Filtre

Pluspunten

Bij de aanschaf van mijn canon EOS 6D MarkII icm met 16-35 EF 4.0 ben ik zeer vakkundig en plezierig geholpen in de winkel. Het personeel is zeer ter zake kundig en neemt alle tijd voor je. Het is fijn als je een aanzienlijk bedrag aan een mooie camera en lens uitgeeft, dat je in alle rust en vakkundig geholpen wordt.

Pluspunten

Goede webwinkel met goede aanbiedingen, maar ook echte winkels waar je heen kunt als er iets mis is.

Pluspunten

Snelle service. Vakkundig Groot aanbod

Pluspunten

Een panasonic DMC FZ 300 en een Bresser Pirsch kijker gekocht bij Kamera Express, goed geholpen en geadviseerd door kundig personeel en erg tevreden met de camera

Pluspunten

Geduldig en vakkundig geholpen om tot een goede keuze te komen voor een PrimaPhoto travel tripod, locatie Utrecht

Pluspunten

goede service, duidelijke uitleg

Pluspunten

Geweldige service, goed advies, eerlijk inruilprijs, geduldig personeel..Men neemt echt de tijd voor je.

Pluspunten

Wij zijn zeer goed geholpen en de verkoper heeft actief en goed advies gegeven. 2 weken eerder waren wij ook al in de zaak, maar waren nog niet zeker wat het moest worden. Omdat wij toen ook al zo goed geholpen zijn was het voor ons duidelijk dat wij de nieuwe camera in ieder geval bij Kamera Express zouden kopen. Ook is de prijs van de SD kaart aan gepast naar wat de concurrentie vraagt. Super goed en super tevreden!

De SD karten zijn wat duurder als bij de concurrentie. Wij mochten de SD kaart uiteindelijk voor dezelfde prijs mee nemen als bij de concurrentie, super tof!

Pluspunten

Mijn bestelling was erg snel binnen. Ook is de camera die me werd aanbevolen, inderdaad zeer makkelijk in gebruik.

Pluspunten

goed geholpen, defecte camera van een paar maand oud geruild voor een andere camera. voor hun ook niet zo gemakkelijk natuurlijk maar we zijn er uit gekomen

bedrijfsleider of chef moest toch een paar keer zijn meerdere bellen voor akkoord misschien deze man wat meer bevoegdheid geven

Pluspunten

Goede prijs, meer dan goede garantie

Pluspunten

zo ontzettend netjes geholpen duidelijk had de dame in kwestie verstand van zaken probeerde niets op te dringen dat vind ik erg prettig

Pluspunten

Snelle levering, schappelijke prijs

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijne locatie, groot pand

Pluspunten

Veel kennis en adviseurs met passief voor fotografie.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ze weten ontzettend veel, je kan alle vragen stellen en ze hebben totaal geen verkoop maniertjes.

Na 3x langs te zijn geweest heb ik uiteindelijk dan de camera gekocht. Op dat moment moest ik vragen voor een kopie factuur, de cadeaus die ik erbij kreeg en zelfs een tasje. Service..

Pluspunten

Kamera Express Utrecht is een ruim opgezette en overzichtelijke winkel, met deskundige en ervaren medewerkers die alle tijd nemen om vakkundig te adviseren. Uitstekend!

Pluspunten

Altijd vriendelijk en beleefd. Goed advies gekregen. Nam alle tijd om me te helpen.

Pluspunten

Een Fuji objectief gekocht tijdens de cash-back. Het product was erg populair en daardoor heb ik er even op moeten wachten. Vanwege die wachttijd waren er wat probleempjes met Fuji en de cash-back. Gebeld, en ze hebben het meteen opgepakt. Dus geen gezeur, ze lossen het voor je op! Ga zo door Kamera Express!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed advies Goede bereikbaarheid Goede prijsdeals Gratis cursus

Zo mooi zijn wanneer de camera daadwerkelijk in de winkel kan worden uitgeprobeerd

Pluspunten

Medewerkers van de winkel in Utrecht hebben goede adviezen en nemen de tijd voor je.

Heel veel vitrines in de zaak, maar weinig prijsinformatie in de winkel. Hiervoor moet je óf het personeel vragen, óf de website op je telefoon open houden. Handiger is het om bij alle artikelen een digitaal prijskaartje te plaatsen.

Pluspunten

Ik was op zoek naar een camera voor op de piste. Ik had zelf een paar ideetjes, maar met hulp van Kamera Express de juiste keuze kunnen maken.

Pluspunten

Klantgerichtheid uitstekend. Één van de artikelen die ik zocht was niet op voorraad (omdat ik deze 3x wilde). Een werknemer fietste even op en neer naar t magazijn voor me. Duurde slechts 15 minuten. Wauw, ongekende service. Complimenten!

Pluspunten

Snel geholpen. Professionele advies en uitleg over keuze objectief voor vogel fotografie

Zo doorgaan.

55 Essebaan