Filtre

Pluspunten

zeer snelle levering binnen 16 uur binnen

Pluspunten

Goede service!

Pluspunten

Veel keuze, scherpe verkoopprijzen en vakbekwaam en vriendelijk personeel. Het is fijn dat je ook in een van de vele superstores terecht kunt om een product direct aan te schaffen.

Ik kan eigenlijk geen verbeterpunten bedenken.

Pluspunten

Plezierige en zeer deskundige verkopers, Concurrerende prijzen

Geen acties waarbij de klant "gedwongen"wordt een review in te vullen voor zoiets als 5 jaar garantie. Is voor mij een punt van onnodige irritatie.

Pluspunten

Goed geholpen met duidelijke uitleg voor een beginnend fotograaf

Pluspunten

goede service prima uitleg

Pluspunten

Vakkundig, alle tijd voor de klant, goede uitleg, prima service, overzichtelijke winkel, goed assortiment

Pluspunten

Vriendelijk, snelle service, vriendelijke chat medewerkers, goede service

niets kunnen bedenken

Pluspunten

Personeel die verstand heeft van de producten en nemen zeer zeker de tijd voor voor je met deskundig advies over het aan te schaffen product.

Wij konden geen verbeterpunten bedenken

Pluspunten

Veel keuze! Goed advies.

Pluspunten

Deze Kamera Express gekozen voor de ultieme reisgenoot. Tijdens mijn bezoek aan Kamera Express in gesprek gekomen met een medewerker met passie voor zijn vak. Samen met Lam, Y de zaken op een rij gezet en gekozen voor deze geweldige camera. Een fantastisch product met uitstekende mogelijkheden op fotografie gebied. De geweldig zoom van deze camera in combinatie met de razendsnelle Autofocus zorgen voor uitstekende prestaties. Lam, Y,bedankt voor je vakkundige medewerking en de prettige manier waarop je mij bij Kamera Express hebt geholpen. Top !

Pluspunten

goede prijs service ok denken mee in oplossing vriendelijk personeel

Pluspunten

Ik koop al jaren al mijn foto- en videospullen bij Kamera Express. Veel verstand van zaken en uitmuntende service. Echt een wereld van verschil ten opzichte van de grote electronicaketens die bij foto en video totaal geen zinnig antwoord kunnen geven op wat meer gevorderde vragen. Hier zit hem echt de meerwaarde van Kamera Express.

Pluspunten

Kamera Express is een prettige winkel: professioneel, vriendelijk personeel dat duidelijk en (naar mijn ervaring) eerlijk uitleg/advies geeft over verschillende camera's en opties.

Pluspunten

De levering was zeer snel en goed verpakt.

Pluspunten

Scherpe prijzen, deskundig en vriendelijk personeel.

Pluspunten

Na veel zoeken en vergelijken viel mijn keus op een Sony FDR-X3000R actioncam. Kamera Express had die in de winkel in Eindhoven op voorraad als set met een 32GB geheugenkaart. Ik werk graag met een fysieke winkel, maar er was zelfs geen webwinkel goedkoper! De Sony is werkelijk een fantastisch camera; had eerst een Garmin Virb. Uiteraard was die camera een stuk ouder, maar de techniek heeft niet stil gestaan. De beeldstabilisatie is werkelijk geweldig. Nu de FDR-X3000 nog op de motor uitproberen. Van de set was de (Sony) geheugenkaart in Eindhoven niet op voorraad; die werd een dag later gratis nagestuurd.

Ga zo door!

Pluspunten

snelle levering en mooie camera, ben er blij mee. Vandaag ontvangen!

Pluspunten

Prima geholpen in de winkel in Utrecht!

geen

Pluspunten

Geweldige kwaliteit-prijs verhouding en direct uit voorraad leverbaar.

nvt

Pluspunten

Zeer kundige mensen die op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen in fotografie land. Veel producten tegen zeer scherpe prijzen.

Betalen met een creditcard kost 2%. Dit is raar aangezien er genoeg bedrijven zijn die dit niet belasten.

Pluspunten

Alvorens mijn 6D Mark II te kopen wat info gevraagd bij KE. Steeds snelle antwoorden ontvangen. 's Avonds toestel besteld, 's anderendaags keurig geleverd. Fantastisch. Nu aan de slag met mijn nieuw speeltje

Doe zo voort !

Pluspunten

Nemen de tijd voor je Leggen alles duidelijk uit Vriendelijk personeel Goedkoopste!

Pluspunten

Goede technische informatie. Prettige winkel.

Iets meer mogelijkheden om het product in de winkel uit te proberen.

Pluspunten

Fijn geholpen in de winkel, goed en vakkundig advies. Erg blij met mijn nieuwe camera, lens en toebehoren.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ