Filtre

Pluspunten

Medewerkers hebben veel kennis van zaken, nemen de tijd en zijn zeer vriendelijk. Kamera Express geeft goede service en is al vele jaren een fijne winkel om fotogafie uitrusting aan te schaffen.

Pluspunten

Je wordt geholpen door echte vakmensen, die je een persoonlijk advies geven aansluitend op jouw behoeftes.

Geef bij je klanten aan wat de aankomende aanbiedingen zijn. Klanten kunnen zich bekocht voelen als ze de door hun net aangeschafte artikelen een week later in de aanbieding zien.

Pluspunten

Kamera Express is een fijne en overzichtelijke winkel. Veel keuze en super service.

Pluspunten

Hele goede service!

Pluspunten

Helder, eerlijk advies in de winkel. Erg goed geholpen.

prijs geheugen kaartjes relatief duur.

Pluspunten

Zeer goede informatie over de producten. Snelle levering en scherpe prijs-kwaliteit!

geen

Pluspunten

Omdat ik eerder de vestiging in Amsterdam van Kamera Express heb bezocht en vriendelijk en geduldig te woord ben gestaan was het geen moeilijke keuze om bij Kamera Express mijn aankoop te doen. Na aanvullende vragen te hebben gesteld via de chat (vakkundig/vriendelijk) heb ik het pakket laat op de avond besteld. Na de bestelling kreeg ik per mail de bevestiging van mijn bestelling plus de track&trace code. "Voor 23:59 besteld, morgen in huis" is geen leugen! De volgende dag kwam het pakket buitengewoon goed verpakt aan; de lens en camera zaten in een strak passende doos met luchtkussens boven en onder de body en lens. Ze zijn niet het goedkoopst maar dat hoeft ook niet met kwalitatief goede service, garantie (5 jaar) en spoedige goede verzending.

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs.

Pluspunten

Goede service, zeer kundig en nemen de tijd om je goed te adviseren.

Pluspunten

Prima adviesering en service

Prima, ga zo door!

Pluspunten

Klantenservice zeer goed bereikbaar en goede heldere telefonisch uitleg en advies van medewerkers. Vervolgens zeer snelle levering van bestelling. Erg blij mee!

Pluspunten

vriendelijk en deskundige verkoper

Pluspunten

Erg vriendelijk geholpen. Goede service en de verkoopsters weten zelf ook veel van de camera's af.

Pluspunten

Ik werd erg vriendelijk geholpen door de medewerker in de winkel. Super advies gekregen en vervolgens mijn aankoop gedaan.

Pluspunten

hebben ook een fysieke winkel, we zijn goed voorgelicht en konden de oude camera inruilen. Zeer kundig personeel, dat is wel een uitzonering tegenwoordig.

hopelijk is het nieuwe pand snel klaar!!!

Pluspunten

zeer goede service en kennis van zaken , had het fototoestel Sony cybershot DSC- HV400V on line laten reserveren op zaterdag en dan maandag gaan afhalen , de mensen namen de tijd , en kon rustig nadenken of het toestel geschikt was voor mij!! geen druk om te kopen , maar toch gekocht ! super fijn toestel met prachtige lens !!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Weigeren een camera van 12,000 euro terug te nemen binnen bedenkingstermijn van 14 dagen, met het excuus dat het om een “professionele” camera gaat (ook al heb ik hem aangekocht als particulier en ben ik een amateur) en omdat ik hem 2 uur gebruikt heb (is perfect toegestaan om hem kort uit te testen). Ze proberen hun klanten dus te bedotten met excuses zodat ze geen geld moeten terugbetalen.

Pluspunten

we werden top geholpen en geadviseerd!

geen

Pluspunten

De winkel in Den Haag wist mij meteen de camera aan te bieden die ik nodig had. Heel snel ook. Mijn wensen uitleggen, en de verkoper had meteen een oplossing. Super.

Niets. Marktleider in deze branch!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruim assortiment op voorraad. Behulpzaam. Nemen de tijd.

Uitleg en kennis over het product kan beter.

Pluspunten

vakkundig,behulpzaam, vriendelijk personeel

Pluspunten

Snelle levering, goed advies voorafgaand aan de aankoop. Uitstekende service bij ophalen bestelling in de winkel,

Pluspunten

Prima geholpen. Vriendelijk en deskundig personeel. Alhoewel we hadden aangegeven direct niets te kopen, nam men in een drukke winkel alle tijd voor ons. Daarna de aankoop even overwogen, maar vanwege de positieve ervaring in de winkel de camera aangeschaft. Camera inmiddels een paar maanden in bezit en alles wat er over verteld is, blijkt te kloppen.

Pluspunten

Goede service en een duidelijke uitleg.

Pluspunten

Goede service en vakkundig personeel. Koop er al jaren mijn fotografiespullen.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ