Filtre

Pluspunten

Professioneel advies gekregen. Bijzonder vriendelijk personeel. Ik ben drie keer terug gekomen om over de aankoop van gedachten te wisselen. Bij elke gelegenheid heeft het personeel mij geduldig te woord gestaan, zelfs als het druk was in de winkel.

Pluspunten

Na wat research op internet waren er veel opties. Ook in het buitenland. Het is fijn om bij een winkel in de buurt naar binnen te kunnen lopen, vandaar dat ik hier mijn camera gekocht heb. Het is toch wel een aankoop dus geeft t een goed gevoel dat je kan overleggen als er iets is. Er is ruim aanbod in camera / accessoires en meer, dus alles in 1. Goede hulp, vriendelijk personeel die rustig de tijd voor je nemen.

Pluspunten

Top bedrijf op zondagavond besteld, maandag al in huis. Echt super!!

Pluspunten

Goede service en deskundig advies. Producten worden op tijd afgeleverd. Ruim assortiment.

in de superstores niet altijd een showmodel beschikbaar.

Pluspunten

Goed geholpen, alles wordt goed uitgelegd. Geven eerlijk advies, adviseren een camera die bij je past en dat is niet per se de duurste.

Pluspunten

Goede voorlichting en vriendelijke verkoper.

Pluspunten

goede service mooi setje samen gesteld met de verkoopmedewerker en scherp geprijsd

niks

Pluspunten

Dit bedrijf is heel deskundig en neemt zich uitgebreid de tijd voor de klanten om alle vragen te beantwoorden, zonder dat ze zichzelf of hun producten opdringen. Daarnaast is het personeel heel vriendelijk. Wij komen een volgende keer zeker weten zonder enige twijfel terug

Geen idee

Pluspunten

Duidelijke website!

Pluspunten

Ik ben zeer vriendelijk geholpen. De verkopers wisten precies wat ik wilde weten en hebben mij correct geholpen. Zeer fijne winkel en zeer gedreven personeel. Kreeg nog een kopje koffie aangeboden. De verkoper was zeer vriendelijk. Fijne winkel waar men zeker zal slagen.

Pluspunten

Bij deze winkel merk je echt dat de verstand hebben van de producten. Wij zijn hier binnengelopen voor een systeemcamera, wij hadden hier op voorhand nog niet veel informatie over. Doordat we goede service en informatie hebben gekregen zijn we gelijk met een mooie camera de deur uit gegaan. Wij hebben nog steeds veel plezier van deze camera.

Ga zo door. Informatie en service is uitstekend!

Pluspunten

Zeer fijne en kundige medewerkers

Pluspunten

klantvriendelijk, vriendelijke en professionele mensen die weten waar ze het over hebben

ga zo door

Pluspunten

Goed vakkundig advies bij de aankoop van een nieuwe spiegelreflex-camera.

geen.

Pluspunten

Goede service en een snelle levering.

Pluspunten

Goed geholpen bij de keuze voor een camera. Medewerker dacht mee met mijn eisen en budget en ik ben zeer tevreden met de uitkomst!

Pluspunten

Kamera Express had als allereerste de Panasonic HC-VXF1EG 4K Camcorder in Nederland te koop en na telefonisch contact ook de bevestiging dat het item per direct uitgeleverd kon worden. Besteld via site om23:15 uur volgende dag netjes om 13:30uur geleverd. Top

Pluspunten

De desbetreffende werknemer had een zeer goede camera kennis. Hierdoor was ik in staat om snel tot een goede keuze te komen. Het product bevalt zeer goed!

Pluspunten

klanten behandeling en advies

parkeer gelegenheid Arnhem vestiging kan toegankelijker gemaakt worden

Pluspunten

Ik was van plan een spiegelreflex camera aan te schaffen maar ik ben op advies van de verkoper overgegaan naar een Canon PowerShot G3X. Dat was zeker wennen maar ik kan nu zeggen dat het een goede keus is geweest. Hij past nog net in een kleine handtas en het objectief heeft veel mogelijkheden. Ik kreeg een bekwame en adequate service in de winkel. Goed en deskundig advies.

Bij de vorige camera die net buiten de garantie viel was de keuze: een dure reparatie bijna de waarde van een nieuw toestel. Als ik de camera terug wilde hebben zonder reparatie moest ik alsnog 75 euro onderzoekskosten betalen. Ik heb daarop besloten afstand te doen van de camera. Ik vond de onderzoekskosten te hoog zeker voor een camera van 2,5 jaar. Verbeterpunt zou dus zijn onderzoekskosten verlagen.

Pluspunten

Deskundig personeel, Kamera Express winkels in de buurt. Winkel biedt ook workshops fotografie aan.

Pluspunten

De mensen van Kamera Express nemen uitgebreid de tijd voor je om je te helpen de juiste keuze te maken, zoals in mijn geval bij de aan schaf van een compactcamera met de mogelijkheden van een spiegelreflexcamera. deze Compactcamera's zijn meestal aan de prijs en dan is het prettig dat ze er de tijd voornemen zodat je dan een camera koopt die precies op jou wensen is afgestemd. En dat is bij mij gebeurt.

Pluspunten

prima service en zeer aardige medewerker, uitmuntend geholpen

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit verhouding, goed voorgelicht door verkoper in Zwolle.

Pluspunten

Vriendelijk geholpen. Vragen goed beantwoord

Uitstraling van de winkel zou iets mooier kunnen

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ