Filtre

Pluspunten

Bij Kamera Express wordt je altijd zeer goed geholpen en indien er wachttijd is pak je lekker een bakkie en geeft je ogen even goed de kost om van al het moois te genieten

Pluspunten

The product conforms to my expectations. The delivery time is very fast. Barely buy, 24h later, the product was delivered. Very serious.

nothing

Pluspunten

Vriendelijk, vakbekwaam personeel met liefde voor het product.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede voorlichting en producten

Pluspunten

Zeer vriendelijk geholpen. Snelle beschikbaarheid van nieuwe camera die uitgekomen is en extra batterij werd gemakkelijk thuis nagestuurd. Zeker aan te bevelen !

Pluspunten

Vandaag bij het filiaal in Den Bosch geweest, hier werken zeer behulpzame medewerkers! Ik ben weer erg vriendelijk en professioneel geholpen. Ruime voorraad artikelen, mooie en nette winkel. Zeker een aanrader voor de (hobby) fotograaf.

Pluspunten

Erg vriendelijk en duidelijk. Super service.

Pluspunten

Bij Kamera Express in Zwolle neemt men alle tijd om je een passend advies te geven bij de aankoop van je camera. Ook zijn de medewerkers zeer behulpzaam bij het vinden naar de juiste accessoires. Zeer prettig geholpen in een goede sfeer!

N.v.t.

Pluspunten

Twee jaar geleden een camera gehaald en gisteren weer! Top service en altijd goed geholpen. Niks op aan te merken

Pluspunten

Goede, vriendelijke klantenservice die veel bereikbaar zijn (ook in de avonduren en weekenden), leuke acties en in verhouding vaak goedkoper dan andere verkopers. Duidelijke website.

Verlengde acties beter regelen achter de schermen/in het systeem. Officiele datum is verlopen waardoor producten niet aangevraagd kunnen worden met actiecode.

Pluspunten

Zeer vriendelijke en deskundige verkoper. Hij attendeerde mij op diverse andere mogelijkheden dan die ik zelf had uitgekozen. Mooi aanbod Canon Eos 750D + lenzen.

Pluspunten

vriendelijk en zeer goed op de hoogte van de spullen

nvt.

Pluspunten

Net mijn Nikon D850 Camera aangekocht. Ondanks dat ik met verkoopster Jennifer in de laatste weken veel gesproken heb over de mogelijkheden en voordelen van de vele camera merken geeft zij mij toch nog de laatste adviezen die graag heb opgevolgd. De kennis die het personeel heeft van de producten is groot en daarnaast is eveneens de bereidheid om als een stukje kennis wordt gemist dit te compenseren door het antwoord op te zoeken, en daarbij ging Jennifer heel ver en belde ze mij op om te vertellen wat het antwoord was en waar informatie op het internet stond. Een prettige winkel met vakbekwaam personeel

Uitbereiding van de parkeer mogelijkheden zou prettig zijn

Pluspunten

Ze hebben ruime keus, goede kwaliteit/prijs verhouding. De verkoper nam alle tijd en bij keuzes maken werd niet de duurste optie aangeprezen.

Pluspunten

Kamera Express Arnhem: prima winkel met top service!

Pluspunten

Na diverse recensies op internet camera besteld. In winkel goede uitleg gehad over gebruik van camera, vele mogelijkheden toegelicht. Medewerkster was zeer goed op de hoogte van de mogelijkheden van de camera en wist dit goed uit te leggen. Ook na diverse keren dezelfde vraag gesteld te hebben bleef ze het uitleggen tot we begrepen wat ze precies bedoelde.

parkeergelegenheid in de buurt van het pand. Er zijn parkeerplaatsen maar alleen voor vergunninghouders.

Pluspunten

goede prijzen. zeer aardig, deskundig personeel. breed assortiment.

Pluspunten

Groot assortiment Deskundige service Vriendelijke service

Pluspunten

Online gereserveerd, dag erna opgehaald. Lag keurig klaar, snel weer thuis met mijn nieuwe camera. Super.

Pluspunten

Snelle levering (binnen 1 dag) Scherpe prijs Ruim assortiment ruime betaalmogelijkheden

niet dat ik weet

Pluspunten

Snelle levering, binnen 24 uur werd het bezorgd. Was netjes ingepakt en het product zag er ook super uit!

Geen, ga zo door!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Prima service in de winkel en in principe tevreden met m'n aankoop.

Reageren op mailtjes wordt niet gedaan. Op de website wordt vermeld dat een mail dezelfde dag wordt beantwoord. Na mijn aankoop 3 mailtjes naar Kamera Express in Den Haag gestuurd en daarna 2 naar het mailadres de klantenservice van Kamera Express. Allemaal met hetzelfde resultaat, geen antwoord. Onbegrijpelijk en onklantvriendelijk dat niet gereageerd wordt op mijn mail en ik helaas na anderhalve maand nog steeds geen antwoord heb.

Pluspunten

Snelle service duidelijke website

Pluspunten

Zeer deskundige en vriendelijk medewerkers

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

55 Essebaan