Filtre

Pluspunten

super geduldig en zeer goed advies in de zaak in Eindhoven !!!

geen

Pluspunten

Snelle levering en pakket goed te volgen tot aan de aflevering. Via de chat contact gehad met de klantenservice omdat ik de factuur nodig had en deze niet meer kon vinden. Binnen enkele minuten de factuur in mijn mailbox ontvangen. Uitstekende service.

Pluspunten

Groot assortiment, goede prijzen, zeer snelle levering. Pluspunt dat PostNL gebruikt wordt voor de bezorging, goede ervaringen mee, en je kunt meteen voor een PostNL afhaalpunt kiezen, handig als je niet veel thuis bent. Top. Ook fijn dat ze buiten een webwinkel ook diverse echte winkels hebben waar het product zou kunnen bekijken en advies kunt krijgen.

Ik zie vooralsnog geen verbeterpunten. Alles dik in orde.

Pluspunten

Weet waar het over praat, duidelijke uitleg en hulp, hierna snelle levering.

Ga zo door.

Pluspunten

Heel fijn dat je 24 uur van te voren een product kan reserveren in een winkel naar jouw keuze. Erg blij met onze nieuwe camera!

Pluspunten

Erg deskundig personeel, vriendelijk en behulpzaam, leggen graag alles uit en nemen alle tijd. Ik had een camera gereserveerd en alles klopte, ze namen de tijd om de camera even door te nemen en mij alvast e.e.a. uit te leggen.

Pluspunten

Uitstekende winkel met kennis van zaken.

Pluspunten

Na lang op internet te hebben gespeurd, voor de aanschaf van mijn Sony Cybershot, kwam ik uiteindelijk steeds weer terug op Kamera Express.nl site. Zij hadden de beste deal voor mij: namelijk de goedkoopste aanschafprijs, veel kennis van zaken (vragen via de chat werden professioneel beantwoord), alles op voorraad wat ik wilde aanschaffen, makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer (Den Haag) en bovendien: hele vriendelijke medewerker achter de toonbank die mij bovendien feliciteerde met de aanschaf met een ferme handdruk. Waar gebeurt dat nog ! Bedankt Kamera Express, ik ga mooie plaatjes schieten, ben er blij mee !

Pluspunten

Erg goed en vakkundig geholpen met de aanschaf van een camera en diverse toebehoren.

Pluspunten

Goede service in de winkel in Utrecht

Pluspunten

Super vriendelijk personeel met veel kennis van de producten die ze verkopen. Ik heb een goed advies gekregen en een juiste prijs voor de producten die ik inleverde.

Voor mij moet er niets verbeteren!

Pluspunten

Veel kennis bij de medewerkers. Goed geholpen. Snelle levering en veel op voorraad

Pluspunten

really fast delivery, so far arrived always before 1PM (which is useful when you want to leave the house)... choice of delivery date optional, evening delivery on same day for a little extra cost available products are in expected, new state and packed well protected free delivery from 50 euro, otherwise 4 euro (fair) I got a bronze gift package with my purchase and now have 100gb extra cloud storage in irista.com, 15gb is free anyway so that amounts to 115, which is great imo

Pluspunten

Snelle levering en fijne klantenservice. Binnen 4 uur had ik reactie op mijn email die ik had verstuurd. Daarnaast betaal je een eerlijke prijs. Heel tevreden met mijn Panasonic G80!

Ik kan geen verbeterpunten bedenken, ga zo door.

Pluspunten

Scherpe prijzen Goed Advies Veel in voorraad Kennis van zaken

Cash Back is erg complex evenals de aanvraag voor het verlengen van de garantie

Pluspunten

Grote keuze aan camera's. Geven erg fijn en deskundig advies.

Pluspunten

Uitstekend neutraal advies m.b.t. de diverse merken. Er wordt niets opgedrongen. Zeer vriendelijke medewerkers. Hebben alle tijd voor je. Prima kwaliteitsverhouding prijs/product.

Niets. Ga zo door. Uitstekend. Wat een verademing ten opzichte van sommige andere bedrijven.

Pluspunten

Na een uitgebreide check op internet toch even naar de winkel om de camera te voelen. Prima extra uitleg.

Pluspunten

Zeer vriendelijk klantenservice, snel geholpen.

Pluspunten

snelle antwoorden op vragen en snelle levering. in mijn geval met een deellevering zodat ik alles zo snel mogelijk in mijn bezit had.

Pluspunten

Altijd fijn om deskundig advies te krijgen. Ik kom er al jaren, op aanraden van andere fotografen.

Pluspunten

Prima advies en service

Pluspunten

Deskundig personeel die de tijd voor je neemt! Mijn camera mankeerde iets na aanschaf, daarmee ben ik naar de winkel gegaan en heb ik een nieuwe meegekregen. Hele goede en vriendelijke service!

Geen. Blijf zo doorgaan!

Pluspunten

Fijne webshop en winkel met veel aanbiedingen. Webshop werk erg gemakkelijk. Snelle levering. Fijne vakkundige medewerkers in de winkel die geduldig de tijd voor je nemen voor een goed advies.

De voorraad van de winkel is niet gelijk met wat er op de site staat aangegeven, zorg voor goede up to date informatie.

Pluspunten

Overzichtelijke website, groot assortiment, vlotte levering.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ