Filtre

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed en snel geholpen

Had liever wat meer uitleg over de cashback actie van Sony gehad. Nu bleek dat ik de originele doos niet mee heb gekregen van de lens waardoor ik geen geld terug krijg van Sony. Toch jammer..

Pluspunten

Super goede informatie, grote voorraad en vriendelijke mensen.

door gaan zoals jullie bezig zijn!

Pluspunten

Prettige uitleg in de winkel, deskundig advies, kon alle producten uitproberen

Pluspunten

Goed advies en een prima service. Nazenden van een artikel ging keurig binnen de beloofde dag. Top!

Pluspunten

Snelle levering, goede service, mooie acties.

Pluspunten

Had bij mijn laatste aankoop een medewerker die helemaal met mij meedacht, dat is voor mij pas echte service.

Pluspunten

Ik ben zeer deskundig geholpen. De lens was aanwezig, zodat ik die kon uitproberen.

Helaas was de camera afwezig, waardoor ik het niet kon uitproberen. achteraf had ik het gevoel dat ik meer voor mijn inruil had kunnen vragen. En later ontdekte dat de Hoyabeschermlens in aanbieding werd geleverd en dat hij de verkoper mij niet verteld, waardoor ik nu volle prijs betaalde.

Pluspunten

Het was fijn om de camera eerst in de hand te hebben gehad. Zelf voelen, kijken. Advies over aan te schaffen producten was goed, personeel was terzakekundig.

Website was niet helemaal up to date met bundelprijzen tov prijzen losse artikelen.

Pluspunten

Ruime overzichtelijke winkel met prima parkeergelegenheid. We kregen zelfs een parkeer vergoeding. De artikelen die ik wilde hebben had ik gereserveerd via internet! En lagen klaar.

Geen! Alles Oké

Pluspunten

Ik wilde graag een nieuwe camera kopen en de verkoper heeft mij goed geholpen door verschillende camera's te laten zien en de voor en nadelen naast elkaar gelegd, zodat ik tot een goede keuze kon komen.

Pluspunten

Goede service, veel op voorraad en goede prijzen.

Pluspunten

Bij mijn aankoop die erg spontaan was aangezien ik op zaterdag rond tien voor 5 nog de winkel binnen liep wilde ik graag een goede camera kopen. Ik heb niet veel verstand van camera’s en dit wilde ik dan ook meer gaan ontwikkelen door ene goede waterbestendige camera aan te schaffen. Mijn hobby is karpervissen dus moest de camera: waterbestendig, valbestendig, nachtfotos en scherpe fotos maken. De verkoper raadde mij aan om voor de olympus te gaan. Deze camera is alles waar ik om vroeg. Daarbij kocht ik een statief, hoesje, geheugenkaart van 64 gb opslag en een extra batterij aan. De verkoper heeft mij goed geholpen ondanks het bijna sluitings tijd was ik merkte ook niet dat hij gehaast was ,hij nam goed de tijd voor mij en vertelde mij dat ik ook5 jaar garantie kon krijgen wat natuurlijk top is. Ik heb wel een verzekering afgesloten want dit vind ik dan alsnog wel prettig je weet maar nooit. Al met al ben ik zeer tevreden over mijn eerste ervaring bij kamera express! Jullie zijn top en ga zo door met de klant vriendelijkheid

Pluspunten

De verkoper nam alle tijd, was heel erg deskundig en behulpzaam.

De camera's zijn leuk geprijsd, maar ze hanteren wel vrij hoge prijzen voor accessoires zoals b.v. een geheugenkaartje.

Pluspunten

Fijne service met vriendelijke en behulpzame medewerkers die alle tijd nemen om alle vragen te beantwoorden.

Pluspunten

De medewerkers geven een deskundig advies over de producten, de levering is adequaat en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van de levering.

Pluspunten

Bij binnenkomst vrijwel meteen geholpen. goed advies en veel keuze uit merken en mogelijkheden. Wat mij meteen opviel was de passie en positieve energie van de medewerkers. kortom een echte aanrader voor elke fotograaf of film maker, beginner en professioneel. met vriendelijke groet, J Kuperus

nvt

Pluspunten

Ik had mijn camera voor een servicebeurt naar Kamera-Express gebracht; toen kocht ik ook een Nikon 50 mm F1.8G. Ben zeer tevreden over dit objectief en over de persoonlijke behandeling door medewerkers van Kamera-Express. Top!!

Pluspunten

De medewerkers zijn zeer voorkomend, hebben geduld en zeer veel kennis van de producten die ze verkopen. Daarbij geeft de Kamera Express uitstekende service, heeft een uitgebreid assortiment en scherpe prijzen!

geen

Pluspunten

Ik had het zondag voor 17:00 u. besteld en de volgende dag had ik het in huis. Top service. Het pakket was goed ingepakt. Ik vind het ook prettig dat zij winkels hebben waar je eventueel naar toe zou kunnen gaan. Het is tot nu toe de goedkoopste winkel waar ik mijn cameraspullen heb gekocht.

Pluspunten

Overzichtelijke winkel. Vriendelijke en bekwaam personeel. Goede inruil voor mijn oude lens met aankoop van een TAMRON tele G2. Al bij al ,... een fijne winkel!! Goed en eerlijk advies. Ga zo door.

Er lag wat stof op de schappen van de driepoot-standaards. ;-)

Pluspunten

Deskundig en klantvriendelijke service. Geen dwingende verkooppraatjes, wilt echt hetgeen verkopen dat bij de consument past.

Pluspunten

Ik heb een Panasonic Lumix DMC-TZ-100 zilver aangeschaft. In de winkel hebben ze de tijd voor mij genomen en heb ik professioneel advies gekregen. I ben met de kennis en kwaliteit van de medewerkers zeer tevreden.

Pluspunten

KE heeft natuurlijk sowieso een erg goede en uitgebreide website, maar de vakkennis van de mensen in de winkel is soms onontbeerlijk. Zij komen met alternatieven en relevante nieuwe ontwikkelingen zodat je de juiste keuze maakt. Het assortiment is compleet, en zo ongeveer alles is uit voorraad leverbaar. Super.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Pluspunten

goed severie

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ