Filtre

Pluspunten

Bestelling snel geleverd en voor een scherpe prijs Site is heel ook duidelijk

Pluspunten

goede service en geduldige uitleg

Pluspunten

Prima service, klantvriendelijk, niet forcerend, en heel professioneel.

Pluspunten

Snelle levering, vriendelijk personeel (hebben me zelfs aangeraden dat ik mijn tweedehands camera beter zelf via Marktplaats zou kunnen verkopen omdat ik er dan meer aan zou verdienen...), goed geholpen aan telefoon.

Pluspunten

Goede service! Ik ben snel en vriendelijk geholpen, al mijn vragen die ik had werden netjes vakkundig beantwoord.

Pluspunten

Winkel heeft een goede uitstraling en je wordt prettig en zeer vakkundig geholpen. Vanmorgen mijn oude apparatuur ingeruild voor iets nieuws, heb het idee dat we een goede deal hebben gedaan.

Pluspunten

Hele goede service

Pluspunten

zeer goed geholpen. een prachtige kamera gekocht. het bleek dat ik een sd kaartje in mijn inruilkamera had laten zitten. een mailtje was genoeg om deze via de post retour te krijgen.

Pluspunten

zeer goede webshop leveringen snel en goed te volgen met track en trace

Pluspunten

vriendelijke verkoopster en goed advies

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Eerst een dashcam gekocht is drie keer terug geweest voor reparatie kon niet gemaakt worden,heeft toen zonder problemen een andere dashcammogen uitzoeken goede service bij Kamera expres in Capelle a/d IJssel

geen

Pluspunten

De verkopers zijn erg vriendelijk. Je wordt er goed geholpen. Ze denken mee met de klant

Pluspunten

Zondag avond 20:10 besteld en maandag ochtend al binnen om 8.15. Top. Super snel.

Alleen bedrijfsnaam (ivm afleveren pakket) staat op de factuur, beter was ook tav te vermelden.

Pluspunten

Waren opzoek naar een outdoor compact camera, na contact te hebben gehad via de chat van Kamera-express en goed advies en tips verkregen te hebben zijn we op de Olympus Touch TG-5 uitgekomen. Deze uiteraard hier besteld, goede afhandeling en zeer snel geleverd.

Pluspunten

Zeer vakkundig personeel, prijzen zijn concurrent en super service! En de super stores zijn echt een aanvulling op het online gebeuren.

koekje bij de koffie :-)

Pluspunten

goede uitleg en ze nemen echt de tijd voor je!

Pluspunten

Nieuwe canon 750D besteld bij Kamera expres. Al snel een bevestigingsmail en al snel ook een bevestiging van post nl dat ze het pakker ontvangen hebben. Helaas bij post nl vertraging zodat ik de camera pas na het weekend in huis had i.p.v. de beloofde zaterdag. Dit lag echter niet aan kamera express zij hebben het pakket op tijd verzonden

Geen goede service

Pluspunten

Prima informatie over aankoop resp. mogelijk inruilobject,

geen

Pluspunten

Personeel met veel ervaring en kennis van zaken. Heel groot en (bijna) compleet assortiment Veel is op voorraad

Ik zou niet weten want zowel op het web als in de winkel is het een feestje om er rond te kijken als fervent hobby fotograaf.

Pluspunten

Snelle levering en ook het op de juiste manier verpakken van mijn waardevolle aankoop. De cursus die ik gratis kreeg aangeboden bij mijn aanschaf, heeft mij weer nieuwe dingen geleerd.

Pluspunten

Goede klantenservice, duidelijk en goede informatie, geduld voor onze vragen en twijfel. Helemaal tevreden en top aankoop!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Een geweldige camera met ontzettend veel mogelijkheden. Vooral het opklapbare display, 4K functie, extra zoeker, groot zoombereik van 30x en vele andere opties zijn heerlijk om mee te werken. Ben heel blij met de camera; hij is erg handzaam en maakt prachtige foto's.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Voor het uitzoeken van een nieuwe spiegelreflex camera ben ik naar de Kamera Express store in Arnhem geweest. Ik wist zelf nog niet precies wat ik wilde maar daar ben ik zeer goed mee geholpen! Ik heb advies gekregen over mijn aanschaf en uitleg gekregen over de werking van verschillende soorten lenzen waardoor ik gemakkelijk een keuze heb kunnen maken. De werknemer had veel kennis en was erg vriendelijk. Ik zou hier zeker blijven komen voor mijn producten of voor advies.

Pluspunten

Medewerkers zijn kundig en weten veel. Veel Voorraad. Ze hebben alles

Winkel oogt rommelig. Oppervlakte is te klein voor de voorraad die ze hebben staan

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ