het scherm een beschermingsfolie te kopen ter voorkoming van krassen. Geen verbeterpunten.

Pluspunten

Zeer eerlijke mening goede uitleg erg klantvriendelijk goed geholpen

De camera moest van een ander filiaal komen, dit was de eerste keer niet goed gegaan op de een of andere manier, nadat ik langs was gegaan hebben ze me goed geholpen en heb ik mijn camera alsnog 2 dagen later gekregen. Ze waren erg vriendelijk en behulpzaam, dus dat maakte de vertraging weer goed! Erg tevreden met mijn aankoop!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service van deskundig personeel

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ