Filtre

Pluspunten

Vriendelijke verkopers. Hoewel jong, toch deskundig op het gebied van fotografie. Breed assortiment. Nalevering was zeer snel: de volgende dag (op een zaterdag)

Wellicht leuk om foto's van het personeel in de winkels op te hangen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer ruim gesorteerd. Vakkundig advies

Bij retour winkel aankoop geld terug i.p.v een tegoedbon

Pluspunten

Erg behulpzaam, geduldig en gastvrij.

Pluspunten

Dat was nog eens een goede no-nonsens voorlichting en aankoop. De medewerker begreep direct wat ik wilde, wist mij direct te wijzen op welke camera in die prijsklasse tot de beste behoorde en wees mij op de verschillen met de camera die ik tot nu had....alle verbeterpunten op een rijtje.

Pluspunten

Snelle levering, goed geïnformeerd over orderverloop.

geen

Pluspunten

Het is een heel fijn bedrijf. Bij binnenkomst moet je een nummertje trekken. Zodra je nummer op het beeldscherm verschijnt, wordt je uitgebreid geholpen. Het personeel neemt echt de tijd voor je en geeft ook verdere tips. Ik (als beginnende fotgraaf) heb hier erg veel aan gehad.

n.v.t.

Pluspunten

Vriendelijk geholpen bij de aankoop van een systeemcamera. De medewerker had duidelijk veel kennis van zaken en nam uitgebreid de tijd uitleg te geven over de verschillende mogelijkheden. Ik kreeg een goede aanbieding van een combinatie van producten.

Pluspunten

Goed geholpen in de winkel. Niks wordt 'opgedrongen', goed advies gekregen.

Zo door blijven gaan.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ruime keuze, goedkoopste prijsgarantie, voldoende winkels

Onbegrijpelijk dat via internet met creditkaart 0% extra kosten en via winkel 2% kosten. Geen uitleg over lopende acties.

Pluspunten

Kamera Express Rotterdam is voor mij de winkel waar ik mijn fotografie apparatuur koop. Het personeel is zeer klant vriendelijk en neemt uitgebreid de tijd voor je. Het personeel herkent je zelfs nog en vraagt hoe de vorige aankoop is bevallen. Ook deze keer was het weer een fijne ervaring. Je mag de apparatuur testen en het wordt haarfijn aan je uitgelegd wat de mogelijkheden zijn. Je krijgt ook zeker goede kwaliteit voor je geld en ze willen het beste voor de klant. Ik ben tevreden en met een grote glimlach de winkel uitgelopen na de aankoop. Kamera Express Rotterdam (Capelle aan den IJssel) is een top winkel!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede service en vriendelijk personeel

x

Pluspunten

Hele goede service zonder haast ook al waren we er pas 10 minuten voor sluitingstijd. Goede adviezen gekregen van een duidelijk gepassioneerde verkoopmedewerker (Remon in Den Haag). Erg blij met mijn aankoop van de Canon 750D en al hele mooie foto's gemaakt.

Ik ben een leek met fotografie en ik moest vragen voor extra's zoals een zonnekap en een uv filter. Hierbij kreeg ik goede info maar ik zou het fijn gevonden hebben om dit aangeboden te krijgen ipv ernaar moeten vragen zodat ik zeker wist dat ik niet iets zou missen na mijn aankoop.

Pluspunten

Verkoper neemt rustig de tijd om te helpen. Ik had drie camera's en 3 lenzen op het oog. Hij legt met aandacht en op een begrijpelijk manier de verschillen tussen de camera's en lenzen uit zodat ik zelf een overwogen keuze kon maken. Heel fijn om de verschillende camera's en lenzen in de hand te voelen.

Kopje koffie erbij is lekker. En een klein cadeautje bij zo'n grote aankoop zou aardig zijn.

Pluspunten

Deskundige verkoopster, veel keuze, goede prijs

Pluspunten

Ik ben op een positieve manier geholpen door de verkopers, zeer prettig

Pluspunten

Ik werd goed geholpen

Pluspunten

Levertijd Afleverservice Verzendkosten Retourproces Klantenservice Betaalmogelijkheden Gebruiksvriendelijkheid site

Pluspunten

Fijne info over de producten,men neemt hiervoor alle tijd. Alle producten kan men in de winkel proberen. Vooral hun vakkennis over de producten is TOP

Pluspunten

Dit was de eerste keer dat ik iets bestelde bij Kamera Express, maar ik ben zeer tevreden. Wat een snelheid! Ik ben wel wat gewend, maar 's avonds laat iets besteld en de volgende dag nog voor de middag in huis.

Geen.

Pluspunten

-goede klantenservice -correcte levering -scherpe prijzen

Pluspunten

goede service, kennis van producten

ik ontving geen bericht dat mijn bestelde product in de winkel aanwezig was.

Pluspunten

goede hulp bij het aanschaffen van camera. Vriendelijk personeel

....

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Aardige medewerkers, snel geholpen.

geen lange wachtijden

Pluspunten

Kamera Express geeft deskundig advies en je wordt er prettig en relaxed geholpen

K E Utrecht zit erg ver van de binnenstad op een minder prettige plek

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ