Pluspunten
Bij het bestellen van mijn nieuwe Nikon D5600, kan je dit doen bij verschillende online webwinkels. Toch gaf, bij de aanschaf van de nieuwe spiegelreflex camera de doorslag, de online informatie, de duidelijke uitleg, en de service die Kamera Express verteld te geven.
Na mijn aankoop had ik nog vragen over mijn nieuwe camera. 1x Avond ervoor mijn vraag gesteld en direct de volgende ochtend antwoord. 2de keer in de ochtend een vraag en binnen 1,5 uur al antwoord. Ook ben ik nog langs geweest bij 1 van de 16 zaken van Kamera Express, waar ik zeer goed geholpen ben.
Nu ga ik alles ontdekken aan mijn nieuwe camera en weet, mocht er iets zijn, ik altijd bij Kamera Express langs kan gaan, of online mijn vragen kan stellen.
Mijn eerste aankoop, de D5600 met objectief en tas/SD kaart (starterkit), en snel een 2de aankoop voor de filter voor het objectief (omdat van mijn bestaande objectief deze niet paste (Is nu verbeterde AF-P Nikkor versie ipv AF-S 18-55), is heel goed gegaan.
Levering is echt snel: avond ervoor besteld, de volgende dag in huis. Zending kan je goed volgen met 'Track and trace' en als je wilt, kan je het ook, ipv thuis, laten bezorgen bij een Post-NL ophaal punt.
Een aanrader om juist bij KameraExpress je nieuwe camera te kopen!
VerbeterpuntenTip geven dat je bv bij aankoop van een camera met objectief koopt, niet vergeet hierbij een filter te kopen.
Niet dat het erg is, maar ik heb vrijwel direct bij aankomst van de camera een filter gekocht (ik dacht dat mijn filter van mijn huidige objectief zal passen, maar helaas... ook het objectief is verbeterd. (Het gaat niet de aansluiting op de body, want die past gewoon).