Filtre

Pluspunten

Nieuwe camera gekocht inde winkel. Ik werk deskundig geholpen door vriendelijk personeel. Er werd de tijd genomen voor goed advies

Pluspunten

snelle levering goedkope prijs 5 jaar garantie

Pluspunten

Gisteren een Canon Mark 5D III aangeschaft. Wat een body!!! Enorm goed geholpen door Kamera Express

Pluspunten

prima uitleg, netjes geholpen

Pluspunten

Overzichtelijke website met een actueel aanbod en ook winkels op diverse locaties met veel nieuwe cameramodellen op voorraad. In de winkel in Amsterdam goed advies gekregen bij de aanschaf van een systeemcamera voor video opnamen. Toen na een dag de lens een mankement bleek te vertonen werd deze probleemloos omgeruild. Omdat de nieuwe lens uit het magazijn in Rotterdam moest komen en ik de camera die dag wilde gebruiken kreeg ik een vergelijkbare leen-lens mee. Uitstekende service!

Pluspunten

Goede kundige service. Groot assortiment. Parkeergarage om de hoek.

De tassen etc. in de fototassenafd. zijn niet geprijsd, daarom zou ik een scanner plaatsen zodat klanten zelf de prijzen van de producten kunnen scannen, i.p.v. steeds een verkoper te moeten aanschieten.

Pluspunten

Goed advies en uitleg zeer blij met de aankoop en goeden service

Pluspunten

Snelle en accurate uitleg van de Nikon Coolpix 700. Heb nog een paar extra coole accessoires er bij gekocht. TOP GEREGELD

Ga zo door..

Pluspunten

Goede adviezen, goed bereikbaar, veel informatie

Pluspunten

Zeer goede behandeling en kennis over de producten. Zeer goede service. Gemakkelijk bereikbaar in centrum van Utrecht

een paar zitjes erbij, zodat men makkelijker het te kopen product kan bekijken en beoordelen.

Pluspunten

Duidelijke info over de diverse camera’s, zodat ik een goede keus kon maken.

Nvt

Pluspunten

Snelle levering, overzichtelijke factuur.

Pluspunten

prima service, goed geholpen. Goed advies waarbij voor- en nadelen van camera's goed zijn uitgelegd.

We zijn goed geholpen en adequaat.

Pluspunten

Zeer complete winkel, zowel online als fysiek. Prettige bediening. Werd onmiddellijk en zeer adequaat geholpen

parkeerruimte voor de winkel

Pluspunten

Nam de tijd... goede uitleg.. niet opdringerig..vriendelijk

Pluspunten

Klantvriendelijk, je wordt goed geholpen.

Dat alle fotocamera's te proberen zijn in de winkel. Fotocamera die ik wilde kopen kon ik niet uitproberen. Hiervoor was ik juist naar de winkel gekomen en mijn aankoop niet via internet gekocht.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede voorlichting

Geen tips

Pluspunten

Goede en snelle service

Website werkt niet in browser Opera

Pluspunten

Kennis, advies, inlichtingen, perfecte product kennis.

Pluspunten

Een betrouwbaar bedrijf, dat rijk gesorteerd is, vriendelijke medewerkers heeft en op vragen goed en snel antwoordt. De informatie op de website is zeer goed en duidelijk.

Niet nodig!

Pluspunten

Kamera Express reageert snel op emails, heeft een site met actuele informatie en een volledig bezorgprogramma met de mogelijkheid om gelijk al producten op te halen bij afhaalplekken van POSTNL. Hun prijzen zijn scherp en ze hebben (heb ik eerder gemerkt) een goede afhandeling van schade: snel, accuraat en eerlijk.

Zorg dat als een medewerker zegt dat hij terugbelt, dit ook gebeurt. En koopavond in Utrecht zou prettig zijn,

Pluspunten

Verkoopmedewerker voorkomend, geeft goed advies, zeer ruime keuze. Ook de koffie was heerlijk ☕️

Over een poosje gaan jullie over naar een ander pand, dus dan kunnen de producten veel ruimer opgesteld worden!

Pluspunten

Na 5 jaar was het hoog tijd voor een nieuwe camera. Welke het dan moet worden is een moeilijke keus, maar ik ben erg goed geholpen bij Kamera Express en uiteindelijk heb ik de keuze gemaakt voor een Panasonic lumix fz1000. Dit blijkt een goede keus te zijn geweest want de camera bevalt uitstekend! Voor macrofoto's in het donker wilde ik graag een ringflitser erbij, maar ik had hier nog helemaal geen ervaring mee. Gelukkig mocht ik er uitgebreid eentje testen bij kamera express voordat ik besloot om hem aan te schaffen. Bedankt!

Pluspunten

Snelle levering, goede service.

55 Essebaan

Capelle aan den ijssel 2908 LJ