Filtre

Pluspunten

Camera was op een andere site goedkoper. Na een mailtje gestuurd te hebben, werd de prijs gelijk aangepast. Snelle levering, de volgende dag was mijn camera er al

Helaas zelf geen combinaties te maken van producten (tas, sd-kaart etc) met korting

Pluspunten

Bijzonder deskundige advies in de winkel in Utrecht. Zeer goede prijzen. Snelle levering via de webshop en, heel handig, je kunt meteen een PostNL afhaalpunt kiezen, hoef je niet thuis te blijven (PostNL is sowieso een fijne bezorgdienst).

Pluspunten

Er werd alle tijd genomen voor een goed advies en daarna ook besloten om het produkt te kopen

Pluspunten

Ruim aanbod, vriendelijk personeel die met de klant meedenken en prima service

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk. Goed geluisterd naar mijn specifieke wensen en hier een camera op uitgezocht. Ook het aanbod langs te mogen komen voor verdere uitleg is een prettige manier van klantenbinding.

Geen.

Pluspunten

Ik kom er al jaren tot volle tevredenheid. Goed assortiment Vriendelijke medewerkers met veel kennis Winkel in Den Haag goed bereikbaar per tram 6

Pluspunten

- Goed geholpen in de winkel - Vakkundig advies - Prettige ruime winkel

De uitleg over de camera ging erg rap

Pluspunten

Klantvriendelijk, oprecht Fijn dat je nu weer gratis (eerste uur) kunt parkeren

Pluspunten

Grote keuze en vooral prima voorlichting

Pluspunten

Goede service, ze nemen goed de tijd voor je en ze geven goed uitleg over de producten.

Ik vind de uitstraling van de winkel niet zo aantrekkelijk.

Pluspunten

Camera Panasonic Lumix DMC-FZ1000 gekocht in Arnhem. Goede uitleg gehad en oude camera in kunnen ruilen.

Geen, goede koop, goede en rustige uitleg.

Pluspunten

- gewoon goede en vlotte afhandeling van bestelling - neutrale verpakking - betaling via creditcard mogelijk zodat er een 'gratis' verzekering op zit van 6 of 12 maanden (afh van aanbieder)

- wat scherpere combinatiekortingen voor accessoires zou leuk zijn, bijv voor geheugenkaarten

Pluspunten

Goede en professionele bediening bij aanschaf Lumix DC-FZ 82. Eerste indruk van de camera is prima.

Pluspunten

Ik ben heb zeer goed advies en uitleg gehad in de winkel. Ze zijn erg vriendelijk en kundig.

Pluspunten

Wij werden zeer efficiënt en vakkundig geholpen.

Pluspunten

Ik werd prima geholpen en voorgelicht over de camera die ik wilde kopen

Pluspunten

Er wordt actief meegedacht Er wordt geluisterd naar je wensen Duidelijke uitleg Voor betaling wordt alles laten zien Advies is oprecht, er wordt niet meer of groter aangesmeerd dan je nodig hebt. Er wordt ruim de tijd genomen voor de klant, ik heb geloof ik wel 2 uur in de winkel gestaan omdat ik mijn keuze niet kon maken. Dat lag overigens puur aan mijzelf, niet aan de verkoper.

De uitleg had wat minder vlot gemogen, soms moest ik vragen om herhaling omdat ik het niet altijd volgde. Overigens waren de herhalingen die ik vroeg geen probleem en nam de verkoper de tijd om het opnieuw uit te leggen.

Pluspunten

ik ben zeer uitgebreid en goed geholpen en geadviseerd bij de aankoop van een nieuwe camera. Vriendelijk en goed onderlegd personeel dat alle tijd heeft voor de klanten.

Pluspunten

Goede voorlichting door vriendelijke medewerker, die uitstekend meedacht. Hierdoor precies de camera naar wens kunnen kopen.

Pluspunten

Zeer behulpzaam, verkoopster nam eigen camera mee zo dat ik toch kon proberen. Kennis van zaken.

Het is erg vervelend dat je de camera's niet in de winkel mag uitproberen. Het gaat vaak om een groot bedrag en dan wil je ook weten wat de kwaliteit van de foto's zijn.

Pluspunten

Op zondag de winkel gebeld om iets mooi klaar te laten zetten om dat weer op maandagmorgen op te gaan halen om de week goed te beginnen :-) Bij aankomst stond het netjes klaar voor mij en zoals gewend weer super goed geholpen. De nieuwe camera body met grip in de tas en op de weg uit nog een bakkie koffie voor onderweg om alles uit te gaan pakken :-D

Helaas heb ik die niet, na alle jaren dat ik er kom nog steeds perfect!

Pluspunten

Vakmensen, die veel over alle producten/merken weten te vertellen. Nemen alle tijd om voor- en nadelen te bespreken van elk type camera. Weten goed in te schatten wat voor soort camera bij je past. Hebben alles op voorraad!

Pluspunten

Goede service. vakkundige mensen

N?A

55 Essebaan