Filtre

Pluspunten

Ik heb Kamera Express gebeld om de camera naar Arnhem Kronenburg op te laten sturen, omdat deze daar niet op voorraad was. Aan de telefoon zeer goede uitleg gekregen over de camera (Sony Cybershot DSC HX400v). De volgende dag al een mailtje ontvangen dat ik de camera vrijblijvend kon bekijken en heb ik hem gekocht! Prachtige camera!

Pluspunten

Veel keuze. Verkoper niet opdringerig, luisterde goed, gaf relevante info en probeerde niet een artikel te pushen.

Pluspunten

Duidelijke website. Had mijn camera gereserveerd en kon hem na een uur ophalen, in de winkel kreeg ik nog goed aanvullend advies

Pluspunten

De winkel oogt erg mooi en is ruimtelijk ingedeeld. De medewerkers zijn erg vriendelijk. De medewerker die mij heeft geholpen had merkbaar veel verstand en passie voor fotografie. Zeer goed geholpen.

Als showmodellen worden nieuwe modellen uit de doos gehaald. Het gebruik van showmodellen zou een verbeterpunt kunnen zijn.

Pluspunten

Positieve communicatie, eerlijk en behulpzaam

Pluspunten

erg goed geholpen na een aankoop waar ik niet tevreden mee was

meer informatie bij aanschaf product. waar is de klant naar opzoek? en hier op ingaan.

Pluspunten

Scherpe prijzen en goede aanschaf adviezen.

Pluspunten

In de shop Eindhoven geholpen door vriendelijk en behulpzaam personeel. Probleem met niet aanwezige bestelling werd in Eindhoven creatief en naar tevredenheid opgelost.

Binnen de afdeling -telefonische- klantenservice lopen vermoedelijk door de omvang zaken naast elkaar door. Een Bestelling bleek in tegenstelling tot de informatie van klantenservice niet in Eindhoven aanwezig te zijn.

Pluspunten

Ik ben zeer te spreken over kamera-express.nl. Ik heb al meerdere bestellingen gedaan. een Camera en meerdere objectieven. de website is duidelijk en informatief. en als je wilt wordt het de zelfde dag geleverd. Super !

Pluspunten

Recent een Nikon lens gekocht. Kamera-Express wordt voor mij gekenmerkt door het feit dat ze altijd artikelen op voorraad hebben, het personeel zeer deskundig en vriendelijk is en de service zeer goed is. Zij doen net die stap meer die je als klant het gevoel geeft dat je er toe doet. Dat de service een vijf jaar garantie biedt is een belangrijke extra!

Geen.

Pluspunten

snelle levering scherpe prijzen Goede service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel en adequaat geholpen

Website moet wel het goede formaat tassen aangeven

Pluspunten

Top bedrijf! Zeer snelle levering en goede online helpdienst via de chat!

Pluspunten

Vriendelijk personeel, snelle (re)acties, duidelijk in de communicatie, eerlijke prijzen en een ruim aanbod.

Geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede service

graag meer ervaring op gebied van film camera's

Pluspunten

Kennis van zaken Positive verkoper

Pluspunten

Sehr schnelle Lieferung, Preis-Leistung sehr gut! Rückfrage wurde sehr schnell beantwortet - toller Service!

Pluspunten

Uitstekend service

Pluspunten

Goede Service & Prijs Groot assortiment Goed bereikbaar ( Rotterdam) Werknemers met kennis van zaken geduldig en vriendelijk

nvt

Pluspunten

Zeer uitgebreide website met voldoende informatie omtrent de te kiezen producten, ook de prijzen zijn concurrerend en vaak aantrekkelijker door extra,s zoals gratis verlengende garantie. De levering was snel en prima te volgen

Momenteel niet

Pluspunten

Zeer snelle en correcte afhandeling van de bestelling ... zou deze webwinkel zeer zeker aanbevelen aan de mensen ... een voorbeeld voor de andere webwinkels !

Pluspunten

Snelle levering na bestelling . Mooie prijs-kwaliteit verhouding .

Pluspunten

In de winkel laten adviseren welke camera en welke lens het beste vooldoen aan mijn wensen/eisen. Hiervoor werd alle tijd genomen en ik kreeg deskundig advies. Omdat de lens op dat moment niet op voorraad was heb ik de camera en lens via de webshop besteld en de volgende dag werd het pakket netjes afgeleverd.

Pluspunten

Zeer goed support team, snelle levering en mooie prijzen

Pluspunten

Ik was er zelf nog niet uit welke camera .. voor vogels optimaal zoom en kwaliteit .. maar het gewicht van de camera was ook een punt. Uiteindelijk een systeemcamera panasonic g9 100 400mm lens .. Geweldig geholpen ,,goed advies van Marc Peter-Kooistra (Cappele) die ruim de tijd voor me nam TOP!

geen ,, :)

55 Essebaan